Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון חשמל מטורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי חשבון חשמל אחרי ששנתיים שילמתי ע"ס הערכות .

לפני מספר ימים הגיע נציג החברה ,קרא את המונה ובמעטפה שהגיעה אתמול התבקשתי לכסות את הפער בין ההערכות לבין

קריאת המונה , אלא שהפער הזה לטענתם מגיע ל 2300 ש"ח, כשההערכה התבססה על 350 ש"ח.

זה נראה לי מאוד לא הגיוני מאחר ואני צרכן קטן מאוד של חשמל : מחשב , מקרר, ראוטר , ובקיץ מזגן מידי פעם, זהו. יש דוד שמש ובקושי השתמשתי בבוילר .

השוותי עם אחרים במשפחתי שצורכים יותר ממני ומקבלים כמעט תמיד 350 ש"ח .

הנציג טוען שהטעות שהצטברה במשך 24 חודשים יכלה להיות מסטייה של 100 ש"ח .

אני זוכר לעומת זאת שלא מעט פעמים הקראתי בטלפון את קריאת המונה ונעשה חישוב לפיה ( כך נאמר לי).

מה ניתן לעשות כדי לבטל את רוע הגזירה ?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללכת לחברת החשמל ולהפוך שולחנות ! אם זה לא עוזר אז להפוך גם נציגות שירות ! ואם זה לא עוזר תמיד אפשר להפוך את הטורבינות והגנרטורים ובכך ליידע את כלל הציבור שעומדת להיות תביעה ייצוגית נגד החברה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ליידע את כלל הציבור שעומדת להיות תביעה ייצוגית נגד החברה.

תביעה יצוגית - על מה?

אם קריאת המונה שאתה מחוייב עליה נכונה, אז בסה"כ אתה מחוייב כעת על חשמל שצרכת מזמן.

הדבר היחיד שראוי שיתנו לך - אולי - זה פריסה לתשלומים, שכן עקב החלטת חברת החשמל לא לקרוא את המונה זמן רב "הצטבר" חוב גדול.

:turn-l:
פורסם

מה שנותר לך לעשות הוא להשוות את קריאת המונה האחרונה לזו של היום, להפחית את הקריאות, את התוצאה להכפיל במחיר לקוט"ש - זה מה שאתה אמור לשלם על כל התקופה.

מסכום זה יש להפחית את כל מה ששילמת עד כה עפ"י ההערכה.

אם הסכום ייצא 2300, אין לך מה לעשות חוץ מלשלם.

פורסם
מה שנותר לך לעשות הוא להשוות את קריאת המונה האחרונה לזו של היום, להפחית את הקריאות, את התוצאה להכפיל במחיר לקוט"ש - זה מה שאתה אמור לשלם על כל התקופה.

מסכום זה יש להפחית את כל מה ששילמת עד כה עפ"י ההערכה.

אם הסכום ייצא 2300, אין לך מה לעשות חוץ מלשלם.

אבל אין לי .

המוקדנית חזרה אלי הערב, היא בדקה את הצריכה מקריאת המונה האחרונה לפני 35 יום עד עכשיו, ויצא שצרכתי 220 ש"ח.

כלומר על חודשיים צריך להיות 430 ש"ח וההפרש יוצא 80 ש"ח יותר מההערכה לחודשיים, ו 40 ש"ח יותר לחודש.

אם נכפיל 40 ש"ח ב 22 חודשים שעברו נגיע להפרש של 900 ש"ח בערך . רחוק מהפרש ה 2300 .

פורסם
אגב, מישהו יודע איזה מתנה קיבלו עובדי חברת החשצל בחגים האחרונים?

לא יודע מה כן אבל שעון שבת בטוח שלא.

פורסם

דירקטור וולט, למי שזוכר.

עברו איזה 20 שנה וכלום לא השתנה...

http://www.youtube.com/watch?v=mW7hYXSiVxc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בעלות של כל העובדים שמטיילים ורושמים את הצריכה החודשית,

לא משתלם יותר להפוך את זה לאוטומטי? קריאה מרחוק?

----

פורסם
אגב, מישהו יודע איזה מתנה קיבלו עובדי חברת החשצל בחגים האחרונים?

בקשר למתנה, אני לא יודע.

אבל מה שבטוח, זה שהם קיבלו דמי הבראה , מלאו הסכום, לפני שלכל האחרים במגזר הציבורי קיצצו 50% .

:biggrin2:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה שבטוח הוא שחברת חשמל רושמת את חוקי הכלכלה מחדש, מונופול שמפסיד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אבל אין לי .

המוקדנית חזרה אלי הערב, היא בדקה את הצריכה מקריאת המונה האחרונה לפני 35 יום עד עכשיו, ויצא שצרכתי 220 ש"ח.

כלומר על חודשיים צריך להיות 430 ש"ח וההפרש יוצא 80 ש"ח יותר מההערכה לחודשיים, ו 40 ש"ח יותר לחודש.

אם נכפיל 40 ש"ח ב 22 חודשים שעברו נגיע להפרש של 900 ש"ח בערך . רחוק מהפרש ה 2300 .

החשבון שעשית מתבסס על ההנחה השגויה שהתשלום החודשי שלך קבוע ולכן לא מחויב המציאות.

גם הפעם התשובה שנתן לך שמר היא התשובה הנכונה. לא הבנתי מה חסר לך. קריאת מונה אחרונה יש אצל חברת החשמל, קריאת מונה נוכחית יש אצל ארון החשמל שלך. מחשבון יש בווינדוס (start->run->calc).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...