Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Autoradio Swing - מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אשמח לשמוע חוות דעתכם על מערכת השמע המובנית בתוך הסקודה אוקטביה/סופרב.

אני מבין שמדובר במערכת מבית Swing, אך לצערי אני לא מוצא פרטים נוספים כגון סוג הרמקולים (קומפוננט עם קרוס, או רגילים) עוצמתם, האם מחוברים למגבר וכו'..

אשמח לשמוע על פרטים נוספים, ובכלל על החברה Swing.

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לדעתי זה שם הדגם שלה, לא החברה שמייצרת (כמו שהפאביה מוצעת עם דגם dance או משהו כזה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי איתמר.

לאחר בירור קצר אתה כנראה צודק ואכן מדובר משם דגם, מפני שישנו דגם נוסף שמשווק באוקטביה ובסופרב שנקרא bolero.

כיצד ניתן לבדוק באיזה חברה מדובר ושאר פרטים נוספים ? יש לך רעיון ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אין לי מושג. אתה יכול לנסות לשאול את אוראל (RS) או גוגל.

לא הייתי מצפה ליותר מדי. רובם המוחלט של ה HUים המובנים הם לא מציאה, גם בדגמים יקרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...