Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשטרה יש זמן מסויים שהיא חייבת להגיב לכל אירוע (15 דק') והניידות נמדדות על זה.

הם נותנים דין וחשבון לממונים.

ושמישהו "מעלים" קריאות זה לא תקין.

אני חוזר ואומר, פנייה לק.תלונות הציבור של המשטרה תגרום לחקירת הסיבה שהניידת לא הגיעה בזמן (או ליתר דיוק לא הגיעה כלל).

כמו כן אולי מדור רכב של YNET (צוקרמן?) יתעניינו בזה...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל לכם על הזמן, הם עדיין חוגגים מהמקרה הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258413

ייקח כמה ימים עד שהם יחזרו לפעילות שגרתית...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
למשטרה יש זמן מסויים שהיא חייבת להגיב לכל אירוע (15 דק') והניידות נמדדות על זה.

הם נותנים דין וחשבון לממונים.

ושמישהו "מעלים" קריאות זה לא תקין.

רעיון נחמד, מאיפה המצאת את זה?

הלוואי שהיה משהו אפילו קרוב במציאות.

המציאות היא שאם אין ניידת פנויה ,הזמן שידרש למשטרה הוא הזמן שידרוש לסגור האירוע המטופל + הזמן שיקח להגיע למקום האירוע השני...

40 דקות- זמן סביר לתיקון המפגע !

הביזיון הוא שהמשטרה לא הגיע מייד, מכיוון שסולר על הכביש מהווה סכנת חיים!

היו צריכים לשלוח שוטר שיכוון את התנועה עד תיקון המפגע.

פורסם

בוא תקשיב לי טוב.

אני לא המצאתי שום דבר, ואני יודע ב-ד-י-ו-ק על מה אני מדבר.

ואל תלמד אותי, חבל כי עכשיו אתה יוצא מושפל.

במיחשוב ניידות אחרי 15 דקות מרגע השיגור האירוע אוטומטית נכנס למצב של איחור.

אין לך אפילו שיקול דעת כאן.

כל אירוע שנכנס לאיחור צריך לתת עליו דין וחשבון למה הניידת לא הגיעה למקום תוך 15 דקות מרגע השיגור.

רמ"ס שיש לו הרבה איחורים מקבל בראש מהמת"ח שמקבל בראש מהממ"ר שמקבל בראש מהממ"ז.

זמן הגעה לאירועים זהו אחד המדדים הכי חשובים שיש לתחנה.

ואם היית קורא את מה ש-ל' כתבה במקום לשחק לי אותה "מבין" ולהגיד שאני ממציא היית רואה שניידת בכל לא הגיע למקום!!!

ותעשה לי טובה, אל תתווכח איתי.

תאמין לי שאני מכיר את הנושא יותר טוב ממך וזה כ"כ מעצבן שכל אחד שלו שוטר או שהתנדב פעם במשמר האזרחי או משהו כבר נהיה לי מומחה ועוד טוען ש"אני ממציא" :fist:

פורסם

kiki666 הצילומים נעשו עם הנייד.

sony ericsson c902

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כנראה שפספסתי, אבל על איזו עיר מדובר?

אור יהודה.

השוטרים שהיו אמורים להגיע, היו צריכים לצאת ממשטרת מסובים, התחנה שצמודה לעיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואלה אתה גאון ואני מה זה מושפל.

מרגע קבלת האירוע ע"י צוות הסיור 15 דקות וכו' .

אבל אם אין צוות פנוי ?

אולי עכשיו הבנת?

פורסם

בקיצור, אני היחיד שחשב שהולכים להראות פה סרט שבו יש

3 דריפטים ארוכים של כמעט רבע שעה כל אחד ללא הפרעות מצד הדרדסים...? :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
וואלה אתה גאון ואני מה זה מושפל.

מרגע קבלת האירוע ע"י צוות הסיור 15 דקות וכו' .

אבל אם אין צוות פנוי ?

אולי עכשיו הבנת?

