Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה זמן שאני מחפש 206GTI ולא מוצא משהו שעונה לי על הדרישות.

חשבתי להתפשר וללכת על הXS במקום הGTI.

השאלה היא איך האמינות של הרכב?

האם המנוע מספיק חזק (אני מדבר על הגרסא של ה110 כ"ס) ?

באופן כללי ,האוטו מומלץ ?

Seat Leon cupra R

פורסם

האמינות סבירה בהחלט. יש כמה רגישויות ידועות של הדגם אבל אין מחלות רציניות ומעצבנות.

הXS לא נחשבת לספורטיבית חזקה במיוחד. אם אתה מחפש כוח ומהירות בקו ישר כמעט כל המתחרות האחרות (קליאו, איביזה, פונטו HGT וכו') יהיו חזקות/מהירות ממנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שאני רוצה אוטו יחסית חזק אבל שיהיה מהנה לנהיגה גם בסיבובים.

רכבים ספורטיבים קשה למצוא , במיוחד במצב טוב, ובגלל זה חשבתי ללכת על הXS שאמנם היא לא ספורטיבית אבל מהנה לנהיגה.

ביצעתי חיפוש בפורום והבנתי שמומלץ את הדגם שלפני מערכת המולטיפלקס.

כנראה שהשבוע אלך לראות רכב משנת 2002 , איך אפשר לזהות אם ברכב יש מולטיפלקס או המערכת הקודמת ?

Seat Leon cupra R

פורסם

בוא לא נכנס לויכוח האין סופי של מהו רכב ספורטיבי.

מ2002 ה206 הגיעה עם מערכת המולטיפלקס. אפשר לזהות אותה בקלות לפי ידית האיתות ה"שמנה" יותר. אני לא יודע כמה כדאי לך להתגמש בשנתון כדי לרכוש XS בלי המערכת הזאת, אבל לבחירתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בוא לא נכנס לויכוח האין סופי של מהו רכב ספורטיבי.

מ2002 ה206 הגיעה עם מערכת המולטיפלקס. אפשר לזהות אותה בקלות לפי ידית האיתות ה"שמנה" יותר. אני לא יודע כמה כדאי לך להתגמש בשנתון כדי לרכוש XS בלי המערכת הזאת, אבל לבחירתך.

(סליחה שאני לא קשור) אז אתה לא ממליץ על 206 שנת 2000?

פורסם

xs מבחינת התנהגות כביש ואחיזה הוא רכב מהנה מ-א-ד{תאמין לי שבדקתי} עם הגה מתקשר ובעל תחושה טובה אתה תהנה מאד והבונוס זה שלא משלמים"קנס" לגבי הנוחות כמו ברכבים חמימים אחרים.לגבי המולטיפלקס אין שום בעיה וכדאי ללכת על מודל מתקדם ככל יכולתך.

פורסם

קצת עדכונים ושאלות :

היום הלכתי לראות 206XS שנת 2002.

הרכב בסך הכל נראה בסדר , מבחוץ הוא דיי שמור, הוחלף מכסה מנוע. המצב הפנימי גם כן טוב.

עשיתי נסיעה קצרה ברכב וכאן באות השאלות

הוחלף לא מזמן קלאצ' ברכב ,אבל הקלאצ' מפריד גבוה . הבנתי מקריאה בפורום שככה הקלאצ' ברכב הזה?

בנוסף המזגן ברכב לא עובד , הבחור אומר שיש בעיה במאייד , בכל אופן הרכב ילקח לחוות דעת במוסך חוץ מבדיקה במכון בדיקה. מהי עלות החלפת מאייד?

בעיה נוספת היא שנורת המנוע דולקת (נורת הSTOP לא מופיעה יחד איתה) , הבעלים אומר שבמוסך נאמר לו שחישן החמצן לא תקין.

ושאלה נוספת : האם זה נורמאלי שנורת ה STOP מהבהבת בפיז'ו כשדלת הנהג פתוחה?

כמו שאמרתי לרכב יש כמה דברים שצריכים חוות דעת עליהם במוסך פיז'ו ,בלי קשר לבדיקה במכון בדיקה שתבוצע גם היא.

השאלה היא אם הבעיות שתוארו רציוניות וכדאי לעבור לרכב אחר או שאלו בעיות שקיימות ברכבים משנתון כזה וצריך לבדוק אותן ולהוריד מעלות הרכב?

Seat Leon cupra R

פורסם

הבעיות שאתה מציין לא כאלו רציניות, זה דברים שאפשר לתקן

מישהו שמזלזל בחיישן חמצן ואומר שלהחליף רק מאייד בשביל שהמזגן יעבוד אני אישית אל כלכך סומך עליו, תבדוק אם האוטו מטופל בחברה והיסטוריה.

בכל מקרה תדע שמזגן זה לאו דווקא סיפור של 300 שקל או משהו כזה.

השוק מוצף ב XS , אני הייתי מחפש אחרת.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

יש לרכב קבלות על טיפולים מאז שהוא על הכביש, הרכב מטופל בזמן .

לא מזמן עשו לרכב טיימינג , קלאצ' , החליפו צמיגים וגם ברקסים .

הרכב יחסית מטופל כמו שצריך ולכן אם התקלות שציינתי לא רציניות אני מעוניין בו

השאלה עד כמה התקלות רציניות ומהי העלות המשוארת של התיקון?

Seat Leon cupra R

פורסם

היי

אתה צריך לקחת בחשבון מספר גורמים:

כל רכב מהשנתון הזה שתיקח עכשיו לבדיקה לא יהיה מושלם ויהיה עליך "לישר קו"

לפי מה שהבנתי מההודעה שלך בוצעו ברכב טיפולים גדולים ויקרים יחסית

כמו טיימינג, החלפת קלאצ' וכד' (כמובן שיש לבדוק זאת מול המוסך).

מה שמוריד ממך את ביצוע התיקונים הללו בשנים הקרובות..

תברר עלויות תיקון הליקויים שקיימים ברכב שבדקת ותנסה להגיע לפשרה עם בעל הרכב לגבי המחיר.

ייתכן מאוד שישתלם לך לקנות דווקא את הרכב הזה (במידה והוא אכן שמור) ולתקן את הליקויים.

פורסם
היי

אתה צריך לקחת בחשבון מספר גורמים:

כל רכב מהשנתון הזה שתיקח עכשיו לבדיקה לא יהיה מושלם ויהיה עליך "לישר קו"

לפי מה שהבנתי מההודעה שלך בוצעו ברכב טיפולים גדולים ויקרים יחסית

כמו טיימינג, החלפת קלאצ' וכד' (כמובן שיש לבדוק זאת מול המוסך).

מה שמוריד ממך את ביצוע התיקונים הללו בשנים הקרובות..

תברר עלויות תיקון הליקויים שקיימים ברכב שבדקת ותנסה להגיע לפשרה עם בעל הרכב לגבי המחיר.

ייתכן מאוד שישתלם לך לקנות דווקא את הרכב הזה (במידה והוא אכן שמור) ולתקן את הליקויים.

תודה,

זה גם מה שאני חשבתי לגבי הקניה, רק רציתי לשמוע דעות נוספות.

הרכב אכן עבר מס' טיפולים יקרים כמו שציינתי ויש את כל הקבלות עליהם.

או שאני אגיע לפשרה עם בעל הרכב על המחיר או שאגיד לו לסדר את הליקויים האלו והוא יקבל את המחיר שדרש.

Seat Leon cupra R

• תוכן חדש...