Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדימה ואחורה של בנטלי קונטיננטל פליינג ספר

פרופיל של אאודי A8

העתקה בוטה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה מכיר את השיר "זה לא יגמר לעולם".

מעניין מי יקום וישים לזה סוף :evil:.

עריכה: כנראה שעד שיקום מישהו וישים לזה סוף, ייקח קצת זמן.

אז מה אתם אומרים, יש הימורים מה הבא בתור??

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני חושב שכל העניין הזה הוא רק טוב לאזרח הפשוט כמונו ,

כי זה יוריד את המחירים של המכוניות היקרות באמת זה פשוט נראה ככה , השאלה היא עד כמה החיקויים האלו אכן יהיו איכותיים , כי בתכלס ?

אם הרכב יורכב באיכות של רולס רויס , יסיע כמו רולס רויס ויהיה בטיחותי כמו אחת , אני לא רואה את הבעיה למה לא לרכוש אחת ,

העניין הזה הוא כזה שגם בסין וגם באירופה , מייצרים את המכוניות האלו מכונות ( ואני לא מדבר על מכוניות שמיוצרות ביד אדם )

אז בתכלס מה זה משנה איזה מכונה עושה את זה סיני או יפני , אני חושב שזה יתן דחיפה מרעננת לשוק הזה

או לכל הפחות לא יזיק לאף אחד מהנוגעים בדבר

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

באמת אתה חושב שהעגלות הסיניות ברות השוואה למקור . ומי ידפק מזה כמובן אנחנו , כי מה שנוכל להרשות לעצמנו זה חיכוי עלוב לא איכותי לא בטיחותי וגם בטח מיושן .

פורסם

...העניין הזה הוא כזה שגם בסין וגם באירופה , מייצרים את המכוניות האלו מכונות ( ואני לא מדבר על מכוניות שמיוצרות ביד אדם )

אז בתכלס מה זה משנה איזה מכונה עושה את זה סיני או יפני...

מה ההבדל? מה דעתך על רמת הנדסה, נסיון, תקציב, רצון *לייצר* מכוניות ולא להעתיק אותן. you name it

מה שגורר לאחר מכן מנועים מיושנים ומזהמים, חלשים, לא אמינים

ורכבים לא בטיחותיים (שזאת לדעתי צריכה להיות הדאגה הראשונה היום לייצרן). ראית לאחרונה את מבחני הריסוק של הBD6? או הBD4? לא מחזה נעים

לצערנו מה שקורה זה שלא מעתיקים את הרכב עצמו, אלא רק את ה"עטיפה". מה שיש בפנים מגיע ממטוסי ספיטפייר מפירוקיות (במצב הטוב)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אלו מכוניות שכנראה לא יצאו מסין, ובשביל לתבוע אותם צריך להכנס לסין, שהיא מדינה לא דמוקרטית ושמה איבר מין אפריקאי אחד גדול על שאר התאגידים.

פורסם

מה שמתפתח או בעצם כבר קיים שם הוא שוק המכוון לסין ולסינים בלבד,

כך שאין מה להתרגש מהיצירות המוטוריות המפוארות האלה.

בכל הקשור להגעת המכוניות האלה לעולם המערבי - זה תלוי בצרכן.

כל עוד המודעות לבטיחות דרכים והמועדות לצורך במכוניות בטוחות יותר

הוא אחד הגורמים המשפיעים על קנייה של רכב, הסינים הם אלו שיצטרכו להתיישר

מבחינת בטיחות כדי שיוכלו למכור בכמויות סבירות באירופה ובארה"ב.

מה שכולנו צריכים לחשוש ממנו, ללא יוצא מן הכלל, הוא נושא זיהום האוויר.

מילא אם לסין יש (או אין) דרישות בטיחותיות מהרכבים המיוצרים שם,

לנו במערב זה לא משנה, אבל זיהום כן משפיע על כולם,

ואין לי מושג האם סין מתיישרת בהתאם לתקנות הבינלאומיות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני חושב שכל העניין הזה הוא רק טוב לאזרח הפשוט כמונו ,

כי זה יוריד את המחירים של המכוניות היקרות באמת זה פשוט נראה ככה , השאלה היא עד כמה החיקויים האלו אכן יהיו איכותיים , כי בתכלס ?

אם הרכב יורכב באיכות של רולס רויס , יסיע כמו רולס רויס ויהיה בטיחותי כמו אחת , אני לא רואה את הבעיה למה לא לרכוש אחת ,

העניין הזה הוא כזה שגם בסין וגם באירופה , מייצרים את המכוניות האלו מכונות ( ואני לא מדבר על מכוניות שמיוצרות ביד אדם )

אז בתכלס מה זה משנה איזה מכונה עושה את זה סיני או יפני , אני חושב שזה יתן דחיפה מרעננת לשוק הזה

או לכל הפחות לא יזיק לאף אחד מהנוגעים בדבר

אתה רציני? אתה באמת חושב שזה ברמה של בנטלי אמיתית?

emotion of motion

פורסם

חייב להגיד משהו - אם לא הסינים, אז מחשב PC שולחני ממוצע היה עולה 10000 שקל, והיית קונה DVD סוני או פיוניר ב-4K ש"ח וחושב שנפלת על מציאה לא מהעולם הזה.

אז אם דבר שקרה עם מוצרי אלקטרוניקה יהיה עם מכוניות, אז זה מבורך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי מה החלטת את זה?

רוב חלקי המחשב מיוצרים בטאיוואן דווקא.

חוץ מזה, אף אחד פה לא אומר שהסינים לא צריכים לייצר בפועל. הם פשוט לא צריכים להיות אחראים על התכנון וההנדסה כי הם מעתיקים ויוצרים זבל ככה.

emotion of motion

פורסם
לפי מה החלטת את זה?

אם לא הסינים, אז היצרנים האירופאים/אמריקאים/יפנים/קוריאנים לא היו שואפים להוזיל את התוצרת שלהם כדי להתחרות בסינים. חוץ מזה, בזכות הרפורמות של דאנג זיאופינג (מזכ"ל מק"ס לשעבר) גם לאנשים דלי אמצעים יש אפשרות ליהנות מפלאי הטכנולוגיה המודרנית.

אני לא אומר שהכל צריך להגיע מסין, אבל צריכה להיות בחירה, כמו בשוק מוצרי אלקטרוניקה היום (what you pay is what you get)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא ברור לי על מה המהומה? יש לכם זכויות יוצרים על העיצובים? את מי זה מעניין שיעתיקו כמה שבא להם :roll:

לצערי כן - אפשר לרשום זכויות יוצרים על עיצוב. למזלינו הנגע החולה הזה (זכויות יוצרים) לא הגיע לסין עדיין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...