Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שאלה שמעסיקה אותי זמן מה.

בתמונות המצורפות, ניתן לראות 2 מבנים שונים של רדיאטור. האחד - בעל צינור כניסה בצד אחד, וצינור יציאה בצד שני.

בשני - צינורות כניסה ויציאה באותו צד.

הראשון, ברור ומובן לי - המים נכנסים בצד אחד, מתקררים בצלעות הרדיאטור, ויוצאים מצידו השני.

השני, לא כ"כ מובן לי - הרי יש מעבר ישיר של מים מצינור כניסה ליציאה, שלא דרך צלעות הקירור. מובן כי חלק מהמים עוברים בעל כרחם בצלעות הקירור, אך אין כאן איבוד תפוקת קירור? הפסד כלשהו?

הצורה הראשונה הרבה יותר הגיונית לי, כי המים מוכרחים לעבור בצלעות הקירור, ייתכן ובצורה השניה יש מבנה פנימי שונה? (שאני כנראה לא מכיר?)

peugeot400.jpg

14975_19950.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם אתה מתכוון לתמונה הימנית, זה כנראה פלאנג': אחד הולך למנוע ואחד למשאבה או משהו כזה.

יש מכוניות שהפלאנג' הזה מחובר למנוע.

פורסם

ניסן, כמובן השאלה שלי לא הגיעה "סתם".

גם באודי, וגם בקליאו עליה השלום, יש והיה לי רדיאטור מהסוג השני (יציאות באותו צד).

זכורני כי שמתי מעט מים, כאשר החזקתי את הרדיאטור בצורה כזו שהיציאות נמצאות למטה, וכשהטיתי את הרדיאטור לצדדים, ראיתי את המים עוברים מיציאה אחת לשניה, דבר המעיד שיש מעבר מים חופשי בין היציאות, ולא קיים איזה מחסום שדואג לכך שהמים יעברו בין היציאות אך ורק דרך צלעות הקירור.

לכן, התשובה "מבנה פנימי שונה" אינה מניחה את דעתי לגמרי, בשלב זה בכ"א.

2pac - קרא שוב את הודעתי הראשונה, כי לא הבנת את כוונתי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...