Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר 4 יציאות 1200W אבל בשנייה שמעמיסים עליו קצת הוא נכנס לפרוטקשן ונכבה (זה התחיל אחרי שפעם אחת הגזמתי בשימוש בו ומאז הוא פשוט לא יכול לעלות בווליום)

הרמקולים תקינים לגמרי - הדבר נבדק, והבעיה היא במגבר.

אני רוצה לחבר לו 2 רמקולים 6X9 בגישור (ככה אני מנצל ממנו יותר כח בפחות עומס לא ?) כרגע עובדים עליו 2 רמקולים אבל על 2 ערוצים.

כמובן שאני לא יגיע למצב של ניצול מקסימלי לא של המגבר ולא של הרמקול.

אבל האם זה אפשרי?

אני לא יודע אם המגבר או הרמקולים תומכים ב2 אום חיבור בגישור בכלל משפיע על האום ?

מה אתם אומרים ? כדאי ?

הרמקולים האלה הם לא העיקריים ברכב יש לי מגבר נוסף שמחזיק עוד סאב וקומפוננט. הם לטובת השלמת סאונד, מדהים כמה האחוריים מוסיפים לשמע ברכב.

פורסם

אם כרגע הגיין של המגבר שמגביר את האחוריים לא נמצע מעל החצי, לא תשיג בחיבור זה שום דבר, חוץ מגריעה באיכות הצליל.

חוץ מזה, איזה רמקול 6X9 קיים ב 2 אוהם? גישור זה לא חילוק ההתנגדות בחצי.

מה שאר הרכיבים במערכת?

מתחדשת*

פורסם

אז המערכת שלי בנויה ככה.

HU - פיונייר deh-p4050ub

קומפוננט - Peonix gold sd radial 120RMS

6X9 - פיונייר 3way TSA6971

סאב - Sony XSL122P5 1300W

מגבר - BOSS CX650 1000W (הוא מחזיק הכל מלבד האחוריים)

ומגבר 2 - מגבר סיני 75X4 RMS -(מחזיק רק את האחוריים) זהו המגבר המדובר.

פעם הוא עבד לי מצויין ממש פיצץ לי תאוטו עד שיום אחד הגזמתי איתו נכנס לפרוטקשן ומאז הוא עושה את הבעיות.

אני פחות מרוצה מהBOSS כראשי, שומעים הרבה יותר טוב אבל הרבה פחות חזק שאותי זה קצת מאכזב.

הגיין נמצא מעל החצי, רוב הזמן זה עובד אבל אם אני באחד הימים האלה של פול ווליום הוא פשוט נכבה ואני נאלץ להנות משאר המערכת ללא האחוריים.

עוד משהו במגבר BOSS אין בכלל שם גיין יש מלא אפשריויות אחרות לכוון אבל גיין אין שם, זה נפוץ ?

אז בעצם, גישור הערוצים לא יביא להקלה על המגבר וימנע ממנו את הפרוטקשן ?

יש אפשרות תיקון תקלה כזו במגבר כזה ? אם כן כמה עולה ? אתם מכירים מקום באיזור ת"א שעושים את זה ?

פורסם

קשה לי להאמין שה 6X9 הם 2 אוהם. אם הם 4 אוהם תוכל לגשר אותם במגבר.

לדעתי האישית אחוריים- אם בכלל אז בהגברה של הרדיו דיסק, ולשדרג את שאר רכיבי ההגברה לאיכותיים/ חזקים יותר.

משמע- לתקן את הסיני ולמכור אותו ואת הבוס, ובכסף לקנות מגבר בודד לקומפ' ולסאב ברמה טובה יותר, ולהשאיר את האחוריים לרדיו דיסק.

ברגע שתוכל להפיק יותר מהסאב והקומפ' הקידמי, האחוריים יהיו נחוצים פחות.

מתחדשת*

• תוכן חדש...