Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר מדברים על דיבוריות BT אני אמור לקבל בקרוב רכב חדש. הציעו לי דיבורית BT על חשבונם, ולי יש ברכב הישן ספירט חדש של אורנ'ג. מה עדיף פלאפון או דיבורית BT?

תחייה את החיים כי מחר תמות

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגידו מה קורה כאן .

דיבורית BT שמתחברת לרמקול פה למח שם ודורשת קידוח :shock: וכל זה במתנה מאורנג' :-D

יש דיבוריות BT נטענות שמתחברות בעזרת מגנט \ קליפס למגן שמש - לא חורים לא מתנה ולא בטיח .

פורסם

התושבות הגרמניות האלה http://www.kudausa.com/ מותקנות תמיד ללא קידוח. הם יקרות אבל מותאמות ספציפית לסוג הרכב.

כל הרעיון בדיבורית BT הוא שלא תצטרך להוציא את הטלפון מהכיס כשאתה נכנס לרכב, כך שאני לא מבין את הדיבוריות הנפוצות שלא נותנות פתרון לחיוג ומצריכות תושבת בנפרד. אני ממליץ על דיבורית parrot עם מסך שמאפשרת גם חיוג, ומשתמשת ברמקולים של המערכת וחוסכת התקנת רמקול נוסף.

אגב, בעבר עם הדיבוריות הישנות שמתי תמיד גם את הרמקול מתחת לדשבורד ולא באיזור הרגליים שם הוא מצריך קידוח ומפריע לרגליים. הם מספיק חזקים שתשמע אותם דרך הדשבורד.

בכלל, אני לא ממליץ ללכת למתקין כי הוא תמיד יגיד לך שהוא מחוייב לכל מיני הוראות של החברה לגבי איך לחבר את החשמל, המיקום של התושבת או כל מיני שטויות. עדיף תמיד להתקין לבד, ככה יהיה מינימום נזק וההתקנה תהיה בדיוק כמו שאתה רוצה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

את הדיבורית BT שלי אני מחבר עם קליפס לסוכך שמש.

בלי ברגים, רמקולים ובלי לגעת בפל' כלל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בשביל להתקין את הכרית אבל צריך לעשות חורים.

אכן רצוי וצריך לחבר את הכרית עם בורג/ברגים. מתקין מקצועי יבריג בורג במקום נסתר, אחרת הכרית לא תחזיק.

ולפותח השרשור - אם אתה יכול לקבל דיבורית B.T ניידת, אינך חייב לחורר שום דשבורד. ניתן כפי שאמרו, לשים

על סוכך השמש (רק תהיה טעינה לא נוחה / צריך לפרק ע" לטעון) , או בכל נישה ברכב ע"י שקע המצית. דיבורית

B.T קבועה, "תצטרך" התקנה/הדבקה ברכב.

למי שמתלבט אם להרכיב דיבורית קבועה (SPIRIT/TELIT GPS) או B.T -

בתור אחד שליווה עשרות רכבי ארגון גדול להתקנת דיבוריות ברכבים, איכות השמע בדיבוריות הקבועות עדיף על דיבוריות

ה-B.T . גם הצגים ברורים וקריאים יותר בדרך כלל יותר מאשר במכשירים רגילים. החיסרון הוא שבהתקנת דיבורית קבועה, יש להתקין עם ברגים, או כרית מתאימה (אם מוכנים לרכוש...).

alfa 156 2.5.

פורסם

מניסיון שלי, התקנתי דיבורית BT של נוקיה (CK 7 W) בלי אף חור אחד: המוח מחובר עם סקוץ' לשטיח של הרכב במקום נסתר מאוד, הרמקול כנ"ל, יחידת הבקרה מודבקת עם דבק דו"צ.

התוצאה היא התקנה שנעלמה לחלוטין מהעין, אף אחד לא רואה שזה שם, גם אם הוא מחפש, ואם אני ארצה לפרק לא ישאר אפילו לא חצי סימן לדיבורית.

פורסם

לא מבין למה אתם מסתבכים עם הדיבוריות האלה עם "מוחות" חוטים ומליון שטויות כשיש דברים כאלה:

sony-ericsson-ab-900.jpg

שעושים בדיוק את אותה עבודה,זו דיבורית בלוטות' אלחוטית נטענת (12 שעות דיבור בין טעינה לטעינה) עם צג דיגיטלי להצגת שם ומספר טלפון של שיחה נכנסת (שיחה מזוהה),בלי חוטים ושטויות,רק קליפס למגן השמש או גומיות להנחה על הדשבורד.

רציתי לקנות אחת כזאת לאבא שלי לרגל רכישת הרכב החדש (בעצתו של מיכאל,אגב),אבל לצערי בסוף זה לא יצא לפועל,אבל זה עולה גרושים ואחלה צעצוע שבעולם.

ולמי שמודאג מעריסות וכו', או שקונים את העריסה לשמשה או שמשתמשים בלחצנים של הדיבורית עצמה (בדגם שאני ראיתי היו איזה 3 לחצנים,קבלת וסיום שיחה ועוד לחצן שאני לא זוכר מה תפקידו בכח,וכן צג דיגיטלי),והיא גם ממש נראית טוב,קטנה ואלגנטית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היום הגעתי להתקין דיבורית BT שקבלתי כחלק מעסקה של הטלפון שלי עם אורנג' (דרך עבודה של אבא שלי)

בכל אופן , המתקין היה אמר לי בצורה הכי פשוטה - או שאני קודח , או שאתה משלם 70 שקל לפלאח או ששלום ולהתראות לך.

אמרתי להם שבאוטו שלי חורים לא יהיו ובטח אני לא משלם 70 שקלים בשביל משהו שאני לא צריך ( יש לי זרוע עם ואקום באוטו בשביל זה) ויצאתי משם.

התקשרתי למוקד אורנג' ושם אמרו לי שיש חובה בחוק לעריסה הזאת , אמרו לי שחייב לחתום על טופס ויתור כי לפי החוק אסור להם להתקין בלי זה

יצאתי משם בהרבה עצבים (הם אמרו שהסבירו לי את זה מראש שתיאמו פגישה - כמובן שהם לא)

וכמובן שהיחס התקיף והלא שירותי בעליל שם (מרכז התקנות בא. תעשיה חדרה) לא עזר.

פורסם

איזה דיבורית אורנג' נותנים? איזה דגם?

ולמה בכלל צריך לקדוח? לדיבורית BT לא חייבים בכלל מתקן לטלפון הוא יכול להיות בכל מקום.

לי יש את המוטורולה T305 והיא בסדר, הבעיה היא שזה קצת משבית את המגן שמש ומאז אני לא משתמש בו.

פורסם

בכל פתרון של BT צריך תושבת לטלפון וניתן לבחור באחת שמתחברת לשמשה הקידמית או דרך "פלח" שיוצא מהרדיו ללא חורים במקום שרואים.

כמו כן חשוב לזכור שהמקשים בנייד הינם קטנים לא נוחים לשימוש ברכב

Tubes Rule

פורסם

אתה צודק המקשים קטנים וזה לא הכי נוח אבל גם התושבת לשמשה לא ממש טובה כי היא לא יציבה וזה כל הזמן זז ולכן אני ויתרתי על תושבת

פורסם
אתה צודק המקשים קטנים וזה לא הכי נוח אבל גם התושבת לשמשה לא ממש טובה כי היא לא יציבה וזה כל הזמן זז ולכן אני ויתרתי על תושבת

אתה צודק - אבל איך אתה מחייג או רואה מי ממתקשר אליך?

Tubes Rule

• תוכן חדש...