Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהו יונדאי מתמחים בלכער את הנוף המוטורי ולא יעזור כלום .

את המעצב שלהם צריך להגלות לכוכב הקופים .

פורסם

יש לציין כי אדום יכול לכער כל רכב, ובדרך כלל (לדעתי) תמונות רשמיות פחות יפות מהתוצאה שרואים מול העיניים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא חושב שהיא יפה,אבל לדעתי היא לא עד כדי כך מכוערת כמו שחלק הציגו אותה....

סה"כ קצת נסחפו עם הקטע של לעגל לה את הפרונט.

אגב,למי שכתב שאולי הסינים אוהבים אותה, מותג יונדאי לא כל כך פופולרי בסין,אגב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יונדאי הם עדיין לא מגניבים ולא עושים מוצרים מספיק טובים בכדי לרצות להתבלט.

מזכיר לי את הXG שהייתה אמורה להיראות כמו מרצדס. הם פשוט לא לומדים מה המקום שלהם בשוק.

הם לא חברה אגרסיבית והרכבים שלהם ממש לא אגרסיבים, אז שיירגעו ויתנו לנו עוד אקסנט שאנשים שוכחים שהיא קיימת.

למה לחקות את הB4?

הנה תמונה של הXG.

2005_Hyundai_XG350_ext_1.jpg

פורסם

סה"כ, היא ניראית לא יותר גרוע מדגמים קודמים. הרכב מיועד להיות כלי תחבורה ג'נרי ובסיסי עבור אלה שמחפשים 4 גלגלים, הגה ופדליות עם מקום למשפחה קטנה. האוטו הזה מצליח לעשות את זה טוב בשוק יד שנייה ואנשים שזה מה שהם מחפשים, מקבלים מקסימום שנתון במינימום כסף.

2008-Hyundai-Accent-20.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אנשים פה סתם קוטלים לפי תמונות ולא לפי איך שהיא נראית במציאות.

גם האיביזה החדשה בתמונות מכוערת ובמקרה ראיתי היום במציאות את החדשה בצבע כחול והיא פשוט מדהימה.

פורסם

אני מסכים עם אברג'יל. לדעתי רוב אלו שמכפישים את עיצוב האיביזה החדשה ולא ראו אותה במציאות יראו בה "אומנות" במציאות :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני מסכים עם אברג'יל. לדעתי רוב אלו שמכפישים את עיצוב האיביזה החדשה ולא ראו אותה במציאות יראו בה "אומנות" במציאות :roll:

אומנות?!איביזה.. לא, ממש לא, אבל היא נראית לא רע.

• תוכן חדש...