Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב חדש (מודל 2009, מהחברה) ומתלבט בין טויוטה קורולה GLI לבין מיצובישי לנסר.

(עד לא מזמן שקלתי גם הונדה סיוויק, אך היא ירדה מהפרק בעקבות ההבדל במחיר ).

על אילו מהמכוניות הנ"ל אתם ממליצים? ומאילו סיבות? (אמינות, צריכת דלק, ביצועים, עלות, ירידת ערך, וכד')

תודה רבה מראש,

גבי.

פורסם

אני מניח כי מדובר בקורולה האוטומטית הרגילה (לא רובוטית).

מבחינת האמינות שניהן אמורות להיות בסדר גמור. אומנם מיצובישי מגיע מיפן ואילו הקורולוה נדמה לי מדרום אפריקה (תקנו אותי אם אני טועה). קשה להעריך מה תהיה ההשפעה של הנ"ל אם בכלל.

צריכת הדלק אמורה להיות עדיפה בקורולה אפילו בגירסה האוטומטית הרגילה (מנוע 1.6 מול 1.8 . באופן כללי מיצובישי על דגמיו ידוע כי רכב זוללן (גם מתוך נסיון אישי של מספר שנים)

הביצועים אמורים להיות עדיפים במוצובישי.

הקורולה אמורה להיות קצת יותר זולה ברכישה (למרות שבמיצובישי בניגוד לטויוטה ניתן להסיג הנחות כאלה ואחרות). הביטוחים יהיו בממוצע קצת יותר זולים לקורולה, אבל זה מאוד תלוי בסוכנות. הטיפולים בערך באותו סדר גודל.

ירידת הערך למיצובישי תהיה כנראה גדולה יותר, גם בגלל שכלומוביל חילקה מבצעים כיד המלך (מה שלא קורה בד"כ ביוניון מוטורס), גם בגלל שבאופן כללי למיצובישי יש שוק חלש יותר. אבל הכל בהנחה שהרכב שמור. טויוטה קרוע תאבד מערכה יותר ממיצובישי שמורה למהדרין.

מבחינת הנוחות מיצובישי לדעתי עדיפה. המושבים בקורולה לטעמי צרים מדי. אני הייתי מתקשה לבלות בקורולה נסיעות ארוכות. אבל מיצובישי גם לא פאר הנוחות.

מבחינת השימושיות יש עדיפות מסויימת לקורולה בגלל מרחב גדול יותר מאחורה ותא כפפות נוסף (תה המטען גדול דיו בשניהן).

אגב, רבים סיפרו לי כי לאחרונה יצא העידכון לתוכנת המחשב של הקורולה הרובוטית, כך שעוצמת הקפיצות בעברת ההילוכים הופחתה. כך שיתכן וכדאי לבדוק גם את האפציה הזו, במיוחד עקב הביצועים וצריכת הדלק העדיפים והפחתת המחיר.

פורסם

הלנסר ללא ספק! הקורולה ברמה של המאזדה 3 , מגאן,B3

הלנסר היא משפחתית++ מנוע יותר גדול 143 כ"ס (אין לך מה לדאוג לצריכת הדלק) מאובזרת יותר (בקרת שיוט, צ'צינר) ובנוסף יש לה 7 כריות אוויר. תזמין נסיעת מבחן ותחליט (לא תצטער).

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

צ'אינצ'ר (מילה בלועזית), זה מחליף דיסקים. אתה יכול להכניס לתוך המערכת עד 6 דיסקים ולעביר עם כפתור בין דיסק לדיסק.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

באנגלית אומרים Changer, מילולית מתורגם ל-"מחליף" כי הוא מחליף את הדיסקים לבד. אם היית רוצה לכתוב זאת באותיות עבריות אז: צ'יינג'ר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הלנסר ללא ספק! הקורולה ברמה של המאזדה 3 , מגאן,B3

הלנסר היא משפחתית++ מנוע יותר גדול 143 כ"ס (אין לך מה לדאוג לצריכת הדלק) מאובזרת יותר (בקרת שיוט, צ'צינר) ובנוסף יש לה 7 כריות אוויר. תזמין נסיעת מבחן ותחליט (לא תצטער).

אני לא יודע מה כל כך ++ בלאנסר החדשה..

מרווח הפנים נחות מזה של הקורולה לדוגמא, ויש חולקים רבים על טיבו של הגיר בלאנסר, שלא לומר על איכות ההרכבה של המיצובישי.

לטעמי בין שני אילו הקורולה עדיפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...