Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מריולה עם ה-3 שעונים. איך לעזעזל מחברים בננות לINPUT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום!

יש לי את המגבר הזה של מריולה עם ה3 שעונים... ראיתי פה מחלוקות עליו אבל הוא עובד יפה בינתיים, רק דבר אחר מטריד אותי..

באמת שהצירן יצא דפקט בעניין הזה, כי מאחורה יש לו כאילו 6 בננות, כלומר 3 כניסות, או 2 כניסות ויציאה אחת. אבל, הם ציירו את החצים באופן מוזר ואני לא יודע איך לחבר ליציאה הראשונה והשנייה כיזה דפוק לחלוטין, מישהו יש לו מגבר כזה והוא יכול להגיד לי איך לחבר נכון את הבננות?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התמונה הכניסות של המגבר הן 4 המחברים הימניים. זוג המחברים השמאליים הם יציאה לשרשור מגבר נוסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי,למעשה גישור כשמו כן הוא,גישור , הנפוץ שבהם הוא:2 ערוצים ל ערוץ 1 בודד.

מה שעליך לעשות הוא,לדוגמא:

לחבר פלוס של הסאב לפלוס של ערוץ 3 (לא מחברים כלום למינוס של ערץ זה)

לחבר מינוס של הסאב למינטס של ערוץ 4 (לא מחברים כלום לפלוס של ערץ זה)

כך בעצם נולד לו גישור.

כמובן שצריך להגדיר למגבר שיעבוד על מסנן תדרים נמוכים (LPF)

וכן לתחום את הסאב בהתאם. דובר על זה רבות,חיפוש (גם בFAQ)ימציא לך שלל תוצאות איך לתחום ואיך לכוון .

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי תודה, בעיקרון אם אני עושה גישור לסאב, צריך גם לעשות קומבינה בבננות לא? הרי אם אני מפעיל את הסאב על ערוצים 1,2 כמו עכשיו כלומר על שני ערוצים, ואני יחבר את הבננות לערוץ 1 בלבד אני ירגיש שהסאב עובד חלש (כבר ניסיתי וככה זה היה) אז מה שעשיתי אם הבננות זה חיברתי אחת לערוץ 1 ואת השניה לערוץ 2 וככה הסאב נשמע מעולה. מכל האפשרויות שניסיתי רק ככה הסאב מרביץ כמו שצריך.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...