Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון עם הM5 הוא אחד מסרטי המסלול המובחרים שראיתי, אני אשמח לעוד חומר משם.

מדהים אותי לגלות עד כמה הM3 שלי עדיפה בהרבה על הM5 בתנאי מסלול (שלא לומר תמיד...) ה5 מקפצת ומתנדנדת בפניות בצורה מפחידה, התנהגות שהM3 מצטיינת בה מול ה 5.

ד"א , GT3? לא זהיתי, הייתי עסוק בלהתפעל איך המכונה ממינכן קופצת מעל אבני השפה, היא נראית חלשה מידי מול הM5 , נהגת אמרתם?

180-8011_IMG.JPG

D

פורסם

יגאל יש סרטון אחר של M3 מול M5 ברינג ושם רואים שה M3 עדיפה בפניות על ה 5 אך ה 5 הרבה יותר מהירה ממנה בישורות.

בכל הקטעים הטכניים ה 3 סגרה על ה 5 בקלות.

לגבי הסרטון הנ"ל לפי דעתי הנהג של 5 פשוט לא יודע לנהוג, אין פניה שהוא לא מפספס את האייפקס שלה (להשוואה תעיינו בקוים של הפורשה).

פורסם
לגבי הסרטון הנ"ל לפי דעתי הנהג של 5 פשוט לא יודע לנהוג, אין פניה שהוא לא מפספס את האייפקס שלה (להשוואה תעיינו בקוים של הפורשה).

אהמ אהמממ......

דבר ראשון זה לא יודעת ולא לא יודע. (כבר הוכחה לרמת הנהיגה? :mm_tongu: )

לנהגת קוראים סבינה שמיץ והיא ונהג נוסף מפעילים את שירות הRING TAXI של BMW במסלול, היא ד"א נחשבת לנהגת היותר מהירה מבין השניים ..!

היא גם זכתה כבר פעמיים במקום הראשון במירוץ הסיבולת שנמשך 24 שעות ברינג ככה שלומר ש"היא לא יודעת לנהוג" (ועוד ברינג...) זה קצת...

אהמ......

קצת............

אה....

רחוק מהמציאות!!!

יכול להיות שהסיבה לכך שהיא לא לוקחת את האייפקס בפניות זה בגלל שהאנשים שהיא לוקחת שילמו כסף בשביל "להתרגש" מהנסיעה, לכן היא לא נוהגת בפניות בצורה חלקה ונקייה שאולי תהיה יותר מהירה אבל גם תהיה פחות "פרועה".

נראה שהיא מעדיפה לתת לנוסעים לחוות איבודי אחיזה, בפרט היגוי יתר (והרבה ממנו).

סבינה בפעולה

taxi-track.jpg

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

התנצלותי בפני הגיברת אך אם כבר לשלם לנסיעה אז שתהיה כמו שצריך, כשה לי להאמין שהנהגת תסתכן בלטפס על קרבים גבוהים ותוך כדי כך להפוך M5 עם נוסעים מפוחדים.

מאחר וזו ה M5 של ה Taxi אני מניח שהיא מקצועית אך עדיין ההתרשמות מבחוץ היא של נהג\ת לא משהו.

דעתי וזו המציאות שלי ...

בכל מקרה כשאגיע לרינג אעדיף לנהוג ברכב ולא לשלם למונית שתקח אותי, M5 או לא M5.

פורסם

אם יש לי מסקנה אחת מהסרטון הזה.....

זה שאני לעולם, אבל לעולם לא אעלה על הנורדשלייף על אופנוע.....

No Fucking Way!!!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בכל מקרה כשאגיע לרינג אעדיף לנהוג ברכב ולא לשלם למונית שתקח אותי, M5 או לא M5.

נו, רן, אחרי המירוץ האחרון של GPLIL אתה עדיין חושב ככה? :D

אחלה דיון, אחלה לינקים ואחלה סרטים, תודה לכל מי שתרם!

פורסם

והועלו פה בעבר

ורק תיקון קטן ה m5 לא בורחת לפורש ממש לא הם סתם נוסעים להנאתם

ועם היכולות של הפורש תאמינו לי שלנהג אין הרבה בעיות לעקוף את הבימר אם הוא רוצה

ורואים את זה

גם הגבולות שלה הרבה יותר גבוהים

• תוכן חדש...