Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...ואולי מעז ייצא מתוק!

הצעתי היא שבכל יום שישי, יפנו חברי המועדון אל הבאים למתחם(שאינם חברים) עם טפסים מוכנים לרישום ויעבירו אותם לנציג הוועד במקום.

בכך גם נאמץ את הנספחים אל המועדון וגם לא נשאירם מחוץ למתחם.

אין זה ראוי שנספחים ייהנו ללא תשלום.

אין זה ראוי שנספחים יחנו "מחוץ לגדר"(קונוטציות גרועות).

הצעתי היא גם לפנות לבעלי הרכבים המשודרגים(שנחסמו לחניה) ולסכם על חנייה מוסדרת שלהם (כמובן שגם יהיו חברי מועדון) ובכך גם לאפשר להם להציג את רכביהם בגאווה (וסכנת ה"ראיסים" פגה לה(לפחות לשעתים).

לא יזיק אם קובי יציג מעת לעת רכב זה או אחר משודרג ובכך תיגרם גם קורת רוח לבעל הרכב וגם הקהל ייהנה מהסברים מאלפים.

...בקיצור, להפוך את הלימון ללימונדה ובכל כולם ייצאו נשכרים.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמח אני כי חברותי במועדון מסתימת בימים אלו, ולא, אין בכוונתי לחדשה.

תודה.

חבל ...

עדי גולדנברג 13399

פורסם
תראו איך השדים יצאו מהארון,הכל החל בשומר חסר אינטיליגנציה רגשית.

הפארסה המביכה הזאת מביכה גם אותי בתור חבר המועדון לשעבר.

תיבת הפנדורה שנפתחה לה פה העלתה כמה כמה סוגיות שיש לשים עליהם את הדעת.

לתשומת לב "מועדון החמש"/הנהלת הפורום/מליצי היושר בפורום/הקולות הצפים!

אתם מאבדים אנשים,אתם גורמים לריחוק של גרעין חשוב בענף רכבי האספנות.

בברכה

אורי

אורי, אינני מכיר אותך ואני מדבר בשם עצמי בלבד כחבר ''מועדון החמש'' למעלה מעשור.

לא ראיתי שדים שיוצאים מהארון ואפילו לא גרביים...

כמו בכל חברה מתוקנת ישנם פגמים שניתן לתקן ולשפר ואמנם כך יעשה ונעשה.

מדובר למיטב הבנתי בחבר מועדון שבסך הכל השומר לא הכיר אותו וככל הנראה לא רצה לגרום ל''פקק''

בכניסה למתחם ומתוך כך החליט מה שהחליט.

לא הייתי במקום, אולם מתכתובת בפורום הסגור (עוד פריבילגיה שיש רק לחברים, מה לעשות.) ניתן להבין אחרת.

הבנת הנקרא, כבר אמרנו?

אותם מנהלים או ''מליצי יושר'' שאתה מכנה, פועלים למען המועדון בהתנדבות מלאה וללא שכר.

מי שליבו אינו חפץ להשתייך למועדון לא יהיה בו. נקודה. בסך הכל מדובר במועדון חברים - ומכאן שמו: ''חברים''...

וכל אחד בוחר את החברים שלו. אתה תבחר, אנחנו נבחר וכל אחד יחליט מה טוב לו.

מי שחושב שגרעין חשוב יתרחק מהסיבה הזו? דומה שאותו גרעין שבתוך הפרי כבר נמק ונשר מזמן מן העץ

ואין לו עניין לחזור אליו מלבד לנגח ולקטרג.

ערב טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

כאדם בעל רכב נדיר בארץ (יחידה בארץ), אשר עברה שיפוץ מדהים ב10 חודשים האחרונים, וכאחד שדיבר עם סמדר ומתניה על הצטרפות למועדון, אני רוצה רק להבין משהו אחד, ואני רוצה הסבר ברור והגיוני...

למה למפגש נכנסים על בסיס קבוע,(ואני שם לב) פיאט פונטו שנת 96 קבריולט, מאזדה מיאטה NA, ועוד רכבים המצויים בכבישנו בכמויות, הם לא נדירים כלל, לא מיוחדים, וכמובן לא אספנות , למה הם נכנסים? הם חברי מועדון? משהו מסריח לי בכל הארגון של הכניסה, קרובים לצלחת נכנסים...

הסבר?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אורי, אינני מכיר אותך ואני מדבר בשם עצמי בלבד כחבר ''מועדון החמש'' למעלה מעשור.

