Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי רכב מדגם GO (אמריקאי) מנוע טויוטה שנת 91 אוטומט, כאשר אני נוהג ברכב בלי מזגן אין שום בעיה, כאשר אני מפעיל את המזגן במצב האטה עד עצירה האוטו נכבה, לאחר מכן מניע בקלות, מה יכולה להיות הבעיה? התחילו מהבעיות הפשוטות.

תודה רבה מראש

פורסם

כבה מייד, או שהטורים נופלים ואחרי כמה שניות מתרחש כיבוי? האם הטורים בסרק יציבים אם המזגן לא פועל? מה הסל"ד בסרק?

פורסם

כשמזגן פועל הוא "גונב" כוח למנוע וזה מורגש בעיקר במכוניות ישנות. באוטו הקודם שלי - סובארו 88, כשהייתי מדליק מזגן האוטו היה קצת משתעל במצב מנוחה ככה שראו שלמנוע קשה להישאר דולק.

יכול להיות שפשוט הטורים שלך קצת נמוכים מדי וצריך לכוון אותם שיהיו גבוהים יותר במצב מנוחה? (בסובארו זה היה עניין של סיבוב בורג)

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

עוד נתונים:

1)מנוע כבה מייד בעצירה לא מראה סימני חנק לפני הכיבוי

2)כאשר אין מזגן הטורים יציבים במצב סרק

פורסם

לא אמורה להיות אפשרות לכיוון הסל"ד במע' ההזרקה. המחשב אמור לתת פוקדה למע' ההזרקה לפצות (יותר דלק) על תוספת העומס.

יכול להיות שהחיווי מהמזגן על כך שהוא עובד (אות חשמלי למחשב) לא תקין, או שהמנוע חלש מאוד (פחות סביר) או בעיה במחשב עצמו.

מציע לגשת למכון הזרקות ו/או מזגנים לבדיקת התקלה.

ציין איזור מגורים ובטח ימליצו לך על מקום כזה.

פורסם

למרות המערכת הזרקה, דווקא בטויוטה מהשנים האלו יתכן ויש מגבר טורים למזגן. אם יש לך את דגם המנוע או תמונה זה יעזור.

• תוכן חדש...