Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מיכוון שאבא שלי מורה לנהיגה, ערכנו מספר חיפושים אחר אוטו חדש וידני. מצאנו טויוטה קורולה שנת 2007 ידנית עם 17K ק"מ.

אבל האוטו עבר תאונה והשמאי החליט שיש להוריד את האוטו מהכביש הוריד כ23% מהרכב , אך לא עשו זאת ותיקנו אותה והחזירו אותה למצב ממש חדש. הכול באוטו חדש!

המחירון שלה הוא 96K ומוכנים למכור לנו אותה ב75K האם אתם ממליצים לקחת אותה לבדיקה במוסך של טויוטה ולבדוק שלא קרה לשאסי כלום?

האם הייתם ממליצים לקנות אותה!

בכול זאת לא מוצאים אוטו חדש בכזה מחיר למרות ההשבתה!

תודה על העזרה:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

האם הרכב הוכרז כאובדן להלכה ? , אם כן אז לא כדאי. במידה ולא הוכרז אובדן להלכה אז כך אותו למכון בדיקה ולא למוסך טויוטה , מכון בדיקה בודק את השלדה והמרכב טוב יותר מכל מוסך.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תוכל להסביר מה זאת אומרת שהרכב הורכז כאובדן להלכה?

פורסם

אבל האוטו עבר תאונה והשמאי החליט שיש להוריד את האוטו מהכביש הוריד כ23% מהרכב , אך לא עשו זאת ותיקנו אותה והחזירו אותה למצב ממש חדש. הכול באוטו חדש!

המחירון שלה הוא 96K ומוכנים למכור לנו אותה ב75K האם אתם ממליצים לקחת אותה לבדיקה במוסך של טויוטה ולבדוק שלא קרה לשאסי כלום?

רכב שעבר אובדן להלכה-כלומר היה נזק של 40%-60% מערך הרכב על גבול ה-60% (שזה נזק שעליו הרכב יורד סופית מהכביש ומוכרז כטוטאל-לוסט -אובדן גמור).

אם הרכב היה אובדן להלכה אז היתה ירידת ערך של לפחות 40% ולך תדע מה נפגע ברכב כך ש-25% הפחתה זה לא מציאה למרות הקילומטרא'ז ובטח הרכב אצל סוחר, שמת לעשות קופה עליך/על כל פראייר תורן, שיקפוץ על המציאה הזו.

מומלץ לעבור לאקזמפלר הבא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אובדן להלכה המצאה של מדינת הקומבינה.

שמאי קובע שהתיקון הוא למעלה מ %60 מערך הרכב יש להוריד אותו מהכביש לצמיתות. ניתן למכור אותו רק לחלקים. בעל הרכב מקבל מחברת הביטוח את מלוא ערך הרכב. חברת היטוח נהנית ממכירת הרכב לחלקים. זהו טוטל לוסס.

לכן השמאי "מתבקש" להעריך את הנזק בפחות מ 60%. בעל הרכב מקבל את מלוא ערך הרכב. חברת הביטוח מוכרת את הרכב לפחח/מכונאי בסכום יותר גבוה מאשר רכב לחלקים. מבסוטה

זהו אובדן להלכה.

הפחח/ מכונאי מתקן את הרכב והרכב חוזר לכביש . אם הפרייר גדול מנסים למכור לו את הרכב כאילו עבר מכונת קטנה, אם הפרייר קטן מורידים לו 20% הנחה. והוא מבסוט.

כשיבוא המבסוט הזה למכור את הרכב סביר שהחיוך יימחק לו מהפנים.

רכב כזה יכול לסבול גם מפגיעות כאלה, שבשעת תאונה חדשה לא עלינו , הוא יקרוס ולא יגן על נוסעיו כמו רכב ללא תאונה קודמת.

המלצתי , שומר נפשו ירחק. כדאי לקחת את ההפרש ולשחק בקזינו , לפחות להינות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקי תודה לכם, אני אמליץ על זה לאבא שלי.

מצאנו סקודה אוקטביה שנת 2007 עם 120K ק"מ זה לא מוגזם, יחסית לרכב ששנתיים על הכביש? (הרכב הוא לימוד נהיגה).

פורסם

זה רכב של מורה נהיגה, אדם שהפרנסה שלו תלויה בנסיעה של הרכב. זה לא רכב פנאי לשבת.

אני לא מבין למה אתם מתמקדים ברכבים בעייתים במקום לחפש רכבים עם נתונים קצת יותר יפים.

פעם היה בפורום בחור שנהג לכתוב על הקשר שבין זול לבין דברים שמתחילים באות ז' :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, אנחנו מנסים לחפש מכוניות ללימוד נהיגה טובות אבל במחיר שנוכל לעמוד בו, יש משהו רע בסקודה אוקטביה?

פורסם

אין בה משהו רע. רק הקילומטראז' קצת "רע" לפי דעתי בשביל שנתיים.

מקסימום תרד בשנתון ותחפש משהו עם פחות קילומטראז'.

באמת שאני לא מבין למה אני נדבק למכוניות יחסית בעייתיות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...