לא ראיתי שדים שיוצאים מהארון ואפילו לא גרביים...

כמו בכל חברה מתוקנת ישנם פגמים שניתן לתקן ולשפר ואמנם כך יעשה ונעשה.

מדובר למיטב הבנתי בחבר מועדון שבסך הכל השומר לא הכיר אותו וככל הנראה לא רצה לגרום ל''פקק''

בכניסה למתחם ומתוך כך החליט מה שהחליט.

לא הייתי במקום, אולם מתכתובת בפורום הסגור (עוד פריבילגיה שיש רק לחברים, מה לעשות.) ניתן להבין אחרת.

הבנת הנקרא, כבר אמרנו?

אותם מנהלים או ''מליצי יושר'' שאתה מכנה, פועלים למען המועדון בהתנדבות מלאה וללא שכר.

מי שליבו אינו חפץ להשתייך למועדון לא יהיה בו. נקודה. בסך הכל מדובר במועדון חברים - ומכאן שמו: ''חברים''...

וכל אחד בוחר את החברים שלו. אתה תבחר, אנחנו נבחר וכל אחד יחליט מה טוב לו.

מי שחושב שגרעין חשוב יתרחק מהסיבה הזו? דומה שאותו גרעין שבתוך הפרי כבר נמק ונשר מזמן מן העץ

ואין לו עניין לחזור אליו מלבד לנגח ולקטרג.

ערב טוב

גידי שלום

א: אין בעיה כל שהיא עם פעילות התנדבותית(לא להם מכוונים הדברים).

ב: נכון זאת לא חובה להיות חבר מועדון בכדי לאהוב רכבי אספנות.

ג: אני חושב שאתה מפספס את הנקונה לגבי הגרעין(חבל שאתה לא רואה זאת).

ד: אני לא "מנגח" ו/או "מקטרג"(אין לי כל עניין בזה) אני מעלה סוגיה.

ה: זה אתה שבוחר להיתעלם מהבעיה(הבנת הנקרא שלי לא פחות טובה משלך).

ו: היה לי ברור שתהיה תגובה מסוג זה.

מקווה שדברי היו ברורים!

לא היתה בי כל כוונה אישית אליך גידי אלא תגובתי בלבד!

ערב קסום

אורי

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם
כאדם בעל רכב נדיר בארץ (יחידה בארץ), אשר עברה שיפוץ מדהים ב10 חודשים האחרונים, וכאחד שדיבר עם סמדר ומתניה על הצטרפות למועדון, אני רוצה רק להבין משהו אחד, ואני רוצה הסבר ברור והגיוני...

למה עדיין לא הצטרפת? אני בטוח שיש לך מקום של כבוד!

למה למפגש נכנסים על בסיס קבוע,(ואני שם לב) פיאט פונטו שנת 96 קבריולט, מוזר מאזדה מיאטה NA, ועוד רכבים המצויים בכבישנו בכמויות, הם לא נדירים כלל, לא מיוחדים, וכמובן לא אספנות , למה הם נכנסים? לא ברור הם חברי מועדון? משהו מסריח לי בכל הארגון של הכניסה, קרובים לצלחת נכנסים...

אני בטוח ומשוכנע שעם כרטיס חבר ומכונית אספנות תכנס למתחם.

הסבר?

לילה טוב

ומשהו על הגברת:

פורסם
גידי שלום

א: אין בעיה כל שהיא עם פעילות התנדבותית(לא להם מכוונים הדברים). גם השומר בהתנדבות

ב: נכון זאת לא חובה להיות חבר מועדון בכדי לאהוב רכבי אספנות. זו זכות ואני מקווה שתצטרף בשמחה

ג: אני חושב שאתה מפספס את הנקונה לגבי הגרעין(חבל שאתה לא רואה זאת). אין לי יכולת לנתח

את משמעות הגרעין. אני מנסה להבין, לפחות לקבל את מה שאמרת, המועדון היה והינו פתוח לכולם.

ד: אני לא "מנגח" ו/או "מקטרג"(אין לי כל עניין בזה) אני מעלה סוגיה. אנחנו באותה הסירה. חשוב שנבין.

ה: זה אתה שבוחר להיתעלם מהבעיה(הבנת הנקרא שלי לא פחות טובה משלך). כנס לפורום הפרטי של המועדון ותקרא הסבר מפורט

ו: היה לי ברור שתהיה תגובה מסוג זה. אני מייצג את עצמי בלבד,איני דוברו של המועדון או חבר ועד. זו דעתי האישית.

