Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן תמונות קשות

רק לידע כללי הקולט הורודה כבר לא נוסעת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה שם השיר הראשון בבקשה?

היו שם כמה יצירות ...מעניינות, אם לומר את האמת,

ובחיי שאני צריך להסתובב לעיתים יותר קרובות ליד משרד הרישוי- נראה טוב הדבר הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מקווה שעד שיהיו לי ילדים והם יגדלו ויתחילו להבין דבר או 2 בתחום המוטוריקה כל "היצירות המוטוריות" האלו (עם דגש רב ל"עונדות" שנות ה-90 "המשגעות" שכולנו מכירים ומעריכים) יגורדו מהעצים/קירות הפרדה/מכונות גריטה עד האחרון שבהם.

תקראו לי "מכליל"...אבל 90% מהרכבים שנראים בסרטון הראשון לא מוסיפים תרבות לכבישים בישראל (סטטיסטיקה פשוטה).

(אין בהודעתי לפגוע בבעלי הונדה מהסוג המדובר למינהם, ההודעה מתייחסת לקבוצה הומוגנית מסויימת)

פורסם

רק לידע כללי הקולט הורודה כבר לא נוסעת

היא לא נסעה גם אז.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אלוהים ישמור

סליחה, תיקון.

ראיתי את הסרטון

חבל שלא חסמו את הכניסה והתחילו להוריד שם רכבים מהכביש ולהכניס אנשים לכלא.

לא יאמן שבצפון הארץ הולך כזה בזיון מול המשטרה ובדרום מפוצצים לאנשים אירועי ספורט מוטורי שהארגון שלהם בטוח ומסודר בכמה סדרי גודל לעומת התאספויות כאלה.

פשוט בושה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הרבה יותר קל להתפס לאזרחים שומרי חוק מאשר לעבריינים כאלה.זאת אחת הבעיות שלנו שלשמטרה אין שיניים כנגד אותם עבריינים.אני חושב ששתי סוואנות מלאות יסמניקים חסימת יציאות שלילת רכבים העמדה לדין וקנסות היו פותרים את הבעיה והיו מונעים מ"מפגשים" כאלה לקרות בעתיד.

אבל כמה עצוב שלשמטרה חוץ מלצעוק במגה פון אין מה לעשות,וזה לא רק בתחום המוטורי ככה זה בכול אספקט אפשרי של החיים הציבוריים במדינה.עצוב אבל זה מה יש.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
הלאנסר הכתומה עדיין חיה וקיימת. לפני כחמישה חודשים ראיתי אותה בחיפה.

בזמנו היה לו מנוע של גאלאנט 1.8, כניראה רצה ללחוץ כי חשב שהאוטו נוסע חזק. את כל האוטו שלו אגב בנו בירדן:arrow:

אף אחד לא טרח להסביר לו שמנוע של גאלאנט 1.8 זה לא בדיוק "מנוע מירוצים שבנוי לדראג"...?

ואם כבר הוא שלח את הרכב לירדן (ששם יש מכונאים שעושים פרוייקטים מדהימים),

לא יכלו להשקיע בו קצת יותר...? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בזמן האחרון דווקא מגיעים אחלה רכבים מירדן (ששיפרו שם את המנועים). את הלאנסר בנו ממש מזמן, וחוץ מזה באמת שאין לי מושג מה עבר לו בראש, מה שאני כן יודע שחלק מהרכבים מושקעים בהרבה כסף ואהבה (גם אם 90 אחוז מהפורום פה חושבים שזה בדיחה על גלגלים וכמובן שאוטומטית הם עברייני תנועה:roll:).

אגב, לא יודע אם היית ציני בקשר לירדן אבל יש לי כמה תמונות משם של רכבים שחבר צילם, ובוא נגיד ככה שגם אחרי שיעבירו פה 100 חוקים שקשורים לספורט המוטורי, רכבים כאלה לא יסעו פה על הכביש (איוויים, סקיילינים ואימפרזות כמו שרואים בדראגים בארצות הברית).

פורסם

ההונדה הירוקה (טורקיז) עם הספויילרים והמדבקות כרגע בתהליך של הורדת כל השטויות (למרות שמרבית הדברים ירדו מזמן) הרכב חוזר להיות מקורי לחלוטין, למעט המנוע.. :-D

p1010516p.jpg

p1010532i.jpg

p1010544s.jpg

p1010517f.jpg

sivicjl7.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

bmw ricer, (לשם שינוי) לא הייתי ציני בקשר לירדן...

אני יודע איזה פרוייקטים מרימים ידידינו מעבר לגבול, בגלל זה התפלאתי שכל מה שעשו לרכב שם זו השתלת מנוע שאינו חזק מלכתחילה...

ובהקשר אחר - סוף השבוע הזה הייתי אמור להיות עם הרכב שלי בירדן, בסוף זה התבטל (לא למטרת שיפור או משו), כך שאני יודע מה הולך שם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...