Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלך באחריות לא יוחלף שום חלק בתחליפי

תמיד מקורי ותמיד חדש

במקרים חריגים תקבל מקורי משופץ (מנוע \ גיר)

ובקשר לסליל - אתה טועה, אין שום סעיף באחריות שלך שאומר שחובה להחליף לך עם חלק מקורי של היצרן, המוכר מתחייב להחזיר לך את המוצר תקין, ואתה אכן תקבל אותו תקין.

רק לא עם סליל מקורי, לעבוד זה יעבוד לחלוטין.

וזה וויכוח בלי סוף כי אתה בסוג של מגננה ולכל דבר תתן תשובה דומה אז יאללה - נדפדף הלאה :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא לא נהרוס את הת'רד, אבל רק לצורך ההבהרה - אם הוא עובד שונה מסאב אחר זהה שלא עבר תיקון תחת אותם תנאים (אותו רכב, אותו הגברה ואותו הכל) אז הוא לא תקין!

נחזור לת'רד, אגב גם אני אשמח לשמוע איפה ניתן למצוא את הסט בזול

פורסם

מחר ב"ה נקבל את הקומפוננט היי אנרגי 6 וחצי 2 חלקים. (מההליקס ירדתי עקב זה שלא שמעתי את הסדרה היותר גבוהה ועקב זה שהקנייה תתאפשר רק בעוד חודש כשיגיעו הרמקולים לחנות).

יש לי שאלה , המגבר שלי SRX 3 אודיוסון ערוצים נתוניו הם : 1*250 +2*75 ב4 אום

האם אני יצתרך להשתדרג עכשיו כאשר אני משדרג לקומפוננט שצריך 120 RMS ?

פורסם

המגבר שלך יעבוד טוב עם הסט של היי אנרג"י

אם אין לך אפשרות לשדרג,אז לא תהיה שום בעיה. הסט הזה עובד טוב גם ב75RMS

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

יש דברים יותר חשובים לפניי מגבר אחר.

אם אני אוכל בינתיים להשאר עם המגבר הזה השדרוג הבא יהיה איטום דלתות קדמיות.

ואחרי זה נראה ,רק אלוהים יודע מה יבוא.(אתם מכירים את השגעון הזה של סאונד באוטו)

פורסם

לדעתי עשית קניה טובה בהחלט, תתחדש!

בקשר למגבר - אל חשש אצלי הסט עבד (עד ממש לא ממזמן ) על 75 RMS ועבד מצויין

הסט נציל מואד ואין לו כל בעיה להשמע מעולה עם הגברה כזו.

ושוב תתחדש ותהנה סט מעולה (גם לי יש...)

רוני נ.

נ.ב.

מחכים לשמוע חוות דעת

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תגובות לאחר ההתקנה המפרכת.

היום קמתי בבוקר לקחתי כלים וקפצתי לחבר לשם ההתקנה של הרמקולים ועל הדרך הרכבנו את הבוררים של המזגן שהוחלפו כל המנורות ללדים אדומים . בבורר חום קור יש כחול ואדום.

היינו צריכים לחתוך קצת את הפח כי היה מקום ל5*7 ועשינו טבעת בשביל ההגבהה שלא יגע בחלון ועל הכל בא הריפוד של הדלת.

רשמים שיש לי אחרי השדרוג . (היה אנרגי 5 ורבע מקדימה)

הוופר שלו חיה רעה ליד הקודם סוף סוף אפשר לשמוע משהו מקדימה (נמוך) הסט הקודם היה חתוך על 100 הסט הזה חתוך על 63 ונשמע טוב.

לאחר התנסות אני רואה שאין סיכוי להשאר ככה אחרי השקעה על סט טוב חייב לאטום את הדלתות כאילו יש לי 2 רמקולים בדלת הרמקול והפח.

אבל בסך הכל אני מרוצה מהרכישה .(לגביי מחיר איינני יכול לפרסם בכמה קניתי אותו אבל מחיר טוב מאוד)

פורסם

קודם כל תתחדש.באמת אחד הסטים הכי טובים שיצא לי לשמוע.

