Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לאחותי רכב בתקציב של כ עד 15K ואשמח להתייעצות עקב חוסר נסיוני ברכבים הללו.

בדקתי את היונדאי האקסנט משנתונים 99 כולל הצורה החדשה מ2000 עם נפח מנוע של 1500 סמק ידנית, אשמח לקבל המלצות בנוגע לרכב כלומר,אמינות,טיפולים ואחזקה,צריכת דלק וכו'.

במקביל בדקתי את הפונטו ששמעתי עליה דברים טובים, הצורה החדשה של הספייס , 1300 סמק , אשר החיסרון היחידי שאני רואה בה היא הנפח מנוע הקטן שרצונה של אחותי הוא רכב חזק שיסחוב את העליות לירושליים. אשמח גם לייעוץ בנוגע לרכב זה.

כמו כן , רצוי שהרכב יהיה ידני לבקשתה , ולא צרפתיות, המגאן 01 דיזל האחרונה שהייתה איכזבה ברמות רציניות.

תודה לעוזרים.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

חפש סיאט איביזה או פיאט בראבו גיר רגיל הם יעשו את עבודה מצויין יש להם מראה צעיר ,חסכונית בדלק, קלות לאחזקה,ביטוח זול

מנועים 1400 או 1600 עדיף 1400 יותר חסכוני

ביי

פורסם

גרמניות ירדו מהפרק , בנוגע לבראבו מחכה לפרטים נוספים.

פורסם

הבראבו ממש לא חסכונית בדלק וגם לא נחשבת לשיא האמינות.

אני חושב שהפונטו 1.3 16V היא החלופה הכי טובה, והיא תסחוב את העליות בקלות, רק שים לב שמדובר בגירסאת ה-16V ולא 8V העצלה.

פורסם

איך אפשר לזהות פונטו דגם 16V או עם 8V.

אשמח לייעוץ מחברי פורום נוספים בנושא יונדאי אקסנט שנת 99-01

• תוכן חדש...