Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

יש לי פולו ידנית שנת 2002

דוושת הברקס לא נלחצת עד הסוף. כשהאוטו לא מונע היא לא יורדת בכלל, כשהוא מונע היא יורדת חלק מהדרך. הבלימה עצמה טובה, נראה לי שהטווח קצת יותר קצר.

לא בטוחה לגבי בלימה פתאומית חזקה- נראה לי שקצת פחות טובה אבל לא באמת העזתי לבדוק, ולא בטוחה ששמעתי את הABS אבל שמעתי אותו בעבר רק פעם אחת

זה קרה אתמול בפתאומיות, מיד אחרי שסובבתי את ההגה כשהאוטו לא מונע (יכול להיות קשר???), האוטו אצלי 3 חודשים ולא הייתה שום בעיה.

בצ'מפיון אומרים שצריך להחליף את ארבעת הבלמים. להבנתי, הבסיסית מאוד אמנם, זה נשמע לא קשור בכלל.

הבלימה בסדר, שחיקה היא הדרגתית וכאן התופעה קרתה בבת אחת, ובמכונית הקודמת (קליאו) בלמים שחוקים לא השפיעו על הדוושה. מה דעתכם?

ממה שקראתי בפורום נראה יותר אפשרי שזה משהוא שקשור למשאבה, אבל הם מן הסתם היו מגלים את זה בצ'מפיון?

תודה

איילה

פורסם

שלום רב.

אוי ואבוי אם דוושת הבלם תצנח עד סוף המהלך.גובה הדוושה צריך להיות בחלק העליון של המהלך,ועל פניו לפי התאור שלך,הכל נראה תקין,מה גם שטרחת לציין שהבלימה עצמה טובה,ומרחק הבלימה השתפר.

אגב:לאחר 2-3 לחיצות בדוושת הבלם כשהמנוע לא פעיל,הדוושה תהפוך לקשה,ובהתנעה תחזור למצב תקין.

כמו שציינת השחיקה במערכת הדרגתית,וכמעט שלא היה הבדל בגובה הדוושה.

זה בכללי,אבל,אם את מרגישה בשינוי לרעה בתגובת הבלימה רוצי למוסך לבדיקה,מה שלא מונע ממך חוות דעת נוספת גם היום.

פורסם

נשמע תקין לחלוטין, כמו שאמר הבחור מעליי.

אם דוושת הבלם תרד עד הסוף לא תהיה לך בלימה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כשהאוטו כבוי לחצי מספר פעמים על הדוושה עד שהיא נהיית קשה, ואז תניעי כשאת מחזיקה את הדוושה לחוצה.

אם היא יורדת למטה מעט אז הכל תקין ככל הנראה.

(או שאני לא מבין בכלל למה התכוונת)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לחצתי, היא לא התקשתה יותר ממה שהייתה מראש. כן, היא יורדת קצת כשאני מניעה. אבל פחות ממה שירדה לפני יום שלישי בצהריים. וכך גם בנהיגה.

אולי באמת הכל בסדר, אבל זה בטוח שונה ממה שהיה.

אתן לבדיקה במוסך נוסף באמת.

בכל אופן יכול להיות לזה קשר לבלמים כמו שהם אמרו? כי זה נשמע לי המצאה סתם .

תודה על העזרה

פורסם

כפי שהעירו לפני, דוושת הבלם אינה אמורה לרדת למטה כמו דוושת המצמד.

ההרגשה של דוושת הבלם שונה מרכב לרכב.

על פניו, נראה כי הטענה של המוסך שצריך להחליף את כל הבלמים אינה לענין.

אם את מודאגת, אני מציע שתפני למוסך אחר ותבקשי בדיקת בלמים בלי לציין אם יש תקלה או מה היא.

דני

פורסם

רפידות בהחלט יכולות להשפיע על מהלך דוושת הבלם אך הכל מקרה נדרשת בדיקה יסודית אם התופעה קרתה כך לפתע. גשי למוסך מורשה שמכיר את דגם הרכב יותר מכולם.

פורסם

אין קשר בין הזזת ההגה לבלמים. אחרי שהמנוע נכבה יש לך 2 לחיצות ואז הדוושה שוב תהיה קשה וכמעט בלתי ניתנת ללחיצה.

אני מעולם לא נסעתי באוטו שדוושת הבלם יורדת בו עד לרצפה, ואני לא חושב שכך היה בפולו:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

תגובת הדוושה תקינה.

אני ממליץ לך לגשת למוסך אחר מצ'מפיון דוגמת "מוסך רון" (במידה ואת מהמרכז) שהינו מוסך מקצועי לדגמי פולקסווגן ומומלץ רבות בפורום,

כמו גם על ידי היות ועברתי בשמחה אליו מידיהם של "פליקס".

בהצלחה. ושובי לדווח לנו על התוצאות.

• תוכן חדש...