Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד לגביי מפרט מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום שאני לא מומחה גדול אבקש את עזרתכם לגביי המפרט הבא:

מארז:silverstone 2usb קדמי

ספק כוח:jsp-tech ezcool 300w real

לוח אם:msi p6ng יציאות:dvi,hdmi,כרטיס מסך משולב

מעבד:intel core 2 duo e7400 2.8 ghz

דיסק קשיח:seagate sata 2 320gb 16 mb

זכרון:ceon 2 gb ddr2 800 mhz

צורב:lg dvd*22

כ.קול

כ.רשת

עכבר+מקלדת+רמקולים

סה"כ 1800 ש"ח

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

תן לי לנחש,אייבורי.

שווה מה שזה שווה.

למה אתה קונה מחשב,מה בעיקר השימוש בו?

תוכל לקבל יותר כיוון,אם נדע מה צריכך ודרישותך.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בעיקרון זה מפרט לגלישה באינטרנט.

אם מחשב מיועד למשחקים, אתה זקוק לכרטיס מסך לא משולב (משהו סביר עולה בערך החל מ-500ש"ח). רצוי לקנות לוח שאין לו בכלל כרטיס משולב ותמיכה בזכרון DDR3. לוח אם טוב עולה החל מ-700ש"ח. בנוסף ראוי לציין שספק חלש למדי, לכרטיס חיצוני חזק, רצוי לפחות 450W ספק איכותי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עיקר השימוש הוא לאינטנט,אופיס,מוזיקה

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

אם כך, קנה הכי זול שיש, ומקסימום תשים מאוורר איכותי ושקט.

אה, וזיכרון, כמובן - תשדרג ל-3 או 4 ג'יגה,

זה כל כך זול היום שפשוט חבל לא לעשות את זה.

תכל'ס, אתה יכול להסתדר גם עם מפרט זול יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא ממש אוהב את MSI.

נתקלתי כבר בהרבה בעיות אמינות איתם וגם בחוסר תמיכה מצד החברה (למשל שהייתי צריך לבצע עדכוני BIOS או דרייברים ללוחות אם קצת ישנים לעומת זאת הלוח שיש לי במחשב שלי כבר בן 9 ועד היום באתר של HP אפשר למצוא דרייברים ועדכונים).

לדעתי שקול להחליף את לוח האם בתוספת קטנה של תשלום למשהו יותר איכותי למשל asus, ג'יגבייט.

המחירים לא בשמיים, אתה יכול למצוא משהו לא יקר וטוב אפילו באותו מחיר.

לגביי זיכרון פנימי- בסדר גמור!.

ה DDR3 פשוט לא שווה את המחיר לכן זה טוב שיש לך DDR2.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

תודה על התגובות

פורסם

וואו

איזה מחיר של גנבה :)

ב 2100 שקל חבר קנה לפני שבוע ב KSP:

לוח של אסוס (965!) (כולל כמובן כ. קול 8 ערוצים , כרטיס רשת, כרטיס מסך וכו')

מעבד CORE 2 QUAD 8200

4 גיג זיכרון DDR2 800MHZ של קינגסטון

ספק 450W ג'נרי

מארז ג'נרי

צורב DVD של LG

הייתי ממליץ לך בחום לעזוב את המפרט העלוב ביותר מדי כסף שבחרת.

פורסם

שניר גנבת לי את המפרט, אומנם KSP כשלעצמם לפעמים מעצבנים, אבל רכשתי בשביל אחותי הקטנה מחשב שם:

מעבדי אינטלchangeb.gifCore 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB qw.giftab_01.giftab_04.gifלוחות אם למעבדי אינטלASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL qw.giftab_01.giftab_04.gifזכרונותchangeb.gifDDR II 800Mhz 2GB Kingston Valuetab_01.giftab_04.gifדיסקים קשיחיםchangeb.gifHitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II qw.giftab_01.giftab_04.gifכרטיסי מסךchangeb.gifGF 8400tab_01.giftab_04.gifכרטיסי קולchangeb.gifOn Board 7.1 Channel Audiotab_01.giftab_04.gifצורביםchangeb.gifLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATAtab_01.giftab_04.gifציוד רשתותchangeb.gifOn Board 10/100/1000tab_01.giftab_04.gifמארזיםchangeb.gifHJA-6000 MIDI Black (No PSU)tab_01.giftab_04.gifספקי כוחchangeb.gifGolden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)

כל זה בערך 2000 ש"ח, במקרה שלך אולי להגדיל את הזכרון ל4 וכרטיס מסך זול יותר אם בכלל

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אין טעם לעלות ל4 ג'יגה זיכרון במפרט כזה (ולשימושים שהוא ציין)

כן כדאי להשקיע במארז שקט, COMPUCASE במקרה הזה זולים וטובים

ובספק לא ג'נרי שיחזיק את המערכת..

פורסם

המחשב שלי עלה 980 ש"ח, ועושה את מה שאתה רוצה כבר מעל לשנה.

מה התקציב שלך (אני מקווה שחסכת משהו בקבע)?

משכנתא זה קל

פורסם

אז זהו שבסוף...... לא היה קבע...

בכל מקרה המחשב נקנה לבסוף יחד עם מסך 22" mag ב ksp

• תוכן חדש...