Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יו"ר רשות הספורט המוטורי, מר יוסי ניסן הודיע הערב ליו"ר ועד IRDA (עמותת נהגי המרוצים בישראל) מר אהוד לביא כי, שרת הספורט, הגב' לימור לבנת חתמה על המלצת רשות הספורט להכיר ב - IRDA כהתאחדות לספורט מוטורי בתחומי הראלי ספרינט, ראלי קרוס, אוטו קרוס וספורט עממי!

בכך מסתיים פרק ארוך של מאבק להכרה של ספורטאים רבים מתחומי הראלי השונים וכן מהספורט העממי.

האישור ימסר באירוע רישמי שיערך בקרוב במעמד השרה (פרטים בקרוב).

מגיע לכולנו מז"ט - היום אני אופטימי ומקווה שנוספה לבנה משמעותית בהקמת הספורט המוטורי בארץ ולא פחות חשוב מכך - הספורט העממי.

ברכות לועד IRDA על מאמץ רב של השנתיים האחרונות. (ושל כל השנים הקודמות).

אלון חלווה

נ.ב.

כרגיל, אם זה קורה - אתם קוראים על זה ראשונים פה!

אלון

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו אני אופטימי לגביי דור העתיד...

ביום שישי האחרון לקחתי את בני בן ה - 7 ואת חבריו ליום חינוך ספורט מוטורי שכלל הסברים על התחום ונסיעת חוויה ברכב הראלי שאת בנייתו סיימנו לאחרונה - פז'ו 106S16.

"הנהג" בתמונות זה עידו בני - היום אני אופטימי שהוא כבר יעסוק בספורט בצורה ממוסדת.

איזה כיף לקבל את הבשורה הזו... תודו שזה מעלה את סף האופטימיות.

:wave2::onfire::mm_cool::rofl::wave:

אלון

עידו - צד נהג.jpg

עידו - צד נווט.jpg

פורסם

בהחלט מזל טוב

עכשיו אסור לנוח על זרי ה"דפנה",אני מציע לספורטאים מענף הראלי (שאנוכי חלק מהם) לחבור להתאחדות אם ע"י מיזוג,או ע"י חטיבה בהתאחדות על מנת ליצור כוח אמיתי למינוף הענף.

מאז ומתמיד ראיתי לנגד עיניי התאחדות אחת חזקה על ענפיה השונים ככוח האמיתי של הספורטאים מול וביחד עם הרגולטור (הרשות).

צעד שני יותר חשוב זה ליצור את התלכיד שינהל מו"מ עם גורם כלכלי כי רק כך נוכל להפיק אירועים.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ברכות מקרב לב לכל אלה שטרחו והביאו להישג הגדול.

כה לחי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצרף את ברכותי ומקווה שעכשיו נשתף פעולה עם כול האתאחדויות שהם 3 במספר ונצא לדרך ביחד. וחברה עכשיו הזמן להפסיק את השטויות ולעשות את העבודה ביחד.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

מזל טוב על צעד הכל כך חשוב.

מי יתן ונראה השנה שיעברו עוד תקנות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יו"ר רשות הספורט המוטורי, מר יוסי ניסן הודיע הערב ליו"ר ועד IRDA (עמותת נהגי המרוצים בישראל) מר אהוד לביא כי, שרת הספורט, הגב' לימור לבנת חתמה על המלצת רשות הספורט להכיר ב - IRDA כהתאחדות לספורט מוטורי בתחומי הראלי ספרינט, ראלי קרוס, אוטו קרוס וספורט עממי!

צריך רק לקרוא!!

מירוצי מכוניות

פורסם
מזל טוב ובשעה טובה

שאלה קטנה, האם מדובר בענף הראלי בלבד?

לא מדובר בכל ענפי הספורט, כמו שפותח האשכול כתב: "התאחדות לספורט מוטורי בתחומי הראלי ספרינט, ראלי קרוס, אוטו קרוס וספורט עממי"

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חח אופס, את זה הבנתי, פשוט לא ניסחתי את השאלה כמו שצריך,

מה נכנס בקטגוריה של ספורט עממי? (ד"א גם האוטו קרוס שאני מכיר זה לא ראלי)

ז"א האם זה הופך את IRDA להתאחדות לג'ימקאנות? או לימי מסלול? ומה בדיוק ההכרה בעמותה הזו נותנת לנו?

(אני לא שואל בזלזול למרות שזה עלול להראות כך :roll:)

תודה וסליחה על הבלבול...:-P

ליעד.

• תוכן חדש...