Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מציקה בפיג'ו 307 שנת 2007 שלי,כאשר אני שומע רדיו והאוטו לא מותנע,כעבור חצי שעה,הרדיו דיסק נכבה,כתוב לי encody mode active משהו בסגנון,ניסיתי לשחק בהגדות ולא מצאתי מה שיבטל את זה,וחייבים להתניע את הרכב מחדש,ואז הרדיו דיסק יעבוד לעוד 30 דקות נוספות.

 

מה ניתן לעשות?תודה.

פורסם

אני יענה לך שזה נועד על מנת שלא תגמור את מצבר הרכב ובפורדים זה הגדרה שקיימת בתוך מחשב המרכב ולא ניתן לשנותה שלא כמו הרבה פונקציות אחרות ברכב, לא יודע אם זה כך גם אצלך אך מאמין שגם אצלך זה כך מן ההגיון.

ולא נתחיל לדבר על זה למה זה לא טוב אני חושב שאתה מבין את המשמעות של לשבת עם רכב כבוי שעות כאשר מכשיר הרדיו דולק.

פורסם

תודה על התשובה,זה פאק ממש מעצבן,אני וחבר לפעמים יושבים מדברים באוטו עם מוזיקה בכיף שלנו,פתאום אחרי חצי שעה נהרס הכל,אני לא מאלה שמתפרעים עם מוזיקה,וסתם משאירים על פול ווליום.

 

לא מתעסקים עם בעיות כאלה הא?

×
×
  • תוכן חדש...