רק למה קנית בגודל 5 ורבע?יכלת לקנות מתאם טבעת ולחבר רמקולים של 6.5.אגב,אני אשמח אם תספר על המחיר בפרטי לפחות..

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אינני יכול לפרסם מחיר שהשגתי גם בפרטי מצטער מראש אבל הבטחתי לא להוציא מילה על המחיר .

אבל אומר שהוא לא הושג מחנות אז זה לא רלוונטי לפורום...

וקניתי 6 וחצי כרגע השתדרגות מ5 ורבע.

ה5 ורבע זה היה רמקול מהרכב הקודם שעבר לרכב הנוכחי ,לכן גם השתדרגתי בגלל שרציתי לעבור למידה גדולה יותר שתתן לי יותר בס מקדימה.

פורסם

איזה מעצבן זה שאנשים פה "שושואיסטים".

ועוד אתה הולך מייעץ ועוזר ופתאום "שששש....זה סודי".

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה לא לספר זה אם גנבת את זה, אחרת אני לא רואה מצב שבעולם.

בד"כ שמוכר מבקש ממך לשמור בשושו על המחיר זה כי הוא דפק אותך, ורוצה שתחשוב שאתה היחיד בעולם שהביא מחיר כזה, ואם תספר אז תראה שפתאום "הקומבינה" לא כזו מדהימה.

אני לא מבין מה בדיוק הסוד הגדול.

ותאמין לי שגם עלייך הרוויחו, ואם היית יכול לעזור לכמה חברי פורום להשיג משהו יותר בזול זה היה נחמד, וגם הספק היה מרוויח.

חבל בכלל שהשקעתי מאמץ לנסות לעזור לך, אבל אני מבטיח לך שלפחות אני ישמור מעכשיו את הידע שלי בהודעות שלך גם בשושו, כי הבטחתי לא לספר.

פורסם

הבאס נמוך יותר בגלל הגודל או בגלל שחתכת אותו אחרת?

ואני יכול לגלות כמה סודות לגבי כל הסטים של הרץ :wink:

סטים מעולים ביחס למחיר,והמחיר לחנות (תלוי מי החנות) במחיר אטרקטיבי

ועדיין ביחס אדיר בהתחשב בתמורה,עד היום אני מחפש את האחד שיתן לי מחיר טוב לMILLE MLK2\3

סט שבאמת אני מוכן מחר לשים ברכב בלב שלם

ד"א,בקרוב בע"ה יש הפתעה מיוחדת... :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מצטער אם ככה אתה מרגיש.

הסיבה שאני לא מפרסם היא בגלל שקניתי את הסט מחבר.(הוא מתעסק עם היבואנים אז יש לו תמחירים שלו).

הסט לא גנוב ולא נעליים.

לגביי המחיר עשיתי סקר שוק בכמה מוכרים אותם וראיתי אם משתלם לקנות אצל החבר (אני לא סומך על אף אחד בעיניים עצומות)

והיה משתלם מאוד .

הבאס נמוך יותר גם בגלל שהוא חתוך עכשיו על 63 ולא על 100

בקומפוננט הקודם אנרגי 5 ורבע הייתי חייב לחתוך גבוהה בשביל לא לשמוע את הרמקול מחרחר

בקומפוננט הזה עם אותו סט אפ רק חיתוך שונה עולם אחר של שמיעה .

אני מבין את ההבדל בין שני הרמקולים גם אם הייתי לוקח את אותה הסדרה 6 וחצי היה לי הבדל גדול .

ברגע שהיית מנתק את הסאב זה היה כאילו אין באס בכלל באוטו.

פורסם

תתחדש!

גם אצלי יש 5 ורבע,ואני גם האמנתי עד כמה המיד יכול לרדת נמוך!

זאת היתה הפתעה מאוד נעימה לאוזן!

אני בטוח שתהנה מהסט!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תתחדש :-) סט מעולה.

ולגבי הבחור ששאל על המחיר, את הסט שלי אני קניתי דרך ebay ועלה לי 1000 ש"ח כולל משלוח לארץ.

אז ממליץ בחום לחפש מציאות שם.

• תוכן חדש...