Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע ב.מ.וו E34 מרעיש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מקווה שזה המקום המתאים כדי להעלות מספר שאלות ולקבל כמובן מגוון תשובות.

מדובר ברכב מסוג ב.מ.וו 530i מנוע דגם E34 שישה צילינדרים בטור, שני שסתומים לצלינדר עם הזרקת דלק רב נקודתית.

הרכב מניע, אך בזמן ההנעה נשמע רעש חזק של שפשוף ברזל בברזל וכאשר המנוע מתחיל להסתובב, הוא עובד כאילו על פלאג אחד פחות, הוא לא עובד חלק, עגול. בשלב זה אני לא מעיז להניע את המנוע שוב כדי לא לגרום נזק נוסף.

אני מבקש לשאול מספר שאלות:

האם התופעות שציינתי מספיקות כדי להסיק אילו שהן מסקנות לגבי התקלה?

במידה ומדובר בבעיה מהותית, האם כדי לתקן או שמא להחליף מנוע?

מי יודע לתקן מנוע כזה באזור השרון?

מי יכול להשיג מנוע כזה במידה וצריך להחליף?

מי יודע לציין סדר גודל של מחירים לפתרונות האפשריים?

מאחר וקבלתי אין סוף עיצות מלומדות מ"חברים" שרוצים לעזור החל מ"זה שום דבר, רק שסתום תקוע" וכלה ב"הלך האוטו", אני מבקש את עזרתם של אילו שבאמת יכולים לעזור.

תודה

ארז

ארז רונן

פורסם
שלום

אני מקווה שזה המקום המתאים כדי להעלות מספר שאלות ולקבל כמובן מגוון תשובות.

מדובר ברכב מסוג ב.מ.וו 530i מנוע דגם E34 שישה צילינדרים בטור, שני שסתומים לצלינדר עם הזרקת דלק רב נקודתית.

הרכב מניע, אך בזמן ההנעה נשמע רעש חזק של שפשוף ברזל בברזל וכאשר המנוע מתחיל להסתובב, הוא עובד כאילו על פלאג אחד פחות, הוא לא עובד חלק, עגול. בשלב זה אני לא מעיז להניע את המנוע שוב כדי לא לגרום נזק נוסף.

אני מבקש לשאול מספר שאלות:

האם התופעות שציינתי מספיקות כדי להסיק אילו שהן מסקנות לגבי התקלה?

במידה ומדובר בבעיה מהותית, האם כדי לתקן או שמא להחליף מנוע?

מי יודע לתקן מנוע כזה באזור השרון?

מי יכול להשיג מנוע כזה במידה וצריך להחליף?

מי יודע לציין סדר גודל של מחירים לפתרונות האפשריים?

מאחר וקבלתי אין סוף עיצות מלומדות מ"חברים" שרוצים לעזור החל מ"זה שום דבר, רק שסתום תקוע" וכלה ב"הלך האוטו", אני מבקש את עזרתם של אילו שבאמת יכולים לעזור.

תודה

ארז

אין אף אחד שיכול לעזור?

ארז רונן

• תוכן חדש...