Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 XT

לירן79
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שאין הבדלים בין המנועים מבחינת צריכת דלק אבל יתכן וההבדל אינו משמעותי שבגינו כדאי לוותר על ה2.0

לגבי מצב הספורט, יש מתג והוא גורם למשיכת הילוכים לסלד קצת יותר גבוה עד כמה שאני הבחנתי. לא חושב שזה משפיע לטובה על הצריכת דלק.

בשנה וחצי שהרכב אצלך (1600?) מהי צריכת הדלק הממוצעת?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שלי (1600) עושה בממוצע בין 1-9 ל1-10 תלוי כמה נסיעות אני עושה מחוץ לעיר (חיפה). לרוב אני לא יוצא יותר מדי ככה שרוב הנסועה היא עירונית והררית.

פורסם

על פי המחשב דרך שלי (מנוע 2.0) בעיר אפשר להגיע מ1 ל-5 , עד ל1 ל-12 . בעיר הנסיעה משתנה, האצה , בלימה , זחילה , לחיצה. ממוצע הייתי מעריך סביב הליטר ל8 קילומטרים בעיר.

מחוץ לעיר אפשר להגיע גם לתוצאות של ליטר ל20 קילומטרים לרוב עומדים על הליטר ל15 קילומטרים.

פורסם
על פי המחשב דרך שלי (מנוע 2.0) בעיר אפשר להגיע מ1 ל-5 , עד ל1 ל-12 . בעיר הנסיעה משתנה, האצה , בלימה , זחילה , לחיצה. ממוצע הייתי מעריך סביב הליטר ל8 קילומטרים בעיר.

מחוץ לעיר אפשר להגיע גם לתוצאות של ליטר ל20 קילומטרים לרוב עומדים על הליטר ל15 קילומטרים.

1 ל-15, 1 ל-20 במנוע 2.0 אוטומט?! אתה סגור על עצמך? זה נשמע לי יותר מדי טוב להיות אמיתי...

פורסם

זה אמיתי. גם אצלי זה ככה. נסיעה של 95 קמ"ש בכביש מישורי בהילוך שיוט והתצוגה במחשב דרך מראה 5 ליטר ל 100 ק"מ.

307 XT מנוע 2000 אוט'.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
זה אמיתי. גם אצלי זה ככה. נסיעה של 95 קמ"ש בכביש מישורי בהילוך שיוט והתצוגה במחשב דרך מראה 5 ליטר ל 100 ק"מ.

307 XT מנוע 2000 אוט'.

המממ....

מעניין אפוא מה תהיה הצריכה במהירות של 110 קמ"ש בערך, בכביש 443 העולה לירושלים... 1-10? 1-11?

אולי בתנאים כאלה מנוע 2 ל' עדיף ויצרוך פחות מ-1.6 שכן יתאמץ פחות בעליה מהירה... נכון?

פורסם

נכון. אל תצפה ל 1:10 בעליה, כשהגיר בהילוך שני / שלישי.

בכל מקרה, מבחינתי הייתה עדיפות ל 2000 סמ"ק כי, יש לו יותר כח לצאת מהמקום, המנוע פחות מתאמץ -> פחות דלק.

בהילוך שיוט המנוע נוסע בסל"ד נמוך ופחות מתאמץ -> פחות דלק.

בלי קשר, בשביל תוספת של 2000 - 2500 ש"ח למחיר אתה מקבל רכב מאובזר פי כמה מ 1600 סמ"ק XR שמגיע עם 2 כריות אויר בשנתון הזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
נכון. אל תצפה ל 1:10 בעליה, כשהגיר בהילוך שני / שלישי.

בכל מקרה, מבחינתי הייתה עדיפות ל 2000 סמ"ק כי, יש לו יותר כח לצאת מהמקום, המנוע פחות מתאמץ -> פחות דלק.

בהילוך שיוט המנוע נוסע בסל"ד נמוך ופחות מתאמץ -> פחות דלק.

בלי קשר, בשביל תוספת של 2000 - 2500 ש"ח למחיר אתה מקבל רכב מאובזר פי כמה מ 1600 סמ"ק XR שמגיע עם 2 כריות אויר בשנתון הזה.

1. אולי זו שאלה מטומטמת אבל היא נובעת מכך שתמיד נהגתי על ידני - מה זה "הילוך שיוט"? אתה הרי נגיד נוסע בהילוך 4 על 80 קמ"ש, סל"ד 2500 בערך, ולא משנה מהירות (מישור, הרכב לא מתאמץ) - זה שיוט אצלך?

2. כתבת על איבזור אבל כמדומני שיש דגם XS או אפילו XT למנוע 1600 במודל הזה, שהם מאובזרים כמו הרכב שלך... אני צודק?

תודה על התשובות (הקודמות והעתידיות8))

פורסם

בשיוט הכוונה לבאמת לכך שהרכב נוסע בנסיעה מישורית פחות או יותר על ההילוך הגבוה ביותר בגיר (4 במקרה הזה) כך שהסלד הוא הנמוך ביותר האפשרי.

לגבי האבזור בין גרסאת הXT ב1.6 וה 2.0 די דומה. החישוקים גדולים יותר ב2.0 ("17) ויש ספוילר קטן על הגג. פרט לכך אני חושב שיש הבדלים בצבעים של תא הנוסעים אבל החומרים והאבזור די דומה.

ה1.6 XT מאוד מאובזרת ואם באבזור חשקה נפשך אז אתה תסתפק במנוע הקטן. אם אתה רוצה בנוסף עוד כוח אז לך על ה2000.

פורסם
בשיוט הכוונה לבאמת לכך שהרכב נוסע בנסיעה מישורית פחות או יותר על ההילוך הגבוה ביותר בגיר (4 במקרה הזה) כך שהסלד הוא הנמוך ביותר האפשרי.

לגבי האבזור בין גרסאת הXT ב1.6 וה 2.0 די דומה. החישוקים גדולים יותר ב2.0 ("17) ויש ספוילר קטן על הגג. פרט לכך אני חושב שיש הבדלים בצבעים של תא הנוסעים אבל החומרים והאבזור די דומה.

ה1.6 XT מאוד מאובזרת ואם באבזור חשקה נפשך אז אתה תסתפק במנוע הקטן. אם אתה רוצה בנוסף עוד כוח אז לך על ה2000.

האיבזור אותו איבזור, אבל השאלה היא צריכת הדלק. האם מישהו כמוני שעולה מדי יום לירושלים, עדיף לו לרכוש מנוע 2 ל' ולא 1600 כי בעצם ע"י הגדלת נפח המנוע הוא יקטין את הוצאות הדלק...

פורסם

יקטין את הוצאות הדלק?לא,אבל הוא לא יגדיל. איכות הנסיעה/נהיגה תהיה טובה יותר כי המנוע מתאמץ הרבה פחות.

פורסם

כן לטובה! מדובר במנוע 2000 סמ"ק טיפטרוניק ואני גר בירושלים ואם זו צריכת דלק לא טובה לטעמך תבדוק כמה סובארו אימפרזה 1600 צורכת ואז תבין.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לדני - אני תושב מעלה אדומים ועובד בירושלים. מנסיעה על הרכב של גסתי (307 מודל 2004 1600 סמ"ק) אני יכול לאמר לך שהרכב מרגיש מעט כבד במיוחד בעליות והמנוע נשמע מתאמץ יותר לעומת הרכב שלי שהוא מנוע 2000 ועולה את העליות בקלילות על 4000 סל"ד בהילוך 3 ומותיר הרבה משפחתיות 1600 ממוצעות מאחור.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...