Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי לדים, איך אני מרכיב אותם?

-Sparco-
שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

12V 24 LED Bulb Lamp 24CM PVC Strip

אני רוצה להרכיב אותם ברכב אבל אני לא יודע איך, אז אם תוכלו לעזור ולפרט לי, כי אני ממש לא מבין בזה. אודה לכם מאוד.

חשבתי לחבר אותם למצבר, יש ללדים חוטים +-.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אתה צריך תושבות מיוחדות ללדים (עם כניסות לשתי הרגליים שלהם, שיוחזקו היטב). אתה יכול לקנות אותם בכל חנות אלקטרוניקה. לאחר מכן לחבר את זה לרכב (פלוס ומינוס בהתאם לתושבות) ולהתקין את הלדים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שהזמנת את הלדים מחו"ל מכיוון שניתן לרכוש את הסטריפ בכול צבע שתרצה כולל קונקטורים אצל אריסטוק בת"א.

אתה יכול לרכוש תקע מצית+כבל ולחבר את הלדים לשקע המצית או לחילופין למשוך כבלים מהמצבר או לחבר זוג כבלים לשקע המצית מצידו הפנימי.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה לשים את זה בתוך הרכב

ואני מעדיף שלא לחבר למצת כי יהיו מלא חוטים מול העיינים.

והבעיה שאני לא יודע איזה חוטים הם של המצבר ואיך לחבר.

מאזדה 626 99'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספרקו האזורים שאתה מעוניין לשים בהם את הלדים הם אזורים מעולים אך מכך שקארתי את השתלשלות השרשור הבנתי כי אין לך שמץ בחשמל ולכן אני הציע לך לגשת למתקין של אביזרי רכב אני מאמין שלא יעלה לך יקר מידיי.

אם תחליט בכל זאת שאתהקוצה לקחת ריזיקה ולעשות זאת לבד נדריך אותך שלב אחרי שלב אבל קודם עלייך להגיע להחלטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אכפת לי גם שמישהו מומחה יתקין לי, אבל אני לא יודע למי לפנות. פניתי לאוטודיפו, אך הם לא עושים זאת.

אם תוכלו להדריך אותי למי לפנות, אני מאזור ראשל"צ.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצא מישהו שמבין ותבקש ממנו שיחבר לך את הפלוס הלדים לחוט של הפלוס שמתחבר למצת הסיגריות (דרך מפסק) . את המינוס של הלדים חבר

למינוס של המצת.

כמובן שיש לבודד את החיבורים.

כמו ש nisanhazazi כבר הבהיר לא כדאי שפעם ראשונה תעשה זאת ללא עזרה.

MMM.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שאמרתי אין לך מושג אם אתה לא יודע שיש לך פיוזים בתוך הרכב זה יותר חמור רציתי להיות נחמד ולעזור לך כשהיה אור עכשיו כבר מאוחר אז תיגש לאיש מקצוע מחר שיתקין לך את זה עיניין של דקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...