מקווה שדברי היו ברורים! ברורים למדי

לא היתה בי כל כוונה אישית אליך גידי אלא תגובתי בלבד!

ערב קסום

אורי

ערב נפלא

ומשהו על הגברת:

פורסם

מה נהייה לנו.

אם מחר פותח חבר אחר, שרשור תלונה על חבר מועדון,

שחתך אותו ביציאה מהחניון,

אחרי שהבן שלו מרח לו גלידה על הטמבון,

או שהחליק בגללו על קליפת בננה,

או שהכניס לו להריון את סבתא ננה,

או שנתן לו ליטוף כשעבר מאחור,

ואחר שמכרו לו כדור-רגל עם חור,

מייד את השרשור אני מדביק בראש הפורום, מעל כל האחרים,

כדי שלא יחשדו, שאני "מופעל בחוסר שקיפות בשרשורים בעלי אופי פומבי, משיקולים זרים".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה נהייה לנו.

אם מחר פותח חבר אחר, שרשור תלונה על חבר מועדון,

שחתך אותו ביציאה מהחניון,

אחרי שהבן שלו מרח לו גלידה על הטמבון,

או שהחליק בגללו על קליפת בננה,

או שהכניס לו להריון את סבתא ננה,

או שנתן לו ליטוף כשעבר מאחור,

ואחר שמכרו לו כדור-רגל עם חור,

מייד את השרשור אני מדביק בראש הפורום, מעל כל האחרים,

כדי שלא יחשדו, שאני "מופעל בחוסר שקיפות בשרשורים בעלי אופי פומבי, משיקולים זרים".

רז יקירי

סבתא ננה גדלה כצעירה (חתיכה) כפי שרק היא מעידה על עצמה, בסימטאות העיר העתיקה בי-ם

וזכתה לחינוך קפדני שלא לומר שמרני דתי! הרבה לפני המצאת הגלולה, בתחילת המאה הקודמת.

הסיכוי שסבתא ננה תיכנס להריון (מזדמן) מחבר מועדון זהה להיסתברות שליברמן יאמץ ילד יתום מעזה.

מה גם שסבתא עצמה מעידה על עצמה שמעולם לא עיינינו אותה הבלי הגוף והבשר, למרות שעדיין קשה לה

להסביר הימצאותם של עלוני פירסום מסוימיים לתחתוני גברים מתחת למיטתה.

סבתא ננה מעדיפה (שוב על פי דבריה) להינות במועדון משחקי הקלפים שלה, (נשיאת כבוד, ויו"ר לשעבר) סריגה

וצפיה במשחקי הכדורגל של ברצלונה, לדבריה השחקנים הארופיים (והספרדים) בעלי יכולות (טכניים כמובן)

הרבה מעבר לשחקנים הישראלים, למעט יוסי (ילד שלי מוצלח) בן עיון.

סבתא הסמיקה קלות כאשר הקראתי לה את מה שכתבת, והיא אינה מאשרת או מכחישה את הכתוב!

לדבריה חברות במועדון אינה מאפשרת כניסה אוטומטית לבין סדיני מיטתה, למעט לחברי וועד המועדון בתנאים מסויימים

ובהסכמת היועץ המשפטי של המועדון באישור חתום.

בקיצור אין דברים בגו! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עד היום אני נמנע מלהגיב אבל משום מה אני שומע יותר מדי תלונות בכתב או באלפה על מועדון החמש.

אני רק יכול לסכם את זה בצורה כזאת, תתחילו להתארגן בצורה אחרת ממה שאתם רגילים עד היום ולא להעיף כל בן אדם שני מהמתחם "שלכם" כי אתם רק מרחיקים אנשים שרוצים להיות גם - "אספנים".

ועוד דבר, לגביי המקום שאתם נפגשים בו כל שישי, אולי "קיבלתם" אותו בהשאלה בימיי שישי והרשו לכם להיפגש שם ללא כל תשלום, אבל עדיין המקום הוא ציבורי ולא אומר שאסור להיכנס לשם, אני הייתי מאוד רוצה שיבואו אליכם לשם במשך כמה מפגשים אנשים שלא ישאלו אותכם אם אפשר להיכנס או לא, פשוט יכנסו ולא ישאלו אף אחד!

שלושת השורות האחרונות נכתבו בנימה מאוד עצבנית בגלל התלונות המתמשכות על המועדון שלכם!

פורסם
אני הייתי מאוד רוצה שיבואו אליכם לשם במשך כמה מפגשים אנשים שלא ישאלו אותכם אם אפשר להיכנס או לא, פשוט יכנסו ולא ישאלו אף אחד!

