Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DTM 2009

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

עונת ה-DTM בגרמניה מתחילה, כמעט באופן מסורתי הכי מאוחר מכל סדרות המירוצים. למה ? ככה .

הרבה חדש אין בשנים האחרונות בסדרה הזו ושוב אנחנו נידונים לצפות בקרבות של מרצדס נגד אודי , קרבות "חיצי הכסף" המודרניים.

המרוץ הראשון מחר ובינתיים הוידאו של פתיחת העונה -

http://www.youtube.com/watch?v=d27G1XCC2Ko דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אצלנו לא יהיו כאלו מירוצים ולא תמיד צריך בכל מירוץ שיש לרוץ ולשאול מתי אצלנו.

היסטוריית הספורט המוטורי בגרמניה הולכת הרבה אחורה, אל שנות ה-20 וכמובן שזכתה לשיא בשנות ה-30 (ושנים נוראיות מבחינת העם היהודי כמובן) .

נחזור ל-DTM - בשנים האחרונות למרות כל הכסף הגדול שמושקע שם זה הפך למעין קרב סגור בין מרצדס ואודי מה שדי מוציא את העוקץ מהמירוצים וגם את העניין.

שנות השמונים והתשעים היו הרבה יותר מעניינות - היו יותר יצרנים - מרצדס, אאודי, אופל, ב.מ.וו וכמובן אלפא-רומיאו אבל הפופולאריות היתה זו שגם הפילה את הסדרה לאחר שניסו להפוך אותה לעולמית מדי עם מירוצים מסביב לעולם .

http://www.youtube.com/watch?v=nUAE-819OG4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שוב פעם אהבתי נורא את הסירטון את מוזיקת הרקע ואת שליטת הנהגים ברכבים(למרות התאונות שגם מוסיפות הייתי אומר).

כנראה שבקצב הזה שנות ה90 ישארו הכי מעניינות אי פעם,התרבות המוטורית הולכת ודועכת בעולם כולו(תקן אותי אם אני טועה).

וחבל שכך אבל בכל זאת נישאר אופטימים שגם בארץ יהיו אי פעם מרוצים כאלה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

איזה יופי, איזה מיומנות, פשוט מדהים!!

מתי אצלנו, אולי אחרי שיאשרו לבנות רמפה לסקייטבורד.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...