Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שמדובר בציוד מקצועי למדי אבל בואו אספר לכם על השירות של חברת ויסוניק .

רכשתי לא מזמן מערכת אזעקה אלחוטית של החברה הזו והרכבתי אותה בעצמי ( יש לי ניסיון וידע בתחום כך שלא נזקקתי למתקין ) אולם כבר בשלבי ההתקנה הראשונים לאחר התכנות ויצירת ההגדרות התחילה להופיע התראת אזעקה באחד מהאיזורים הקוויים .

למרות ששיחזרתי את ברירת המחדל של הרכזת ולמרות שהנגדים ישבו במקומם ( וגם נבדקו ע"י מכשיר בדיקה ) ולמרות שהרכזת נותקה פיזית מכל שאר ההתקנים ,ההתראה המשיכה לפעול ולהציק .

החלטתי לפנות לחברה אבל הם כמובן היו בחופש חג וחזרו לעבודה רק אתמול יום א' - נו טוב המתנתי כשבוע ואז בשיחת הטלפון שלי אליהם עם בחורה בשם אילנה התברר לי שעשיתי טעות גדולה בכך שבחרתי במוצר שלהם ואסביר .

אילנה שאלה מס' שאלות ואז ענתה בתקיפות ובגסות שהם לא נותנים תמיכה טכנית למוצרים שלהם שלא נקנו דרך מפיצים מורשים .

אני מצידי טענתי שלא קניתי את המערכת הזו ברחוב אלא אצל מפיץ שלהם וקיבלתי אותה עם חוברות למתקין ולמשתמש בתוך אריזה מקורית ועם חשבונית ותעודת אחריות שלהם אשר מחייבת אותם כחברה לתת שירות למוצר .

הבהמה הגסה הזו התעלמה לחלוטין מדבריי ובחרה לשלוח אותי לחפש מי שיעזור לי .

אין לי ספק שחברת ויסוניק שמחה לשווק את מוצריה וכמה שיותר בעזרת ספקים כאלה ואחרים חלקם לא מורשים והיא מודעת לכך ובעלת אינטרס ברור - אבל להתנער לחלוטין מאחריות כלפי מוצר שלהם תקול זו כבר עבירה על החוק !

דרשתי מאילנה לדבר עם אחד מהמנהלים אולם היא בחרה לטעון שאין עם מי לדבר בענין וזו החלטה שלה כמנהלת מכירות .

לא אלאה אותכם בכל המהלכים , אני בנתיים הסתדרתי ופתרתי את הבעיה טלפונית בעזרת המתקין של הספק ממנו רכשתי את המוצר . thumbsup.gif

ולסיכום הענין , יש לי ביד מוצר של חברה ישראלית שעלה כמה אלפי ש"ח ומצורפת אליו תעודת אחריות ששווה לתחת thumbsdown.gif

פורסם

מפעל ויסוניק הוא מפעל די רציני וגדול (אני עובד בשכנות לויסוניק), מאוד מוזר לי איך שהתנהגה אליך אותה פקידה ואם אמת בדבריך

אז אני אשמח לעלות ולתת לה ביקור (לא בגלל שהיא נראת טוב).

בכל מקרה אם אתה מעוניין תן לי את הפרטים שלך ושעת השיחה ואני ירחרח. אני אדם שלא אוהב לפסול מותג או מוצר בעקבות עובד חסר סבלנות.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

בוא נתחיל מכך שדבריי שנכתבו כאן הם אמת לחלוטין .

תוכל לבדוק זאת מול 'הבלונדינית' זה קרה אתמול יום א' בשעות הבוקר ולא סיפקתי לה את פרטיי האישיים כי היא כלל לא היתה מעונינת לשמוע אותם - פשוט דחתה אותי על הסף בגסות .

יכול להיות שהחברה הזו רצינית , אבל מבחינתי אם חברה כזו מעמידה בחזית שלה 'בדלפק' שירות לקוחות כזו בהמה אז מבחינתי זו חברה שאין לה זכות קיום .

כאמור ביקשתי ממנה לשוחח עם אחד המנהלים והיא חסמה את האפשרות הזו .

כשביקשתי לדעת אם יש להם מעבדת שירות לתיקון הציוד מתוצרתם היא מלמלה משהו ולאחר שהתעקשתי להבין היכן מתקנים ציוד שלהם שהתקלקל היא ציינה שישנה מעבדת תיקונים אבל זה לא נועד לשרת לקוחות קצה , בשלב הזה אני כבר הגעתי לקצה והחלטתי לסיים את השיחה המבזה הזו .

כולי תקווה שהמוצר שלהם לא יעשה בעיות .

ובמידה ותקרה תקלה במסגרת תקופת האחריות איאלץ כנראה לגרור אותם לבית המשפט על מנת לכפות עליהם את תנאי תעודת האחריות שהם עצמם מנפיקים ללקוח ולמוצר .

קיצר אם רק הייתי יודע קודם לכן את ההתיחסות הזו הייתי בטוח נמנע מלקנות מוצר כלשהו שלהם , ישנם לא מעט חברות ישראליות מתחרות בענף הזה וכמובן מוצרים מתוצרת חוץ שלא נופלים מהמוצר המקומי .

פורסם

אני במקצועי מתקין\טכנאי אזעקות,אני עובד עם מוצרי ויסוניק גם רכזות וגם גלאים קרוב ל 8 שנים,מדובר באחת המערכות הטובות שיש בשוק,לגבי תמיכה טכנית,החברה שאני עובד בה,היא מעין מפיץ,כי אנחנו מגיעים להתקין ונותנים שרות,כלומר הלקוח לא יתקשר לויסוניק לקבל תמיכה אלה יפנה אלינו, אני לא יודע עם מי דיברת ,אך כשאני ניתקל בבעייה, גבי מויסוניק עושה את כל המאמצים לפתור את הבעייה גם אם זה אומר לצאת לשטח,יתכן ויש להם מדיניות אחרת לגבי לקוח פרטי,שאמור לפנות למפיץ/מתקין שהמע' נקנתה ממנו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כן המדיניות שלהם היא כזו - כך התרשמתי - לנפנף את הלקוח !

ואסביר ..

כששאלה אותי אילנה מויסוניק בשיחת הטלפון ממי רכשתי את המערכת , ציינתי את שם העסק וטענתי שיש בידיי מוצר של החברה באריזתו המקורית עם תעודת אחריות וחשבונית מס מקורית והיא בתשובה טענה בתקיפות שאני בבעיה כי אותו בית עסק שמכר לי את המוצר איננו מפיץ מורשה מטעמם ולכן לא אקבל שירות מהם !

שורה תחתונה - מאד נוח לחברה שמוצריה נמכרים ברחבי הארץ וברחבי הרשת בכמויות גדולות לאנשים פרטיים ולא בהכרח ע"י 'מפיצים מורשים' אבל כשזה נוגע לעמידה בהתחייבות שלהם לכתוב בתעודת האחריות המסופקת עם המוצר הם כבר לא מכירים בך !

• תוכן חדש...