Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכיבים מיד 2 למערכת שלי , כרגיל לא לקחתי חשבונית או תעודות למניהם ושמעתי על סיפור שמכשיר רדיו דיסק הוחרם ביגלל שלא היה הוכחות שהוא לא גנוב , הגיוני? צריך לדאוג לזה מראש?!

פורסם

שטויות במיץ, אין שום קשר בין המצב שאתה מתאר לחוק עצמו.

החוק קובע שנהג משאית\מוביל סחורה\מה שזה לא יהיה חייב בעת הובלה לשאת עימו תעודת משלוח ו\או חשבונית ובה יפורט כל הציוד אותו הוא מוביל\מעביר.

אתה באמת חושב שלמשטרת ישראל חסר מה לעשות בזמן שלה? תתחיל לעצור נהגים ולבקש מהם תעודת משלוח\חשבוניות על ציוד שיש להם באוטו? נו באמת.

דני.

פורסם

כן, למשטרה חסר מה לעשות. וכן, הם מתעסקים עם השטויות האלה.

ביום שישי לפני כמה שבועות ביליתי אני ושני חברים שלי קרוב לשלוש שעות בתחנת משטרה בזמן שאחד מהחברים שלי נחקר על הרדיו דיסק (המקורי של הרכב!!) שהיה אצלו בבגאז'. יש לציין שהרדיו דיסק היה שם כי באותו יום הוא התקין אחד אחר ופשוט השאיר את המקורי בבגאז'.

מעבר לזה, הם לא החזירו לו אותו, ודרשו שיגיע ביום ראשון לאחר מכן עם "קבלות" (רדיו דיסק מקורי, איזה קבלות?) ורק אחרי שהוא הגיע לתחנה (מרחק של חצי שעה -40 דקות נסיעה) החזירו לו אותו.

אז כן, זה יכול לקרות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire,

זה נשמע לי כמו סיפור הזוי, איך הגעתם למצב ששוטר מבקש שתפתחו בגאז' בכלל ומלבד זאת להביא את כולכם לתחנה בגלל רדיו דיסק? נשמע לי מטורף, אם זה סיפור אמיתי זה נשמע כמו מקרה של 1 למליון.

דני.

פורסם

השוטר היה בחור נחמד סך הכל והיו איתו שני קורסיסטים, אז הוא הראה להם איך עושים חיפוש על אנשים ועל רכב.

יש לציין שגם אנחנו לא חפים מפשע, עמדנו ועישנו ליד כספומט (עצרנו למשוך כסף והחבר לא מרשה לעשן ברכב).

ולא לקחו את כולנו, פשוט לקחו אותו ואת הרכב, אז אמרתי להם כבר שנבוא איתם, שאם כבר נתייבש אז נתייבש בתחנה :-)

פורסם

דני-לידיעה כללית אכן הסיפור לא הזוי ויש על כך מאות סיפורים.במקרה הזה מדובר בבחורים טובים אבל בארץ מוכת הגניבות שלנו זו דרישה לגיטימית כי אחרת לא יוכלו לעצור ולבדוק גנבים שמסתובבים אחרי פריצה.מה שכן,יש גם פאשלות כמו שקרתה לבחורינו החביבים ואם יפול עליך שוטר עצבני וחשקה נפשו להתעלל בך הוא יכול בשם החוק לדרוש ממך קבלות או חשבוניות או אישור אחר להד יוניט או כל דבר אחר ברכב.מובן שיש להפעיל כאן שיקול דעת אך לובשי המדים הכחולים ברובם לא תמיד ניחנים בכך..:wink:

פורסם

אני שמח שהעלתי את הנושא הזה , דאגתי ליצור קשר אם המוכר של הרכיבים תידאגו בעצמכם לכל החברה שקונים ציוד משומש לדאוג לך כי זה חשוב ויכול להדרדר למצבים מאד לא נעימים !

פורסם

צאו מזה.

מי שדבר כזה קורה לו שיחשוב טוב טוב למה אותו שוטר נטפל אליו או בחר לעשות לו חיפוש ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסכים עם איתמר ב100 אחוז.

קניתי ומכרתי הרבה דברים מיד שניה וכמו גם הרבה מחבריי ואף פעם לא קרה מקרה אפילו דומה קצת.כנראה היתה סיבה לשוטר לחפש אצל זה שפותח השרשור שמע עליו.

פורסם

לא התכוונתי לשומדבר, ולא היינו מחשידים, ושיתפנו פעולה עם השוטרים והכל נעשה ברוח טובה ובלי יותר מידיי בלבולי מוח מצידינו. כמו שאמרתי, היו שם שני קורסיסטים, שכנראה השוטר פשוט לימד אותם מה עושים ואיך. הדבר היחיד שעצבן אותי הוא שלקח להם שלוש שעות להגיע למסקנה שהם רוצים שהוא יביא קבלות

שיהיה ברור שאין לי שום טענות לשוטר, כי האיזור שבו היינו (איזור צ.קריית אתא ולא באמת היינו, רק עברנו, אבל הוא לא יודע את זה) נגוע בכל מיני סוגים של "ילדים טובים". ולמרות קצת התנשאות וגסות רוח בהתחלה, כשהם הבינו שאנחנו סך הכל חבר'ה סבבה הכל התנהל על מי מנוחות ושניים מהשוטרים אפילו נסעו איתי ועם חבר באוטו של החבר השני כי הם היו צריכים שהוא יבוא בניידת (והיה מקום לכל שאר השוטרים גם כן, פשוט הצענו להם והם הסכימו) ובזמן שחיכינו בתחנה והשוטרים יצאו להמשך הסיור אחד מהקורסיסטים היה עם כוס ושאלתי אותו עם יש אפשרות שאני אביא לי גם מבפנים קפה או משהו. אז הוא פשוט נתן לי את שלו. ככה שנפרדנו כידידים :-)

עוד אני רוצה להוסיף שמה שהם עשו היא עבודה מאוד חשובה (חיפוש עלינו, וברכב, וכן, גם לקיחת הציוד ה"חשוד") שכן ארצנו מוכה בגניבות וילדים עם סכינים, אקדחים ומה לא. פשוט ברגע שרואים, ואפשר לראות דיי בקלות, שהאנשים שנעצרו הם לא... איך לומר, קהל היעד שלך. לשחרר.

פורסם

הכל טוב ויפה ומשמח לשמוע שהמשטרה שלנו עושה את הצעדים האלה , באמת מחמם את הלב.

רק נקודה קטנה , חבל שהם מבזבזים את הזמן שלהם ושלנו על בדיקה מעמיקה אחרי שכבר ניתן לזהות שאתם לא מהסוג של ה"אנשים הטובים" (פורצים למי שלא הבין).

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...