Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

stas-משעמם לך ?

מה שניסיתי להסביר פה , זה שאם תחבר רק את הכבל הצהוב שהוא פלוס אצלך , ואת הכבל השחור מינוס , הרדיו לא יפעל .

תפסיק אם ההתחכמויות שלך , הסבר את עצמך כמו שצריך .

כבל צהוב זה כבל זיכרון .

אתה רוצה לקרוא לו כבל פלוס , אז בבקשה גם מה שאתה אומר הוא לא טעות , פשוט יותר קל להסביר לאנשים כך , בלי להתחכם.

בכל מקרה לא שמענו מפיליפ לארונה , מקווה שהוא לא חיבר הפוך :-D וקיבל חישמול של 12 V :-P

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם

בחוברת של הרדיו דיסק, כבל צהוב - battery, כבל אדום -ignition.

פעלתי כמו שהצעתם, ועדיין הרדיו דיסק שוכח הכול. מה שמוזר הוא שבכבל פלוס/זכרון יש מתח, כלומר הוא אמור לזכור את ההגדרות.

פורסם

מינוס למינוס (שחור לשחור).

צהוב (battery) לפלוס של האוטו.

אדום ignition לסוויץ של האוטו (כבל).

עכשיו, הדברים שניסיתי, לחבר את הסוויץ (אדום) יחד עם הפלוס, עדיין משום מה הרדיו דיסק מתאפס.

יש מתח בכבל פלוס גם כאשר הרכב מכובה, מכיוון שחיברתי אליו את הכבל שיוצא מהרכב ואז נידלק השעון + מד טמפ', משמע יש מתח.

בקיצור, משהו מוזר מאוד :|

פורסם

איכפת לך לנסות משהו אחר ? אם כן אז קדימה

עזוב את הסוויץ, קח את הכבל האדום עם הצהוב ביחד ותן להם מתח ישיר , בלי שום קשר לסוויץ , קח מינוס (שחור) ותחבר אותו למינוס של האוטו.

אם זה לא עובד - פנה למישהו ממוחה , הוא לא יקח ממך יותר מ 20 שח.

קשה לי להאמין שזה בעיה ברדיו.

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם
איכפת לך לנסות משהו אחר ? אם כן אז קדימה

עזוב את הסוויץ, קח את הכבל האדום עם הצהוב ביחד ותן להם מתח ישיר , בלי שום קשר לסוויץ , קח מינוס (שחור) ותחבר אותו למינוס של האוטו.

אם זה לא עובד - פנה למישהו ממוחה , הוא לא יקח ממך יותר מ 20 שח.

קשה לי להאמין שזה בעיה ברדיו.

זה בדיוק מה שעשיתי, לא עבד :|

כנראה נצטרך ללכת למתקין.

פורסם

אם הוא אומר שיש מתח יכול להיות שישנה בעייה בר"ד שללנו את זה לגמרי.

אי אפשר לדעת הכול יכול להיות צריך לבדוק.

בהצלחה.

ודרך אגב פיליפ אני חושק ברכב כמו שלך מאז גיל 15 ://

אם תוכל לתת לי חוות דעת על האוטו הזה אני הודה לך מאוד.

לא קשור לפורום בכלל אבל התעלקתי כבר.

• תוכן חדש...