נגד אנשים כאלו, שמכניסים רכב למתחם סגור, לא להם, יש פתרון שנקרא משטרה.

יש עוד פתרונות, אבל אני עונה בממלכתיות. :wink:

כהולכי רגל, צופים ואורחים - הם מוזמנים.

כדי להציג את רכבם בארוע של חברי המועדון - הם צריכים להיות חברי מועדון.

לענין "השתקת ארוע פומבי" - לא מדובר בארוע פומבי. מדובר בדין ודברים בין 2 חברי מועדון. כל דין ודברים כזה אמור לקבל ביטוי בפורום ? גם תביעות שיש בין חברים בבית משפט ? בבית דין חברים ? גם ויכוח של חבר עם אשתו ?

לא השתקתי פה ארוע ציבורי, בסה"כ דיון בין 2 חברים, שמטרתו ביקורת פנימית בונה, וממשיך להתנהל בפורום של חברי המועדון.

לענין סבתא ננה, רן, בוא נגיד שמדובר בחסודה ליברלית מאוד. כנס לפורום הסגור, יש תמונות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אז מה יש לנו כאן:

שני דיונים נפרדים בעצם, שמשום-מה אוחדו לאחד: הראשון- מדיניות כניסה והחניה במתחם הנוקיה, והשני- התנהגות של אדם ספציפי, "השומר" נקרא לו.

אז: בעניין מדיניות הכניסה והחניה: בעיקרון, אינני רואה כל בעיה, ואפילו להפך, שהכניסה מוגבלת לחברי המועדון בלבד, ולרכב קלאסי בלבד- ההפך. יחד עם זאת יש לי כמה הערות בעניין - אכן, קיימות "חריגות" די מעצבנות, לטעמי, כאשר אני רואה יחד עם איזה שברולט משנות ה-40 מרצדס משנת 2000- אותי אישית זה די מעצבן, כי עם כל הכבוד למרצדס כזאת- זה אוטו חדש לגמרי, ואי-לכך לא מעניין, לצורך העניין, ומקומו לא בתצוגת הענתיקות, אלא בחניון, ואין כל בעיה להכנס לשם חינם לחברי המועדון! מצד שני- לפעמים, ואני מדגיש- רק לפעמים- אפשר "להתגמש" קצת, כשבא בתמימות רכב קלאסי (ישן) מעניין במיוחד, שאינו חבר מועדון- ולפעמים בעצם כניסתו הוא יקבל תמריץ להפוך לחבר מועדון!

בעניין התנהגות/התנהלות ה"שומר": אינני יודע, מה בדיוק קרה בכל רגע נתון וכל מיקרה המדובר- אך אם אכן היו הערות מסוג שהוזכר- אכן, במילים העדינות הן לא היו במקום בשום מיקרה, אפילו אם הייתה התגרות מצד בעל הרכב.

זוהי דעתי הבלתי קובעת בעניין של כל הסיפור הזה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נגד אנשים כאלו, שמכניסים רכב למתחם סגור, לא להם, יש פתרון שנקרא משטרה.

יש עוד פתרונות, אבל אני עונה בממלכתיות. :wink:

כהולכי רגל, צופים ואורחים - הם מוזמנים.

כדי להציג את רכבם בארוע של חברי המועדון - הם צריכים להיות חברי מועדון.

לענין "השתקת ארוע פומבי" - לא מדובר בארוע פומבי. מדובר בדין ודברים בין 2 חברי מועדון. כל דין ודברים כזה אמור לקבל ביטוי בפורום ? גם תביעות שיש בין חברים בבית משפט ? בבית דין חברים ? גם ויכוח של חבר עם אשתו ?

לא השתקתי פה ארוע ציבורי, בסה"כ דיון בין 2 חברים, שמטרתו ביקורת פנימית בונה, וממשיך להתנהל בפורום של חברי המועדון.

לענין סבתא ננה, רן, בוא נגיד שמדובר בחסודה ליברלית מאוד. כנס לפורום הסגור, יש תמונות.

רז ידידי.

אין חולק כי מי שייכנס לשטח שלא שלו, לא מיועד לו, לא ברשות וכו' עובר על החוק, וכנגד מפירי חוק יש להשתמש באמצעים שמעמיד החוק.

ללא ספק, V8 לא התכוון לכך ברצינות אלא כתב מתוך שהדברים בהתנהלות שלהם מעצבנים אותו.

