Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי אתמול מיצובישי לנסר 2005 אקסקיוטיב,הרכב עבר בדיקה והכל מצוין

ביום הקניה אף בוצע טיפול לרכב

במשך כל הנסיעות שהיו לי מאתמול ועד היום לא נדלקה שום נורה והכל עבד כשורה

היום בערב במהלך הנסיעה נדלקה נורת כתומה שלא נכבית, האוטו נוסע כרגיל ומעביר הילוכים כרגיל

עצרתי בצד בדקתי שמנים ומים אין נזילה והכל נראה בסדר

מה אומרת הנורה הזאת ומה ניתן לעשות במקרה כזה?

האם אפשר להמשיך לנסוע כשהנורה נדלקת??

תודה על התשובות

פורסם
אם אתה מדבר על המנורה שהקפתי לך בתמונה בעיגול אז אתה חייב לגשת לבצע סריקה ממוחשבת לרכב כנראה שיש כשל כלשהו באחד מחיישני המנוע.

לא הנורה הכתומה היא עם ציור שנראה לי מנוע

פורסם

ממי נקנה הרכב ?אדם פרטי ? סוכנות /חברת ליסינג ?

אני לא אתפלא אם מישהו עשה כאן איזשהו תרגיל- הייתה תקלה וכדי להעלימה,ניתק את המצבר לפני הבדיקה כדי שלא יעלו על כלום ולכן לאחר הבדיקה, "במפתיע" הנורה דולקת בגאון.

אפשרות אחרת:אולי יש מנורה לאיפוס לאחר טיפול ולא בוצע איפוס שכזה .

הכי גרוע-אם נכתב בטופס הבדיקה שמנורה דולקת ולא התייחסת או שבמכון הבדיקה לא שמו לב ששיש מנורה דלוקה (קשה להאמין אבל גם זה קורה).

תצטרך להתחבר למחשב /סורק תקלות כדי לעלות על מהות התקלה,מקווה בשבילך שזה לא יעלה יותר מידי ביוקר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממי נקנה הרכב ?אדם פרטי ? סוכנות /חברת ליסינג ?

אני לא אתפלא אם מישהו עשה כאן איזשהו תרגיל- הייתה תקלה וכדי להעלימה,ניתק את המצבר לפני הבדיקה כדי שלא יעלו על כלום ולכן לאחר הבדיקה, "במפתיע" הנורה דולקת בגאון.

אפשרות אחרת:אולי יש מנורה לאיפוס לאחר טיפול ולא בוצע איפוס שכזה .

הכי גרוע-אם נכתב בטופס הבדיקה שמנורה דולקת ולא התייחסת או שבמכון הבדיקה לא שמו לב ששיש מנורה דלוקה (קשה להאמין אבל גם זה קורה).

תצטרך להתחבר למחשב /סורק תקלות כדי לעלות על מהות התקלה,מקווה בשבילך שזה לא יעלה יותר מידי ביוקר.

הרכב הוא מליסינג יד ראשונה,קניתי ממגרש פרטי .

אבל בבדיקה לא נאמר כלום על מנוע וגיר והכל היה תקין ,הבלאי היחידי היה של תושבת מנוע וכמה אטמים וגומיות וצמיגים אחוריים

היתה גם קצת קורוזיה

כל הבלאי תוקן באותו היום ואף נעשה טיפול , אם הנורה מדווחת על תקלה קריטית איך זה שבבדיקה ממוחשבת גם לא עולים על זה

מערכת הפליטה מערכת התמסורת והמנוע עברו פיקס בלי הערות אפילו!!!

ואם כל אחד יכול לאפס את הנורית הזו ובבדיקה לא עוים על כלום אז איך אפשר לדעת כל אחד הרי יכול לנתק מצבר

• תוכן חדש...