Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למדינה ולמשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הסרטון הזה

(מדהים, תשמעו ברקע את השוטרת קורזת "לא לעבור אותי" ויוצרת פקק ענק ולבסוף פותחת במיני מרדף אחרי פז'ו מורדת)

מה תגידו ? פשוט מדהים אותי, איך קורה דבר שכזה ?

(לפי הקול של השוטרת נשמע שזו איזו פאקצה מתלהבת)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני לא יודע מה פשר הטימטום הזה שהיא עשתה שם על כביש מהיר, אבל זו ליצנות לשמה...

ד"א, עכשיו ניזכרתי במשהו דומה שניתקלתי בו לפני כמה שנים על כביש 6, 2 ניידות מתנ"א נסעו על 60 קמ"ש במקביל לאורך כל כביש 6 ולא נתנו לאף אחד לעקוף... מן הסתם את גודל הפקק שנוצר מאחור אתם יכולים לתאר לעצמכם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

זה באמת השיא

דבר כזה עוד לא ראיתי בחיים

אני אישית נהג שומר חוק (חוץ ממהירות) ואני בספק אם הייתי עומד בזה ולא עוקף אותה

פורסם

לא הבנתי איך אני רואה את זה רק עכשיו. למה אנשים לא ידועים את זה.? תתחילו להפיץ לכל מקום שאתם יכולים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מתלהבת:lol: הרגה אותי איזה סתומה סתם לעשות פקק?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

איזה בזיון.

את האמת זה יכול להיות טוב אם אנשים יתחילו לצלם שוטרים עושים כל מיני דברים מהסוג הזה.

אני חושב להתחיל לצלם אותם עושים עבירות תנועה ולהפיץ סתם להראות איזה דוגמא הם מביאים לנו.

סתם ת'אמת זה כי אני שונא אותם ומוכן לעשות כל דבר בשביל לומר עליהם משהו רע.

הרוב כאלה.

בכל מקרה בחזרה לנושא באמת זה עבר כל שיא תפיצו כמה שאתם רק יכולים.

פורסם

אם אני אישית עוקף אותה בלי לעבור על המהירות המותרת בכביש, האם יש לה סמכות לנקוט נגדי בצעדים כלשהם ? גם אם אני יביא את כל המיליון נהגי מכוניות שנתקעו בפקק שיצרה שיהיו עדים למעשיה ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אם אני אישית עוקף אותה בלי לעבור על המהירות המותרת בכביש, האם יש לה סמכות לנקוט נגדי בצעדים כלשהם ? גם אם אני יביא את כל המיליון נהגי מכוניות שנתקעו בפקק שיצרה שיהיו עדים למעשיה ?

כן לדעתי זה עבירה.

כי כידוע יש סולם ציות שכל נהג חייב לדעת ושוטר

נמצא במקום הראשון לפני רמזור או תמרור.

אבל זאת רק דעתי...

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אז מה בדיוק אני אמור לעשות במצב כזה ? יש למי לפנות טלאפונית ולדווח על אותה שוטרת בזמן אמת ? הרי אם היא נוסעת להנאתה סתם כדי לעצבן 20 קמ"ש מתחת למותר, אני חייב לסבול את הפקאצה הזו ?

הנה עוד סרטון :

(144)

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=zcIydJL_O6Q&feature=related

חחח לא יודע למה אבל זה ממש הצחיק אותי זה אשכרה איך שהמשטרה שלנו נשמעת...

ואלון לדעתי אתה יכול לכתוב מכתוב ולצרף את הסרטון (תמיד אפשר לעשות את זה)

אבל אני לא יודע אם זה יזיז משהו חחחחח....

HONDA CIVIC hatchback-RED

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...