Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הסאב הזה:P112S4 Rockford

התקציב שלי די נמוך(350-400) אתם ממליצים לי על הסאב הזה?

אגב, למה לא רשום באתרי המכירות על הסאב הזה את תחום התדרים שלו, מישהו יודע אותם?

תודה

יקיר.

פורסם

לתקציב הזה הסאב הזה לא רע בכלל, עדיף בתיבה אטומה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

רוני, רק רציתי להשוות מול סאבים אחרים, כי מוזר שכמעט לכל סאב יש את הנתונים האלו ולסאב הזה לא כתוב.

זה כמו שתשאל מה יתן לך לדעת מהי ההתנגדות של הסליל, כדי שאדע אם המגבר יוכל לעבוד למשל ב2אום, סתם דוגמא.

פורסם

ממש לא אותו הדבר ובדברים כאלה הנתונים על הנייר בדרך כלל לא קשורים למציאות אבל בתיבה עם פורט סביב ה 35 הרץ ,אני לא מאמין שהסאב הזה ירד יותר .

יש פה מספיק נתונים:

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=31&family_id=9&item_id=108270&locale=en_US&p_status=

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ממש לא הייתי הולך על הסאב הזה.סאב חלש ולא מורגש כמעט.כששמעתי אותו לראשונה אצל חבר לא ידעתי בכלל שמותקן סאב.

בתקציב הזה הייתי הולך C12,אומנם גם רק 150RMS,כמו הP1,אבל הוא נשמע כמו 300 בקלות.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לי היה את הP1 ודבר אחרון אפשר להגיד עליו שהוא לא מורגש, אולי הנצילות של ה C12 יותר גבוהה ולכן יש הבדל, ה P1 צריך מגבר שלפחות 250 RMS אמיתיים על מנת לשלוט בו יפה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הזמנתי את הC12, מה זה לא מורגש? היה לי סאב מחברה לא מוכרת עם 175RMS והוא היה דופק יפה הייתי מרוצה ממנו.

הC12 ישמעו בו טוב אני רוצה שהבאס ישמע חזק ויפה?

פורסם

קודם כל תתחדש.

שנית,תאמין לי שהוא יורגש.היה לחבר שלי את הסאב הזה בוולוו ישנה(אלה שארוכות כמו ספינה)והסאב הרעיד את האמא של הרכב.בכלל,הוא הרבה יותר טוב מהרבה סאבים פיונרים ולאנזרים למיניהם שעלק מסוגלים לספוג 400 ו500RMS...

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...