Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשכור רכב בלוס אנג'לס לתק' של שבוע ולהחזיר אותו בסן פרנסיסקו , מעוניין בג'יפ מרווח.

עד כה מצאתי שברולט טרייל בלייזר , דודג' ראם , גראנד צ'ירוקי

ניסיתי לחפש אופציות יותר איכותיות ויקרות אבל אין.

אשמח אם יש לכם סוכנות שמחזיקה רכבים קצת יותר מפוארים... X5 Q7 טוארג , נוויגיטור או כל ג'יפ ברמה קצת יותר גבוהה.

תודה מראש ושבוע טוב 8)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

בדרכך צפונה, נמצאות שתי דרכי נהיגה משובחות ומפותלות כהלכה, הייוויי 1 ודרך 17 המייל. גם הנוף הנשקף מהן מדהים.

אתה בטוח שאתה רוצה לעשות אותן בג'יפ???

ועל מנת להקשות עליך עוד קצת:wink:, אויס ארה"ב משכירה את קאמארו החדשה בגרסת SS, מנוע V8 כמובן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תבדוק ב- www.alamo.co.il

זו סוכנות ישראלית של אלאמו וחברות הבנות שלה בארה"ב.

מסקר מחירים קטן שעשיתי לפני חודש, הם נתנו את המחיר הכי טוב, ק"מ לא מוגבל וביטול השתתפות עצמית בביטוח כלול.

עוד יתרון חשוב, אתה יכול לשלם בשקלים ובתשלומים.

פורסם

אנחנו ארבעה נפשות... משפחה , לכן הרעיון של רכב ספורטיבי יורד מהפרק... נשאיר את זה לווגאס כבר שריינתי וויפר :evil:

לגבי אלאמו , זאת החברה שחיפשתי דרכה , ואין להם מבחר יקר יותר מאשר הטריילבלייזר גרנד צ'ירוקי ודודג' ראם...

מכירים אולי סוכנות אחרת ? תודה מראש

פורסם

אני מוסיף אותה שאלה לגבי שכירת מרצדס SL בפלורידה.

מצאתי באינטרנט סוכנויות השכרה בוטיק שמציעות אותה ב 500 דולר ליום.

לפני 4 שנים שכרתי במיאמי בוקסטר ב 300 דולר, אבל הסוכנות הזו אינה קיימת יותר.

בדיעבד גם גיליתי שאם חלילה היה נגרם נזק לאוטו, לא בטוח שהייתי מכוסה ביטוחית.

טיפים לפותח השרשור:

1. שים לב לאותיות הקטנות של הכיסוי הביטוחי.

2. שים לב להגבלת הקילומטרז'. אם נניח אתה מוגבל למאה מייל ליום, זה יכול להגיע למאות ואף אלפי דולרים מעבר לתשלום הבסיסי.

3. חלום הבוקסטר שלי הסתיים בדוח מהירות של 200 דולר. שם אי אפשר להתחמק מזה, כי מודדים את מהירותך ממטוס. האם בדיעבד היה שווה 500 דולר (300 השכרה+ 200 קנס, לא חיבתי כמה דלק זה עלה לי)? בהחלט! רק חשוב להיות מודעים לזה.

4. אני לא נהנתי מנהיגה בכביש מספר אחד. נפלתי על סופ"ש עמוס. שים לב לזה.

פורסם

כביש 1 מומלץ בגלל הנופים שנשקפים ממנו, לא בגלל הפיתולים. להמליץ למישהו לתקוף כביש כזה בפול גז על הפעם הראשונה (הוא הרבה יותר ארוך מנירבוגברגבורגברגבורגברגרינג וגם מפותל מאוד) זה לא ממש חכם.

פורסם

אם אתה מחפש ג'יפ איכותי תנסה לחפש קאדילק אסקלייד. זה הג'יפ הכי יוקרתי שתוכל למצוא בארה"ב. קח בחשבון שהמחיר יהיה בהתאם.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

תודה לשלושתיכם על ההמלצות , חיפשתי קדילאק אסקלייד... אין בשום מקום.. לא מצאתי

אם אתה מכיר סוכנות כלשהי בלוס אנג'לס אשמח לשמוע

תודה מראש ושבוע מצויין חברים

פורסם

הן לבאדג'ט והן לAVIS יש סניפים בבוורלי הילס שמציעים מכוניות קצת יותר מפוארות מהסטנדרט.

ניתן להשכיר בהן גם רכבים גרמנים וגם אמריקאיים יוקרתיים (בדמות אסקלייד/נוויגייטור).

קח בחשבון שאם תיכנס עם אסקלייד/נוויגייטור בצבע שחור לאיזור הלא נכון של LA, אתה עלול למצוא את עצמך על תקן מסננת.

עריכה: לבאדג'ט אפילו יש אתר ייעודי לסוכנות הזו:

http://www.budgetbeverlyhills.com

(לינק ישיר לעמוד הSUVs שלהם - http://www.budgetbeverlyhills.com/rental-car.asp?vh=7)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מאחר ויצא לי לבקר בלוס אנג'לס מספר פעמים אני יכול לתת לך המלצה מפי משפחתי שחיה באיזור על

2 סוכניות רכב:

http://www.bhrentacar.com (בוורלי הילס השכרת מכוניות) מדובר בחברה מאוד גדולה ואמינה. המחירים לא זולים ועניין הביטוח מאוד מורכב ומסובך לתושבי חוץ-אבל שווה לבדוק. אנחנו כמעט שכרנו שם.

http://www.bwrac.com ( בלק אנד וויט השכרת רכב) מדובר בחברה קצת יותר קטנה עם צי רכבים מדהים בהחלט ושירות מעולה. שווה לבדוק.

לגבי בדג'ט ביקרתי בסוכנות, בהחלט מבחר מעניין ומחירים סבירים יותר מסוכניות הבוטיק-תבדוק!

ואל תשכח לבדוק את נושא הביטוח לתושבי חוץ!

Lexus CT200H

• תוכן חדש...