Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כמו שכתוב בכותרת התחנות קופצות לי ברדיו המקורי של הרכב.

זאת אומרת שאם לחצן 4 לדוגמא מכוון על תחנה מסויימת פתאום היא פשוט נעלמת ובמקומה נכנסת לאותו לחצן תחנה אחרת.

יש למישהו הסבר/רעיון?

תודה מראש.

בני

חבר,אתה חופר

פורסם

תילחץ על כפתור IT או TF לביטול ניתור תחנות . בחו"ל זה מקפיץ תחנה לדווח על פקקים , ביגלל זה קופצת תחנה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תבטל אופציה של AF שזה פונקציה לחיפוש גל רדיו לתחנה שאתה מאזין לה בעלת עוצמת שידור יותר טובה. הפנקציה של דווחי תנועה מבצעת סריקה מדי כמה דקות וחוזרת לתחנה שהאזנת לה קודם ולןכ זה כנראה לא הבעיה.

פורסם
זאת אומרת שאם לחצן 4 לדוגמא מכוון על תחנה מסויימת פתאום היא פשוט נעלמת ובמקומה נכנסת לאותו לחצן תחנה אחרת.
"נעלמת" כלומר באמצע ההאזנה השידור מתחלף בלי שתעשה כלום? - בטל אופציית RDS (ה- AF שהוצע לך כאן).

"נעלמת" כלומר בפעם הבאה שתבחר את התחנה עם הלחצן תקבל תחנה אחרת? - אם כן, לחץ לחיצות קצרות על לחצני הבחירה. לחיצה ארוכה מתכנתת אותו לתדר שלו אתה מאזין כרגע.

פורסם

ביטול AF יבטל את היכולת של הרדיו לעבור ממשדר למשדר. לדוגמא בחרת גלגלצ ואתה נוסע לצפון , הוא ישאר בגלגלצ ויביר תדרים אוטומטית.

כן לבטל את אופציית ה TP שמעבירה רק לתחנות בהן דיווחי תנועה . זו הסיבה שיש קפיצה אקראית בעיקר לתחנות ערביות.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

כולם צודקים אבל אני חייב לציין שאני לא מצליח להבין מדוע המדינה "המפותחת" שלנו לא מנצלת את האופציה הזאת שקיימת כבר כמה שנים טובות ונכנסת לשידורי רדיו כאלה?

והקטע הכי מצחיק שרק איזה תחנה ערבית אחת משדרת גל שמושך את מקלטי הרדיו אליה.

ועם כבר פתחנו נושא כזה אני כיום מרמת גן ובמקור מצפון הארץ יוצא לי לעלות הרבה לצפון ואם אני מחליט לשמוע רדיו דווקא תחנות ערביות שומעים נפלא ואילו תחנות שלנו אנחנו צריכים לשמוע בליווי רעשי רקע, אני מוחה מכאן שמישהו במדינה שאחראי על התקשורת התעורר!

פורסם

כל בעל רכב משלפםפמשלםפ עם חידוש הרשיון כ 160 ש"ח לרשות השידור.

רשות השידור מקצה 80( אחוז מהתקציסב למשכורות ופנסיות.

ולכן שיהיו משדרים חזקים ויהיה RDSS לא מעניין אותם

שגיאות באדיבות האדיטור הדפוק של קארספורום שלא תומך בפיירפוקס.ם

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...