Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רציני? אתה באמת חושב שזה ברמה של בנטלי אמיתית?

אני לא חושב , אני שואל בצורת תהיה ,

אם הם יוכלו להגיע למצב שהם ברמה דומה מכל הבחינות אז מה זה משנה ? כלומר אם הם אכן יישרו קו מבחינת הבטיחות , ומבחינת איכות ההרכבה , ומכל הבחינות האחרות אז מה זה משנה אם הרכב יוצר במאדים , או באפגניסטן ?

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
לפי מה החלטת את זה?

רוב חלקי המחשב מיוצרים בטאיוואן דווקא.

חוץ מזה, אף אחד פה לא אומר שהסינים לא צריכים לייצר בפועל. הם פשוט לא צריכים להיות אחראים על התכנון וההנדסה כי הם מעתיקים ויוצרים זבל ככה.

האמת שרוב חומרת המחשב ואלקטרוניקה בכלל מיוצרת בסין , החומרה היותר טובה ואיכותית מיוצרת בטייואן

טייואן בכלל נחשבת אחת המעצמות מבחינת איכות החומרים ,

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
לצערי כן - אפשר לרשום זכויות יוצרים על עיצוב. למזלינו הנגע החולה הזה (זכויות יוצרים) לא הגיע לסין עדיין.

בלי "הנגע" הזה, ספק אם היה "לך" תמריץ להשקיע משאבים בתכנון ויישום קונספט :roll:.

פורסם
לצערי כן - אפשר לרשום זכויות יוצרים על עיצוב. למזלינו הנגע החולה הזה (זכויות יוצרים) לא הגיע לסין עדיין.

שים לב לתוכן התגובה שלי

פורסם

אני אסביר (ולא נראה לי שזה המקום לויכוח על זכויות יוצרים) למה הכוונה:

זכויות יוצרים, בניגוד לפטנט פגים אחרי למעלה מ-70 שנה ברוב העולם. הטיעון שבלי זכויות יוצרים לא תהיה אמנות (או לחילופין עיצוב וכן הלאה) הוא טיעון שגוי כי מדובר בהמצאה חדשה יחסית. (ואמנות, עיצוב ושאר ירקות - קיימים קצת יותר מזה).

אם זכויות יוצרים היו במתכונת של פטנט (אותן הגנות למשך אותו הזמן) אז הויכוח היה לי הרבה יותר קשה.

אנקדוטה מענינת - בארה"ב ובאירופה אנשי עסקים הם אלו שקידמו את זכויות היוצרים. לא היוצרים עצמם.

אם תרצו דיון רחב יותר אני מאמין שמקומו באוף טופיק.

ולמרות כל זאת, אני נגד הטעיית צרכנים ועשיית הון על גבו של מישהו אחר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...