Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TopGear Australia - העונה החדשה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים התחילה העונה החדשה (השניה) של הגירסה האוסטרלית לתוכנית האהודה.

הפרק הראשון היה נחמד גם אם לא היה בו משהו מסעיר במיוחד.

אהבתי את החלק שבו מראים דרך מקורית למלא את תא המטען של המכונית לפני יציאה לטיול, במיוחד כשמדובר בסבתא :lol:.

בהיעדר תוכניות איכותיות אחרות בהיצע כרגע (5th gear חוזרת בקרוב עם תוכנית מיוחדת), אני חושב שנהניתי.

לינק להורדה מרשת הביטורנט:

http://www.mininova.org/tor/2584601

תהנו.

דני G.

נ.ב. - את הגירסה הרוסית זנחתי לחלוטין אחרי שהבנתי שאין אצלם שום דבר חדש, הרמה הנמוכה אינה משתפרת, והם מדברים כל כך הרבה וכל כך מהר, שמאד קשה לעקוב אחרי התרגום ולצפות בנעשה בו זמנית).

פורסם

תודה על העדכון.

ראיתי כמה קטעים של טופ גיר רוסיה - ודווקא נראה לי מצויין.

כאן:

http://video.google.com/videoshare?docid=1806612771350614993&hl=en

בלינק הזה מיאטה הפסידה לריינג' רובר והם לא הפסיקו לרדת עליה - אני יכול להבין שבתירגום הרבה מהאווירה וצחוקים הולך לאיבוד.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

וואוו לא ידעתי שיש חיקויים גם לזה מזל שזה לא תוצרת סין,מענין עם יש חיקוי טופ גיר בערץ מרוקו זה אמור ליהיות מצחיק.

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי 2 פרקים אוסטרלים - אפילו אני שאהבתי את העונה הראשונה שלהם הפעם קצת התאכזבתי.

בכל מקרה עדיף את זה על המסך במקום איזה "עובדה" או "רקדן נולד" - לפחות מבחינתי.

מתוכנית הרוסית דווקא נהניתי מאווווווד.

הם מצחיקים בטירוף.

אני מניח שכל הפאן הולך לאיבוד בתירגום....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
DONE, רק שצריך להירשם לליץ'.

כמובן ....תריצו חיפוש בגוגל הזמנות לTL יש אתרים שמשתמשים בהם תורמים הזמנות.

פורסם

ראיתי את הפרק הראשון של עונה 2 של טופ גיר אוסטרליה וזו הפעם הראשונה שראיתי את התוכנית. זה לא טופ גיר האנגלי אבל זה בהחלט מאוד, מאוד נחמד. אני אמשיך לראות :-)

• תוכן חדש...