Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול הכבוד לך :)

כייף לראות שמחלום כזה גדול זה הפך למציאות!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

תודה, כן קראתי את הטוקבק.

אני יכול להגיד שלמדתי שהתכונה של הרבה אנשים זה לראות את השחור בכל מצב, למי שלא יודע המצב דרעק היום בכל מקום.

יש תמיד עודף של מעצבים על מספר משרות מוגבל מאד, כך שלרוב או שנשארים מחוץ למעגל או שנאלצים להתפשר.

התחום של העיצוב לא מוערך מספיק ברוב המקומות בטח ובטח בישראל.

אני מקווה שזה ניתן לשינוי ואשמח לנסות לעשות למען מטרה זאת.

פורסם

אתה חושב שתוכל להמשיך לעסוק בעיצוב כלי-רכב בישראל?

סטודיו שנותן שירותים לחברות בחו"ל?

כי אין תעשיית רכב כל-כך מגוונת כאן, אם שכחת... :-)

אלא אם תעשיות רכב נצרת יחליטו שהם רוצים לארוז מחדש את הסופה כרכב לסטודנטיות אירופאיות...

פורסם
הפרויקט אכן אושר וקיבל אור ירוק, כך שבקרוב יוצג הבומר 8N (ובאנגלית - Boomer), שלדעתי לפחות, מהווה את הטרקטור הכי חמוד בשוק. אבל אני ממש לא אובייקטיבי.

boomer_wa.jpg

הנה הבומר האמיתית :lol:

ובנימה רצינית: כשקראתי את הכתבה (לפני שנכנסתי לפורום) ישר חשבתי על משתמש בקארספורום שסיפר שהוא עיצב כמה שנים באיטליה..

שמח לראות שניחשתי נכון.

כל הכבוד על התעוזה, הדבקות והגשמת החלום.

מאחל לך שיום יבוא ולמבורגיני יעסיקו אותך (בתשלום).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נהניתי לקרוא הכתבה ובודאי אתה מכיר, או אישית או מקריאה וכו', את המעצב אלכס פדואה שגם עבד כמעצב רכב באירופה

(איני זוכר היכן) וכמדומני שכיום הוא ראש המחלקה לעיצוב תעשייתי ב"שנקר" ברמת גן.

עם סבלנות, התמדה, כשרון והרבה עבודה ניתן להתקדם גם בעולם העיצוב שכולל בתוכו גם אדריכלות, עיצוב מוצר,

עיצוב גרפי ועוד ואני מכיר ויודע, מקרוב, שקשה לעבוד במקצועות האלו וההתקדמות הנה איטית.

בהצלחה ובברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

אשמח לראות עוד עיצובים מעניינים וסיפורים נוספים, תמשיך לחלום

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כבר הרבה זמן לא ראיתי טרקטור שעושה לי חשק לנצל את רשיון ה "ט" שברשותי :-)

מתמוגג מהתמונות, מרגיש את החשק....

• תוכן חדש...