אך אני בהחלט חולק עליך בקשר להעברת הנושא לפורום הסגור.

מייד כשהחל השרשור, אמרתי לחברים כי אני חושש מהצעד הזה, ומקווה שלא ייעשה. לצערי התבדתי.

(כן, אני יודע שדברי אלו יגרמו לחברים לטלפן אלי בחמת זעם, אך זו דעתי, ואני מרגיש חובה לומר אותה, ובעיקר בגלל שהמועדון חשוב לי, לפחות כמו לכל חבר אחר).

לא ייתכן להתעלם מטענות כאשר יש כאלה, ולהעלים אותן מהפורום הפתוח, ולהראות בפורום רק את התמונות של הטיולים, האירועים, התצוגות, ההשקות וכו'.

כבר היו בעבר התרחשויות כאלה. האם לא למדנו? לא הפנמנו? האם עדיין אנו חושבים כי חבר פורום שאינו חבר מועדון ורוצה להכנס ולקרוא בפורום הסגור, לא יכול?

ברור שהוא יכול והדבר נעשה מידי יום. ואם כן למה להדליק אש נוספת ?

הועלתה בשרשור בעיה, או ליתר דיוק שתי בעיות. לא משנה מתי ולמה התחילו, מי גורם להן, מי חשוב יותר ומי פחות ועוד שאלות מיותרות. צריך להבין שהבעיות קיימות ולראות איך לפתור אותן.

העלמת השרשור לא תעלים את הבעיות.

בנוסף, בראייה כללית, אי אפשר להחזיק פורום אינטרנטי, לומר כי הוא חשוב מאחר ועל ידי כך אנו נמצאים בככר העיר, אך לחשוב שיש דברים שאנשי הכיכר לא צריכים לדעת.

המטרה של החשיפה לקהל שאינו חבר במועדון החמש היא לטוב ולרע, ופועל יוצא מכך - יש צורך גדול שגם דברם יישמע. (ראה למשל את השיתוף של אלו שאינם חברי מועדון בצוות ועדת ההיגוי של מועדון החמש).

כאשר אנו רוצים לקרב את כולם, ליצור שיתוף מועדונים לצרכים מסויימים, להגדיל את אוכלוסיית חברי מועדון החמש וכיוצ"ב, המידור אינו ראוי. צריך לשמוע את ההערות של אלו שאינם חברי מועדון, ולנסות ולבדוק אם ניתן להיענות להן.

לא תמיד ניתן להיענות לכל בקשה, למשל מי שאינו חבר מועדון אינו יכול להכנס למתחם (מהסיבות שפירטתי בתחילת השרשור שהועבר, וסיבות נוספות), אך ברור שלא צריך להתעלם. חובה לשמוע וחובה לבדוק ולענות!

חובה עלינו, שמי שלא חבר יוכל לקרוא את התשובות. שאם לא כן, מה הטעם לענות אותן בפורום סגור שחבריו כן יכולים להיכנס לנוקיה? אלו שלא קוראים את התשובות נשארים ממורמרים, מבלי שיודעים שיש טעם והגיון בהכנסה הסלקטיבית.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי,

ראשית, אני מכבד את דעתך, וטוב שנשמעת פה ולא בע"פ.

בדוק בפורום, יש לא מעט שרשורים עם ביקורת, חלקה התנגחות מיותרת (לדעתי האישית), וחלקה בונה, חלקה מצד חברי מועדון, וחלקה מצד אספנים / חברי פורום / אורחים שאינם חברי מועדון.

יחס לא נעים שהרגיש פותח השרשור מצד השומר - מקומו לדעתי בינהם, בדיון סגור או בע"פ.

מדיניות רשמית של המפגש (הכנסת רכבי אספנות וקלאסיים של חברי מועדון בלבד) לא "מושתקת" או "נעלמת", אלא פתוחה לדיון, לא קשה למצוא אי אילו שרשורים בענין. לא כולם נעימים, אבל הם נמצאים, וכל עוד מובעות בהם דעות עיניניות בהתאם לכללי הפורום - הנהלת הפורום לא מתערבת בהם, ואינן מועברות לפורום הסגור לחברים בלבד.

כנ"ל לגבי הערות בנושא הכנסת רכבים חדישים של חברי מועדון שאינם רכבי אספנות או רכבים קלאסיים.

גם בשרשור זה, שהתפתח למדיניות הרשמית של המפגש, כפי שציין גנאדי,(ולסבתא ננה :-)) , אין התערבות, ואינו "מושתק".

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...