Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם עורב בימינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שאבא אימץ לעצמו עורב (או אולי להפך?).

גוזל מפותח למדי של עורב, שעודנו בריא ושלם, וכנראה עבר התקלות עם גוזל מפותח מאוד של חתול, יושב לי בחצר על שוליים של קערה ומשנש לו בשר טחון ומים.

יש אמת בשמועות על הורים נקמניים? אם כן, מה אפשר לעשות? הוא פשוט התנחל אצלנו בחצר.

יש למישהו רעיון מה עושים איתו?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בתור התחלה מצלמים לידו אבטיח ומעלים לפורום

כל זה רק כדי שנהיה בטוחים שזה לא פרגית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עורבים זו חיה נקמנית מאוד.

אני זוכר מקרה לא נעים, כשהייתי בן 7-8 נפל קן של גוזלים מתחת לעץ בדשא מתחת לביתי.

יום למחרת אני אימי ואחותי חזרנו הביתה והלכנו בשביל המוביל לכניסה של הבניין.

לא עברו יותר מכמה שניות, זוג עורבים (בוגרים) הנמיך טוס והחל להשתולל מעל ראשינו ולעשות קולות צורמים. באותו הרגע, דפקנו ריצה לכיוון כניסת הבניין והצלחנו להמלט מהמתקפה מבוהלים, אך ללא שום נזק ממשי.

הערה - קן הגוזלים היה מונח לו על הדשא (עם שני גוזלים מתים) ולא התקרבנו כלל אליו חוץ מלהעיף מבט חטוף, לא עשינו דבר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אבטיחים, כפרי המכיל בתוכו 90% מים, הוא דבר שצריך לחסוך בו.

משום שכך ובהתאם לזאת, נודב מישמש למשימה.

120620091227.jpg

120620091229.jpg

120620091232.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תן לו שם

דולף יכול להיות מתאים (העורב משלתיאל קוואק אם אני לא טועה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בזמנו כשאבא שלך מצא יען - החלפת את הסמלון בחתימתך.

הגיע הזמן לשנות לעורב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תן לו שם

דולף יכול להיות מתאים (העורב משלתיאל קוואק אם אני לא טועה)

דולף לא היה עורב אמיתי..

הוא היה צובע את המקור

תראה שוב את הפרק שבו הוא נפל לבאר עם שאלתיאל

172

פורסם

לתכנית היו מסרים גזעניים בין כה. דולף = לאדולף. התסרוקת היתה זהה והמסרים היו זהים.

דולף שנא את כל הברווזים השחורים (חברה של שאלתיאל) ותמיד הציק לשאלתיאל וחברתו בגלל זה.

נ.ב - אתה רציני שאביך אימץ יען?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כבר ביקרו אותנו תנים, חזירי בר, צבוע אחד, והיום יש לנו שפן סלע על הגג, אבל יען מעולם לא נזדמן.

מצטער רז, אבל אני נאלץ לחשוף את זה כאגדה אורבנית (עורבנית? :) )

אבל אולי את השורה שמתחת לסמלון?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כל הכבוד על האימוץ, היה רצוי לא לגעת בו מכיוון שהוריו לא יזהו אותו לפי הריח והוא לא יגדל כמו שצריך ועלול למות.

כבר קרה לי שיונה בנתה קן על החלון שלי במטבח כעבור שלושה שבועות בקעו ביצים זוג יונים, תמיד זה זכר ונקבה, לקחתי אותם מהקן ממש שהם היו בני יומיים בשביל לתת להם מעט מים חום ותולעים, שהחזרתי לקן אחרי חצי יום ההורים כבר לא שבו לטפל בהם והם מתו לצערי.

השבוע על חלון אחר שוב בקעו זוג יונים זכר ונקבה (מקור בהיר ומקור כהה) הפעם אני נותן לטבע לעשות את שלו.

אני יעלה תמונות מחר בלי אבטיח, אולי עם מרכך כביסה כי זה על החלון של חדר הכביסה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם העורב ישוקם, הוא יישאר מבוית כל חייו. זאת אומרת שהוא לא ירצה לעזוב אתכם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...