Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן השוואתי - מיני קופר -פונטו TS - HGT - פולו106GTI - GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

חאלאס כבר עם הוויכוחים האלה כל פעם מחדש.

חבר'ה תפנימו את זה, מה לעשות ה-106GTI היא כנראה הסופר מיני

הטובה ביותר מבחינה ספורטיבית שנמכרת כיום.

לא משנה כל הדברים מעבר, מה שנבחן בכתבה זה רק דבר אחד וזהו.

חאלאס עם השרשורים של ה-4 עמודים על האיבזור של הפולו.

who gives a fuck :?:

עזבו אותכם GTI ושטויות , הכיטוב סובארו טנדר :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו, זה רק אני או שהדור הצעיר זקן ברוחו ומתאים למה שתעשיית הרכב מוציאה לנו עכשיו?

רק אני מסתכל על התנהגות/ביצועים וכיף ושיקרקשו הפלסטיקים עד מחר?! הפולו נוחה ככה, הריפודים בצבע כזה, הרכב ההוא עושה פחות רעש בעמידה רמזור, מזחרטאזה?! :shock:

אני מעדיף להישאר עם הקליאו ספורט שלי מאשר להתחלף עם ה-328Ci איכסטרוניק של אבא (מכונת הנהיגה 'המושלמת' נעשתה מכונת הנוהגת בשבילך המושלמת...). לא שהוא הציע...

אני מוכן להמשיך ולבצע תרגילי אקרובטיקה פעם ביום בניסיון להשחיל את הילדה למושב האחורי של הקליאו מאשר להחליף רכב, רק בשביל להשאיר קצת אקשן בחיים, קצת אדרנלין, קצת וווררווום.

בחיי, אני מקווה שבחורות אתם בוחרים על בסיס קריטריונים קצת יותר מרגשים... 8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תגידו, זה רק אני או שהדור הצעיר זקן ברוחו ומתאים למה שתעשיית הרכב מוציאה לנו עכשיו?

רק אני מסתכל על התנהגות/ביצועים וכיף ושיקרקשו הפלסטיקים עד מחר?! הפולו נוחה ככה, הריפודים בצבע כזה, הרכב ההוא עושה פחות רעש בעמידה רמזור, מזחרטאזה?! :shock:

אני מעדיף להישאר עם הקליאו ספורט שלי מאשר להתחלף עם ה-328Ci איכסטרוניק של אבא (מכונת הנהיגה 'המושלמת' נעשתה מכונת הנוהגת בשבילך המושלמת...). לא שהוא הציע...

אני מוכן להמשיך ולבצע תרגילי אקרובטיקה פעם ביום בניסיון להשחיל את הילדה למושב האחורי של הקליאו מאשר להחליף רכב, רק בשביל להשאיר קצת אקשן בחיים, קצת אדרנלין, קצת וווררווום.

עם כל הכבוד, הקליאו (B) לא שייכת לדיון. היא שייכת לדור חדש, כמו ה206 , דור משופר מבחינת אמינות ואיכות וגם מבחינת בטיחות :!:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז השאלה שנשאלת ....

למה אתה עם קליאו ספורט ולא עם 106/306/205 GTI או משהו שמתנהג באופן מוחלט טוב יותר מהקליאו.

(וכן, לכל המתפלאים למינהם, כל המכוניות האלה מתנהגות הרבה יותר טוב מהקליאו).

פורסם

כמה דברים :

(*) בהקשר למבחן - מבחינת הנאה נטו מנהיגה, אחרי כמה נסיעות ב106GTI - כנראה שבאמת היא הטובה ביותר. על המיני לא נהגתי ולכן אני לא יכול לחוות דעה. על היאריס אני נוהג כבר 3000 ק"מ... אמת, אין מה להשוות בינה לבין ה106GTI מבחינת איכויות נהיגה - היאריס חלשה, יש לה אחיזה די נמוכה, קושי עז לצאת מפניות הדוקות בלי פרפור ועוד כמה חסרונות. מצד שני, היא גורמת להמון כיף בנסיעה, קל מאוד להוציא חיוך, איכות החיים לא רעה בכלל והיא התמורה הטובה ביותר בארץ לכסף (כרכב חדש).

אין לי ספק שאם הייתה בארץ 106GTI שמתומחרת קרוב לTS, הייתי הולך עליה במקום היאריס... אבל אין. (וגם אם הייתה, היא הייתה מתומחרת גבוה יותר...).

אגב, שימו לב שהיאריס היא החלשה ביותר (באופן די רציני) מבין כל המתמודדות... אבל נעזוב את זה.

(*) לגבי העדפת האבזור\נוחות\בלה בלה על ההנאות הקטנות מהנהיגה של ההוט האצ'ס הישנות - יש שלבים בחיים שצריך לדעת לוותר על הצורך הבסיסי של הנאה נטו (או שלא ניתן להשיגו בגלל אי אילו סיבות) וצריך "להתפשר" על השילוב של הנאה ופונקציונליות (כמובן שתוך ויתור די מהותי על הנאה... אלא אם יש לנו כסף ונוכל לקנות STI :))

(*) לגבי הקליאו - זה כמו שבעל M3CSL יגיד שהוא חי עם רכב ספרטני ושכל בעלי הM3 הרגילות מפונקים... :wink: הלוואי על כל אחד מאיתנו לנהוג ברכב "נוראי" כמו הקליאו... :D

:-)

פורסם

אז השאלה שנשאלת ....

