Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמיד המחיר שנמכר רכיב ניתן לפירסום מטעמים של מסחריות...

אני מכיר את הנושא הנ"ל מצד אחר לגמרי:

לדוגמא כמה לדעתך עולה ג'ינס דיזל? ליבואן - 200 ש"ח - 400 ש"ח?! נמכר ב...? 1200 - 1500 ש"ח

ידידה טובה שלי היא יבואנית של מותג בתחום התכשירים לשיער.

היא לעולם לא תסכים שאחד הספרים ימכור את התכשירים שלה בפחות ממה שהיא המליצה מכמה סיבות עקריות:

א. למתג את המוצר - לגרום למוצר להיות יוקרתי ולא מוצר עם ערך תדמיתי נמוך.

ב. לפנות לקהל יעד מסויים - בעלי הון / אנשים עמידים.

ג. לוודא שערך המוצר משאיר רווח לספר וגם רווח "חביב" לעסק שלה.

ולכן אם חבר שלי או משפחה שלי ירצו מוצר מהתכשירים שהיא מיבאת מן הסתם היא לא תמכור לי במחיר שאתה כצרכן רוכש,

אך באידך היא גם לא תרצה שאני אפרסם בכמה כסף היא מוכנה למכור את המוצר.

זה משחק ידוע בשיווק, כך שאין הלקוח "המקורב" חייב להדפק (אך גם יתכן שהוא נדפק אם לא בדק הייטב)

אך הוא לא יוכל לפרסם בפורום תרתי משמע את המחיר שקיבל.

מקווה שהבאתי לך חומר למחשבה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני הבנת אותי עד הסוף.

יש לי שאלה נוספת אני שומע בד"כ MP3 . רציתי לדעת חוץ מלהוריד שירים מ KBPS 192 ומעלה. יש עוד דרכים לגרום למערכת שלי להשמיע את כל השירים אותו הדבר?

יש הרבה שירים שהם 192 או אפילו 320 שנשמעים חלש ויש כאלה שהם 128 ונשמעים יותר איכותי מ320

למה זה ככה ? והאם יש תוכנה שתגרום לכל השירים להשמע אותו הדבר?

פורסם

קיצר בואו נפסיק עם ה"ידידה שלי יבואנית" ו"חבר של חבר שלי"

דרור היבואן של אודיסון לא מרשה לתומר מתומקאר רנתיה לדבר על המחירים של הייאנרג'י בטלפון (כי הוא לא רוצה שיתעדו את זה, יפיצו וכו') ולכן תומר אם לוחצים אותו לקיר בטלפון אומר בסוף "1600 שקל", אבל שמגיעים לשם ומדברים איתו על התקנה אצלו או קונים איזה מגבר או משהו.

ולפעמים גם בלי שום דבר נוסף - המחיר יורד חיש מהר לבין 1400 ל1200 שקל ביחס ישיר לכמה פתוח הוא ירגיש עם הקונה.

זה המצב ואלה עקרונות המסחר של ישראל 2009, זה המצב.

פורסם

דווקא אני לא דיברתי על דרור ספציפית,

ובאמת ידידה טובה שלי היא יבואנית.

לגבי שיטות השיווק של דרור / תומר מתומקאר , אין לי ולא היה לי כל עיניין באיך כמה ולמה נעשה כל דבר...

אותנו מעניין דבר אחד, המוצר!!!

אם אהבת, תנסה להשיגו במחיר שהכי מתאים לך, בין אם זה שקל ובין עם זה 20000 ש"ח.

לא מעניינו להכנס לכיסו של האחר, לא ניכנס לכיסו שלמתקין / לכיסו למכונאי הרכב שלנו / מוכר הג'ינס / וכו'....

מה שכן כל אחד מאיתנו מעוניין בציוד יקר ובזול!

במהלך המצוד אחר הציוד המבוקש, אין זה מעניין אותי מי מביא ובכמה ולמה אין הוא מעוניין שאחרים ידעו.

אך עם אכן מחירו נמוך ממחיר השוק והוא "עשה לך טובה" ומכר במחיר טוב ממחיר השוק וביקש ממך לא לספר אז אולי תכבד?

מקווה שהמסר הובן הייטב, הכל פה עיניין של כבד בין מוכר ללקוח.

מאחר ולא נירצה לפגוע בפרנסתו של הזולת.

תודה מראש,

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

קצת תמונות שצילמתי מקודם.

גם של פרוייקט קטן שעשיתי אני וחבר של החלפת הנורות ללדים.

הוופר נכנס מתחת לכיסוי של הדלת ככה שלא נראה משהו חשוד באוטו. הטוויטר גם יושב במקום על הדשבורד מוחבא.

