Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי שאלה שמעסיקה אותי בכמה ימים אחרונים עקב מקרה שקרה לי.

אם במידה ואתם הולכים לסרט וצריכים להחנות את הרכב 3 שעות בחנייה מבודדת שכבר שמעתם על מקרים שגונבים שם מכוניות חופשי ..

הייתם מגבילים את עצמכם ולוקחים מונית/אוטובוס/חבר .. ומשאירים את הרכב בבית ?

או שאומרים "בשביל מה אני משלם ביטוח" ?

לי יש יונדאי קופה צורה חדשה צבע צהוב, ואותה בחרתי להשאיר בחנייה אתמול.

אשמח לקבל תשובות מאותם אנשים שישקלו מצב זה בכובד ראש.

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
שלום רב.

אם במידה ואתם הולכים לסרט וצריכים להחנות את הרכב 3 שעות בחנייה מבודדת שכבר שמעתם על מקרים שגונבים שם מכוניות חופשי ..

בתודה מראש, אבי.

לי יש את אותה בעיה עם חוף 4X4 בראשון, החוף ידוע כמועד לפורענות וכבר ניסו לפרוץ לי את הגולף שם בעבר,

הפתרון:

מחנה את הרכב שלי בבית של החברה בבת-ים ותופס מונית לחוף, עולה לי 20 שקל לכל כיוון, בשביל פעם בחודש שאני נוסע לשם זה שמתלם לי.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

תשמע עם 4על 4 זה באמת בעיה--השאלה זה איפה אתה מחנה! אם אתה מחנה איפה שכל הפוזאיסטים אז יפרצו לך במיליון אחוז! אם אתה מחנה ממש קרוב לירידה למקום אז לא תהיה שום בעיה!

בכל מקרה אני במצב שלך לוקח את האוטו ומחנה אותו רחוק משם! ככה שלפחות הוא יהיה במקום הומה אדם! אם לדוגמא אני הולך לחוף 4 על 4 אז אני מחנה בפואבלו אספניול!

שווה לי ללכת 10 דקות ברגל בשביל שיהיה לי מערכת באוטו!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
תשמע עם 4על 4 זה באמת בעיה--השאלה זה איפה אתה מחנה! אם אתה מחנה איפה שכל הפוזאיסטים אז יפרצו לך במיליון אחוז! אם אתה מחנה ממש קרוב לירידה למקום אז לא תהיה שום בעיה!

בכל מקרה אני במצב שלך לוקח את האוטו ומחנה אותו רחוק משם! ככה שלפחות הוא יהיה במקום הומה אדם! אם לדוגמא אני הולך לחוף 4 על 4 אז אני מחנה בפואבלו אספניול!

שווה לי ללכת 10 דקות ברגל בשביל שיהיה לי מערכת באוטו!

בכל מקום אני משתדל להנות באיזור מואר וגם כמה שיותר קרוב לשמירה של הכניסה, את הרכב ניסו לפרוץ לי ממש מול השומר בחוף 4X4, אולי מה שמנע מהם לגנוב לי את המערכת היה השומר שעמד שם, לךדע

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

גם לי יש שאלה די דומה ...

הייתה לי את הדילמה הזאת כל יום שישי :conf:

הייתם לוקחים את האוטו שלכם שיש עליו ספויילר למועדון שקרוב לעיר ערבית (במקרה הזה טייבה) ?

ולמועדון אין בידיוק מקום חנייה מסודר והוא די חשוך .

אני אישית העדפתי לא ללכת למועדון ולדעת שאני חוזר עם האוטו שלם הבייתה .

מה אתם הייתם עושים ?

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

אני לוקח את הרכב השני שלי... שיש לי אליו פחות רגשות :)

למקומות ממש מסוכנים או מועדים לפורענות או ידועים לשימצה כמעט ולא יוצא לי ללכת... הרכב השני (קליאו) משמש אותי בעיקר כשאני הולך למקום ללא חניה או בעייתי מבחינת חניה, או סתם נסיעה קצרה מידי בשביל להתחיל להוריד את הכיסוי מהרכב שלי... או בשביל פעילות ספורטיבית שכוללת הזעה... למרות שאני שם מגבת, אבל לוולוו אני לא נכנס בלי מקלחת...

רק בגלל סיבות אלה אני מחזיק את הרכב השני...

ינון.

פורסם

מה? ממתי איזור החוף של ראשון הוא איזור "מועד לפרעונות"? מדברים על הטיילת שממערב לפואבלו איספניול, כן? בחיי, אני אפילו פאנל לא מוריד שם... :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
שלום רב.

בתודה מראש, אבי.

לי אין שום בעיה להשאיר את הרכב שלי במקומות שנחשבים "מסוכנים". אף אחד לעולם לא שרט לי או גנב לי את הסמל... למרות שדווקא אוהבים סמלים כאלה. :lol:

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

באופן קבוע אני לא יוצא לת"א או למועדונים עם הרכב שלי בגלל זה ... לא רוצה לא סריטות ולא פריצות ... ולא אכפת לי על הביטוח שמה ביטוח ... לך תמצא שוב אוטו כזה...

ומה אם יפרצו ויהרסו את כל הסלון? מבחינתי זה יכול ליהיות יותר גרוע מאשר אם יקחו את הרכב ...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום רב.

בתודה מראש, אבי.

לי אין שום בעיה להשאיר את הרכב שלי במקומות שנחשבים "מסוכנים". אף אחד לעולם לא שרט לי או גנב לי את הסמל... למרות שדווקא אוהבים סמלים כאלה. :lol:

כי זה רכב של גנגסטרים :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אתם רואים כמה בעיות אפשר לחסוך כשאין אוטו? :wink:

אבל בנושא שלנו, כשהיה לי על מה לנסוע, הייתי נוסע - מה שיכול להיות יכול להיות

גם מתחת לבית.

• תוכן חדש...