Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט האם לקחת לבדיקה פונטו ספייס לפני קניה.

שנת 2002, צבע לבן, 165K ק"מ. יד רביעית.

הרכב נראה טוב יחסית לגילו, לפני כחדשיים עבר טיפול גדול הכולל הרכבת מנוע מיבוא, סטרטר ומשאבת מים במוסך מורשה-כולל קבלות, הרשיון עבר עדכון למנוע החדש כך נאמר לי.

הרכב לא מתחמם נוסע טוב, הילוכים עוברים חלק. מחיר 15,000 אל מול כ 21,000 מחירון.

ידים פרטיות, 4 שנים בבעלות הבעלים האחרון. (אישה)

האם להשקיע 650 ש"ח ולקחת לבדיקה?

אין לי מוסכניק טוב שיכול לבדוק את הרכב OFFLINE.

פורסם

לגבי השילדה, יש לי פער ידע קטן, אני מתכוון להחזיק את הרכב זמן ממושך, כנראה עד שמחירו יהיה שליש מערכו היום.

מעבר לירידת ערך, האם יש אלמנטים נוספים הפגיעת שילדה?

פורסם

היד גבוהה יחסית, והקילומטראז' לא מצדיק החלפה של מנוע אלא אם היתה תקלת שבר רצינית.

לדעתי קיים סיכוי סביר שהרכב היה בעברו בחברת השכרה ועבר "קיזוז קילומטראז'". האם בדקת את עברו של הרכב? באיזו רמת אבזור מדובר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמובן, כמו שידוע בישראל מעט מאוד מוסכים יודעים לתקן שלדות ובגלל זה נושא השלדה מואד רגיש בישראל . לאחר תאונת שלדה הרכב יוצא מאיזון לדוגמא אם המכה היתה מקדימה אז יכולות להיות בעיות בפרונט ויהיו בעיות היגוי, אכילת צמיגים וכו. אם היתה מכה בצד או מאחור אז יכולות להיות בעיות אם סגירת דלתות וכניסת מים לרכב. ובגלל זה שווה לבדוק במיוחד אם הרכב מיועד לתקופה ארוכה.

• תוכן חדש...