Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הליך מכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין למכור את הרכב, זה הפעם הראשונה שאני מבצע תהליך כזה, ואני לא סגור על איך מבצעים את הפרוצדורה בדרך הטובה ביותר.

מתי אני אמור לבקש את הכסף מהקונה? ליפני העברת הבעלות או אחרי?

מה קורה עם רשיון הרכב שרשום על שמי לאחר העברת הבעלות?

האם הקונה מקבל רשיון רכב חדש שרשום על שמו ברגע שמתבצעת העברת הבעלות?

האם צריך לחתום על זכרון דברים ומה הוא אמור לכלול?

האם אני יכול לבטל את הביטוח צד ג'/חובה או שניהם יחד על הרכב לאחר העברת הבעלות?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
אני מעוניין למכור את הרכב, זה הפעם הראשונה שאני מבצע תהליך כזה, ואני לא סגור על איך מבצעים את הפרוצדורה בדרך הטובה ביותר.

מתי אני אמור לבקש את הכסף מהקונה? ליפני העברת הבעלות או אחרי? לפני העברת בעלות, ואם הקונה לא מסכים, אז במועד העברת בעלות ובכל מקרה לפני מסירת המפתחות.

מה קורה עם רשיון הרכב שרשום על שמי לאחר העברת הבעלות? אתה מעביר את הרישיון כמו שהוא לקונה.

האם הקונה מקבל רשיון רכב חדש שרשום על שמו ברגע שמתבצעת העברת הבעלות? לא. הוא מקבל רישיון על שמו רק במועד הטסט הבא. אין כל בעיה לנהוג עם רישיון על שם המוכר וטופס העברת בעלות צמוד.

האם צריך לחתום על זכרון דברים ומה הוא אמור לכלול? כן, צריך. דוגמאות לזיכרון דברים יש באינטרנט, תרשום בגוגל "חוזה למכירת רכב"

האם אני יכול לבטל את הביטוח צד ג'/חובה או שניהם יחד על הרכב לאחר העברת הבעלות?

כן, כמובן. לא תמיד ישמחו לתת לך החזר כספי, אבל אתה יכול להעביר את הביטח לרכב הבא שתקנה.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אם איני מעוניין להעביר את הביטוח לרכב אחר אלא פשוט להפסיקו ביום המכירה, הקונה נדרש לבצעה ביטוח על הרכב ביום הקניה?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הקונה בכל מקרה נדרש לעשות ביטוח בעצמו. התוקף של הביטוח שלך לאחר העברת הבעלות מוטל בספק מבחינה משפטית.

נהוג להשאיר את ביטוח החובה הישן בתוקף ל24 שעות נוספות בשביל הרצון הטוב. את התעודות של הביטוח אל תשאיר לקונה, חלק מחברות הביטוח ידרשו אותן כדי לבטל את הביטוח.

אני לא נתקלתי בבעיה כשביטלתי ביטוח קיים על רכב. לוקח קצת זמן עד שמתקבל הזיכוי אבל לא היתה שום בעיה או התעקשות מצד חברת הביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקונה בכל מקרה נידרש לבצע ביטוח ביום הקניה, יש בעייתיות בשימוש בביטוח של המוכר אחרי שהועברה בעלות, גם אם המוכר לא ביטל את הביטוח, היו על זה בפורום דיונים ארוכים.

עריכה - הגבתי לפני שראיתי את התגובה של צביקה פיק.:roll:

פורסם

חברת הביטוח חייבת להחזיר לך את החלק היחסי מהביטוח ששילמת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
תשאיר צילום של הביטוח ולא את הביטוח עצמו.

שום צילום, שום רצון טוב ושום נעליים.

קבעת תאריך להעברת בעלות? השאר את הביטוח פעיל עד לאותו יום, ומרגע העברת הבעלות זה עניינו של הקונה. תן לו את מספר הרכב ואת הדגם ושידאג לבטח..

יתהפך העולם ולא אשאיר את הביטוח שלי לאדם זר. יש טלפון ואינטרנט- שיסתדר לבד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...