Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת פעם ראשונה שאני רואה מייבאך ומה אני יגד לכם? אין מילים! ושום מילה על סיטרואן?

כתבה של רועי צוקרמן כתב YNET (מדור הרכב האהוב עליי). על מייבאך צפלין בגרסה מיוחדת.

מתוך תערוכת ז'נווה 2009

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670300,00.html

ועוד תמונות להתרשמות:

may-(7)_wa.jpg

maybach-62s-interior2.jpg

may-(3)_wa.jpg

maybach_landaulet_02.jpg

maybach-exelero-20050525035312094.jpg

may-(8)_ot.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

בקרוב החיקוי של סאנגיונג + ניקלים

יש למה לחכות....:-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בוקר טוב.

הרכב נחשף לפני יותר מחודשיים. וגם הכתבה פורסמה אז.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמה מכוניות מייבאך הצליחו למכור ב 2008?

משהו בסביבות ה 150.

בהשוואה לאלפים שרולס רוייס ובנטלי מכרו.

אם אתה רוצה אחת כזאת.

אתה בין היחידים בעולם.

אייל

פורסם

אחת מהמכוניות היחידות שהייתי מעדיף להיות הנוסע (מאחורה) ולא הנהג :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תארזו לי בבקשה גם אחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כמה מכוניות מייבאך הצליחו למכור ב 2008?

משהו בסביבות ה 150.

בהשוואה לאלפים שרולס רוייס ובנטלי מכרו.

אם אתה רוצה אחת כזאת.

אתה בין היחידים בעולם.

ההשוואה הזו היא לא הכי נכונה...

המייבאך הייתה חטיבת היוקרה של מרצדס בעבר, היא פשוט הושבתה לצורך התעמקות בחטיבה הרגילה כאשר התעוררה לחיים בשנים האחרונות ויחד עם כך גם תתפוס תאוצה לאט לאט

אישית אני יכול להגיד, גם אמינות של מרצדס, גם פאר גרמני וגם נוחות ופינוק מקסימלים - בנטלי ורולס רוייס לא יכולים בכלל להתחרות חוץ מבשם המותג עצמו.

הרכב לעומת זאת משדר טיפה יותר בלינג בלינג מאשר רולס רוייס

Confidence In Motion

פורסם
בקרוב החיקוי של סאנגיונג + ניקלים

יש למה לחכות....:-)

אני יותר חושב בכיוון של חיקוי סיני

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה סלון ביתי!

איזה איכות, אין מילים :shock:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מעניין מה המחיר ל-2 לילות בסוף שבוע כולל ארוחת בוקר בסוויטה הזו. ברכב כזה צריך להחזיק מנקה חוץ מנהג.

פורסם

אני היחידי שחושב שכן יש דבר כזה TOO MUCH.

לא יודע, באיזשהו מקום זה נראה לי עבר כל פרופורציה וקצת מוגזם.

אם היה לי את כל הכסף שבעולם, הייתי בכל זאת מסתפק ב-S קלאס. עדיף S63AMG. :twisted:

(ולא, לא אכפת לי שלכן יש גם - יהיה מאיפה להשלים סמלים :lol: :lol: - סתם סתם. איני תומך בגרימת נזק לרכושו של אחר :oops:)

פורסם

אני הייתי מעדיף לשבת מאחורי ההגה של זה:

Idan_FR

בשביל להכניס מותג חדש הם היו צריכים להתאמץ יותר בעיצוב החיצוני.

אז מה אם יש את כל הפאר הזה מאחור,מי שמוציא כלכך הרבה כסף על מכונית הוא רוצה לנהוג בה ולנסות להבין למה הוא הוציא את כל הכסף הזה.

Aileron_Interior_1.jpg

אייל

פורסם
בשביל להכניס מותג חדש הם היו צריכים להתאמץ יותר בעיצוב החיצוני.

אז מה אם יש את כל הפאר הזה מאחור,מי שמוציא כלכך הרבה כסף על מכונית הוא רוצה לנהוג בה ולנסות להבין למה הוא הוציא את כל הכסף הזה.

אני מסכים עמך שהם היו צריכים להתאמץ יותר בעיצוב (בדגש על העיצוב החיצוני) אך חולק במקצת על המשך דבריך. ראשית, לא מדובר כאן על מותג חדש (אלא מחודש) שהאידיאולוגיה והסטטוס שלו הם די ברורים (ממש כמו שאלמלאי ה"משבר" הייתי מצפה לראות גם את Duesenbergעולה מהאוב) ושנית מרצדס עומדים מאחוריו ואף מעניקים לו סטטוס מעבר לשלהם. אדרבא, הייתי אומר שבשל הגב והצפי ללקוחות עם חשבון צ'קים פתוח, הם הרשו לעצמם "לזלזל" בעיצוב. כמו כן, אני מחזיק בדעה כי מייבאך / מרצדס לא צפו את קפיצת המדרגה (הלא קטנה יש לומר) של רולס-רויס השמרנית, לאחר הפרידה מבנטלי ולא הייתה להם יכולת להיערך בהתאם (גניזת המייבאך הנוכחית לאחר הפרסום וההשקעה בה לא באה בחשבון ואף הייתה פוגעת קשות במותג).

מן הסתם, במידה ותהיה למייבאך יורשת, היא כנראה תיתן פייט ראוי כפי שאנו מצפים ממנה לתת.

נ.ב.

בל נשכח שמייבאך גם פיספסו בתחילת הדרך מבחינת האופציה של שיריון ואף לאחר תקופת מה לא הציעה רמת שיריון רצינית (כמדומני רק B4. לגבי הסטטוס כיום אינני יודע) כך שעל ההתחלה, במחי יד היא צימצמה את חוג לקוחותיה האופציונאליים.

• תוכן חדש...