למה אתה עם קליאו ספורט ולא עם 106/306/205 GTI או משהו שמתנהג באופן מוחלט טוב יותר מהקליאו.

(וכן, לכל המתפלאים למינהם, כל המכוניות האלה מתנהגות הרבה יותר טוב מהקליאו).

למה לא?!

כי פיז'ו לא מכרו בזמנו את ה-306/106 וה-205 ישנה הרבה יותר מדי.

וכן, לפיז'ו היגוי עדיף (בהרבה), הנהגות שונה (הקליאו באופן מוזר מזכירה יותר את הוולקן) ונחיתות משמעותית בסעיפי בלמים וביצועים.

והקליאו MK1 באיכות הרכבה שלא טובה יותר מה-306, לדוגמא.

פורסם
(*) לגבי הקליאו - זה כמו שבעל M3CSL יגיד שהוא חי עם רכב ספרטני ושכל בעלי הM3 הרגילות מפונקים... :wink: הלוואי על כל אחד מאיתנו לנהוג ברכב "נוראי" כמו הקליאו... :D

הקליאו לא נוראית, אבל היא לא פחות נוחה ומתורבתת מ-306, לדוגמא.

פורסם

הדיון על הריפודים של הפולו נפתח בגלל שהזכירו אותה כמינימום 911 מבחינת איכות הפנים. לקשר את זה אלי זה קצת עקום. אני מעדיף תמיד הנאה מנהיגה על פאר וכו'. כמובן שאם הם יבואו ביחד אני לא אתנגד. אבל הפאר הפנימי, וצעצועים כגון בקרת אקלים או ריפודי עור הם לא שיקול מבחינתי. מי שחשוב לו יותר הפנים על הנאה מנהיגה בגלל טיעונים של גם ככה אני עומד בפקק כל היום, לבריאות. אולי גם תעברו לאוטומטי כי אתם בפקק כל היום? ואם כבר אז גם לנטיס , שיהיה אמין, ושיהיה קל למכור. :?

גיא.

פורסם

הדיון על הריפודים של הפולו נפתח בגלל שהזכירו אותה כמינימום 911 מבחינת איכות הפנים. לקשר את זה אלי זה קצת עקום. אני מעדיף תמיד הנאה מנהיגה על פאר וכו'. כמובן שאם הם יבואו ביחד אני לא אתנגד. אבל הפאר הפנימי, וצעצועים כגון בקרת אקלים או ריפודי עור הם לא שיקול מבחינתי. מי שחשוב לו יותר הפנים על הנאה מנהיגה בגלל טיעונים של גם ככה אני עומד בפקק כל היום, לבריאות. אולי גם תעברו לאוטומטי כי אתם בפקק כל היום? ואם כבר אז גם לנטיס , שיהיה אמין, ושיהיה קל למכור. :?

גיא.

מה שאריאל אמר :

(*) לגבי העדפת האבזור\נוחות\בלה בלה על ההנאות הקטנות מהנהיגה של ההוט האצ'ס הישנות - יש שלבים בחיים שצריך לדעת לוותר על הצורך הבסיסי של הנאה נטו (או שלא ניתן להשיגו בגלל אי אילו סיבות) וצריך "להתפשר" על השילוב של הנאה ופונקציונליות (כמובן שתוך ויתור די מהותי על הנאה... אלא אם יש לנו כסף ונוכל לקנות STI )

זה בדיוק מה שרציתי להעביר בעצם.

אני לא רואה את falou היקר, רותם את ביתו בחלקה האחורי של 205 GTI משום מה...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, הבנו מה ניסית לומר. מה שאנחנו אומרים הוא - שבין פולו ו-106 מבחינת איכות החיים, פאר, הוד והדר - ההבדל לא גדול. בסיכומו של דבר אם ה-106 יותר טובה בפרמטרים שלשמם בעצם קניתי אותה - אני מוכן להתפשר (106=סקסו מבחינתי, למקרה שתהיתם :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אייל, הבנו מה ניסית לומר. מה שאנחנו אומרים הוא - שבין פולו ו-106 מבחינת איכות החיים, פאר, הוד והדר - ההבדל לא גדול. בסיכומו של דבר אם ה-106 יותר טובה בפרמטרים שלשמם בעצם קניתי אותה - אני מוכן להתפשר (106=סקסו מבחינתי, למקרה שתהיתם :wink: )

רוני

SAME SHIT מבחינתי...

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

גם אני חושב שאיכות טריקת הדלת חשובה מאד

כאןrefrigerator.jpg

וכאן

elevator.jpg

וכאן

plne4053.jpg

וכאן

V63001eng11.JPG

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

:mm_yeah:

תמונה אחת שווה 1000 מילים, או ליתר דיוק 5 עמודים. :lol:

לי יש כאבי גב מהאוטו, אז מה זה אומר עלי, אולי אני אני צריך לעבור ל-POLO?!

אני מעדיף כאבי גב. :lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אני לא רואה את falou היקר, רותם את ביתו בחלקה האחורי של 205 GTI משום מה...

זה בעקבות שנים של הכרות עמוקה. 8)

אני את הבת של הייתי רותם גם בכסא האחורי של MX-5...

פורסם

דיוויד אהבתי את התגובה :wink: במיוחד התמונה של הצוללת.

רק מה עשית לת'רד ?! בשביל להגיע לסוף אני צריך ללחוץ על המקש הקר והרחוק במיקלדת שלי הPage Down.

:lol:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...