Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בפענוח בדיקה - פג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלומר יכול להיות שהנזילה והקורוזיה הם כמו שקרה אצלך?

השאלה אם החלפת אטם ראש מנוע תספיק, ולא יקרה מצב שהמנוע יתחיל לגסוס לי לפתע?

שוב , לא היה צריך להחליף אטם ראש מנוע בגלל שהנזילה הייתה בכלל ממקום אחר , ועלות התיקון הייתה כ 250 שקל.

פורסם

במידה וצריך להחליף/לתקן את מערכת הקירור, כמה יכול דבר כזה לעלות?

והאם לפי נתוני הבדיקה יש צורך בכך בכלל?

פורסם

תיקון במערכת הקירור יכול להתחיל ממאות בודדות של שקלים במקרה הקל ולהגיע רחוק מאוד במקרים קיצוניים. קשה לקבוע על סמך טופס הבדיקה שציינת מה חומרת הבעיה היות ובמכון הבדיקה מסתפקים במשפט סתום חסר תוכן של ממש.

עפ"י הבדיקה הנזילה היא בין הראש לבלוק, אבל בהחלט אפשרי שבמכון הבדיקה בלבלו נזילה קלה יותר מבית הטרמוסטט לנזילה מראש המנוע. גם כאן, אי אפשר לדעת בוודאות מה גודל הנזק בלי בדיקה מעמיקה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רוב התקלות שרשמת לא נראות משמעותיות, הריקבון במערכת הקירור צריך לבדוק. אני לא יודע מה זה ריקבון, הכוונה לקורוזיה? אם כן צריך לבדוק מאיפה הנזילה. לי גם היתה נזילה במערכת הקירור שקניתי את הרכב. תיקון עלה לי כמה מאות שקלים.

בכלל כמו שאמרו, לא נראה שיש משהו שמצדיק פסילה של הרכב, אני קניתי שני 307 ובשניהם אמר הבודק שיש רעשים מהגיר ובשני הרכבים המוסך בדק ואמרו שהרכבים תקינים (מורשה).

לגבי רמת הגימור. לי יש XT, ואני יכול לומר לך ששווה להשקיע כמו שאמרו 2000-2500 שקל ולקחת את הדגם המאובזר. מעבר לכל הצעצועים והחיישנים והג'אנטים אתה מקבל 6 כ"א ולא 2.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה לכולם, החלטתי לקנות.

נקווה שהכל יהיה כשורה עם הרכב.

שבת שלום וסופ"ש נעים לחברי הפורום. :smilecolr

• תוכן חדש...