יש לי שאלה ואולי אני ישמע קצת חוצפן אבל אולי מישהו יכול לתרום לי דיסק באיכות שמיעה נורמלית?(שיהיה MP3 אבל איכותי) סגנונות מוזיקה מוזיקה שחורה האוס וישראלי .

תודה מראש לצדיק שיהיה מוכן לקחת על עצמו את המשימה ולצרוב איזה דיסק או לתת לי אחד שהוא כבר לא שומע אותו.

04052009011.jpg

04052009008.JPG

3344.jpg

04052009013.jpg

04052009016.jpg

04052009017.jpg

פורסם

היי אנרג'י מחיר טוב עולה סביב 1500 שקל.

אני מכיר מקום שמוכר ב 1500 שקל ואם תצה תשלם במזומן ותיקח ב 1400 שקל היי אנרג'י חדש, סגור + אחריות יצרן.

איך? חיפה הקסומה...

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
קיצר בואו נפסיק עם ה"ידידה שלי יבואנית" ו"חבר של חבר שלי"

דרור היבואן של אודיסון לא מרשה לתומר מתומקאר רנתיה לדבר על המחירים של הייאנרג'י בטלפון (כי הוא לא רוצה שיתעדו את זה, יפיצו וכו') ולכן תומר אם לוחצים אותו לקיר בטלפון אומר בסוף "1600 שקל", אבל שמגיעים לשם ומדברים איתו על התקנה אצלו או קונים איזה מגבר או משהו.

ולפעמים גם בלי שום דבר נוסף - המחיר יורד חיש מהר לבין 1400 ל1200 שקל ביחס ישיר לכמה פתוח הוא ירגיש עם הקונה.

זה המצב ואלה עקרונות המסחר של ישראל 2009, זה המצב.

פה הגיע התרד למיצוי.עתיד נתן את התשובה הכי רלוונטית בשביל מי שירצה לקנות

פורסם

ברגע שיש תגובה עניינית ולא מעורפלת אז זה כבר יותר מדיי הא?

גורל - היית צריך לכתוב, שאתה יודע שאצל מתקין מסויים, שחצי מדינה ביקרה אצלו וקנתה אצלו, ניתן להשיג את הרמקולים במחיר ממש טוב, אבל אתה לא יכול להגיד את מחיר למרות שכולם יודעים וגם לא יכול לומר שיש דרך להוריד את המחיר יותר (לבוא לקנות).

כי זה משהו ממש סודי ומיוחד, ושאחותו של המתקין היא בעצם חברת ילדות של השכנה של דודה שלך.

פורסם

כל אחד בוחר בדרכו, ויש כאלו שחיים בסרט של שושו לי ושושו לו

בקיצור חדל קשקשת ברשת :),

מי שרוצה יסע לרנתיה ויצא משם אחרי וויכוח קל, עם היי אנרג'י ב1200 שקל.

ודיי לטחון את זה :)

פורסם

נקמיצי לתגובתך: אני לא מכיר את היבואן ואין לי שום קשר אליו קניתי את הסט דרך חבר והוא ביקש שאני לא יגיד את המחיר שקניתי זה הכל . אם הייתי קונה בחנות והוא היה מבקש ממני לא לספר אולי הייתי שוקל לספר אבל אני מעדיף שאתה תתעצבן מאשר חבר טוב שלי יתבאס עליי.

אמרתי שהנושא הובהר כי עתיד רשם בכמה מוכרים אותם בחנות מסויימת ואני לא חושב שאפשר להשיג ביותר זול מזה (דרך חנות קנייה רגילה של אחד מהמניין).אני לא רציתי לכתוב מחירים כי הבטחתי שאני לא אפרסם כלום על מחיר באינטרנט .

אני לא אביע דעה על שיטת השיווק ומה שהיבואן עושה כי אינני מכיר אותו וזה לא מעניין אותי בכלל .

לאחר שסיכמנו הכל מישהו יכול לעזור לי בבקשותיי בבקשה?

פורסם

התרד הזו זה בדיוק הדוגמא למה היבואן לא מפרסם את המחיר .

כך זה משאיר לו את האופציה להשחיל מחיר למי שלא מספיק מכיר ועוד הוא מוציא אנשים מרוצים בהרגשה של לי עשו מחיר.

חבל שזה כך.

הדבר הכי הוגן וראוי זה לפרסם מחיר , כך שאני רוצה לקנות משהו אני יכול לראות מה האופציות שלי ביחס לתקציב ולפי זה לקבל את ההחלטה .

• תוכן חדש...