תחנת מסובים זה לא תחנה של 2 וחצי ניידות.

מדובר בתחנה עם סד"כ גדול.

תמיד יש איזה מישהו שיכול לקחת את האירוע. סיור, תנועה, מתנדבים, פיקוח עירוני, מישהו.

אם הקריאה לא נענית אחרי 15 דקות מרגע השיגור זה נכנס לאיחור ואז מישהו צריך לתת את הדין.

וגם אז מר גאון גדול שלי, יגיע מתישהו ניידת לטפל, אבל אם היית קורא (אולי אתה מתקשה בכלל בהנת הנקרא ואז סתם אני מתאמץ פה) לא הגיע צוות בכלל!!!

(ל' אולי תבדקי עכשיו מחוץ לחלון, אולי הם עכשיו הגיעו).

אחרי 40 דק' הגיע צוות של המוקד העירוני.

אז מה עכשיו? הם כנראה ממש עסוקים לא?

בקיצור ביזיון.

ואם אצלך בסטנדרטים 40 דק' מרגע הקריאה זה זמן סביר להגעת ניידת משטרה, אז אני מאחל לך שכשתצטרך אותם הם לא יאחרו ויגיעו בדיוק 40 דק' אחרי הקריאה... :roll:

פורסם

נקמיצ'י - מאיזה כוכב אתה?

בתור אופנוען לשעבר, יש לי רגישות לעניין שמן על הכביש. יצא לי פעמיים להתקל בכביש משומן - פעם אחת בצומת רעננה מערב,

ופעם שנייה בצומת המכללה בהרצליה. בפעם הראשונה חיכיתי מעל לשעה במקום ולא הגיעה משטרה. בפעם השנייה ענו לי בחוצפה שאני אתקשר לעירייה ושזה לא עניינם (מוקד 100 הוא ארצי - ולא ידעתי איך לחייג למשטרת הרצליה דוקא).

:turn-l:
פורסם

תגידו, מה אתם עושים צחוק?

אני מסביר לכם כבר 7 פעמים.

אני לא מצדיק את זה זה שלא הגיעה משטרה.

ואני מסביר לכם שזה לא תקין.

fanmanuv טען ש-40 דק' להגעת ניידת זה תקין.

אני מנסה להסביר לך, לו ולכל באי הפורום שזה לא תקין.

אתה בתור אזרח לא אמור לעבור על זה בשתיקה, ויותר מזה גם הקצונה במשטרה לא מקבלת ביזיון שכזה.

אני אומר לכם חד משמעית שבשנתיים האחרונות הייתה מהפכת תודעת שירות במשטרה.

במידה ואתם לא מקבלים שירות כמו שצריך יש גוף שלם במשטרה שנקרא קצין תלונות הציבור שתפקידו לטפל בדיוק במקרים כאלו.

אם יותר אנשים יתקשרו שהם לא מקבלים שירות כמו שצריך (ולא, השוטר לא היה עם כובע זה לא קשור אליהם), אז הם יראו שיש מקומות מסויימים שבהם יש בעיה - נגיד סתם לדוגמא תחנת מסובים לא עושה את העבודה כמו שצריך ואז מי שצריך יחטוף שם על הראש כולל הדחת מת"ח או רמ"ס בעת הצורך. היו דברים מעולם!!!!!

אותך בתור אזרח לא צריך לעניין מה העומס של המשטרה, זה לא מפעל צדקה פה. מי שמתקשר למשטרה צריך אותה. ולכן אני אומר לכם שגם עליכם לא צריך להיות מקובל שמשטרה מגיעה תוך יותר מ-15 דק' וגם על המשטרה זה לא מקובל.

ענו לכם בחוצפה? לא עשו את מה שמוטל עליהם. מכתב קצר לקת"צ, יערך בירור, תקבלו תשובה, ומי שצריך יינזף.

המשטרה היא פה בשבילנו. ואם אנחנו נדאג להזכיר לה את זה, אז לא יהיו מקרים כאלו.

• תוכן חדש...