Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה הוציא ת'נשמה עד שהצלחתי להפריד ביניהם !!!

תנסה לשים מברג שטוח (וקטן !) על הקליפסים כדי שילחץ אותם ותמשוך חזק . זה בסוף ייצא .

בקשר למיכל נוזל הגה - כפי שצויין , להזיז מספר סנטימ' ימינה (כמו בתמונה) .

עידו.

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

חבר שלי הציע רעיון, לרתך את המחזיק של הכוסית נוזל הגה כוח למקום אחר בגשר במקום להבריק או קומבינה אחרת, עכשיו השאלה היא מה דעתכם? זה יחזיק מעמד ריתוך שכזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חבר שלי הציע רעיון, לרתך את המחזיק של הכוסית נוזל הגה כוח למקום אחר בגשר במקום להבריק או קומבינה אחרת, עכשיו השאלה היא מה דעתכם? זה יחזיק מעמד ריתוך שכזה?

למה לרתך? למה להיות חאפר?

חור קטן בגשר וגמרנו.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

דבר ראשון אין צורך בקדיחת חור אצלי כבר היה חור מוכן.

גם אם אין לך חור הערכה מגיעה עם פלאך שמאפשר הזזה תוך הסתמכות על הקדחים הקימים.

פורסם
רוני אפשר לקבל תמונה של האיזור שבו שמת את המדבקה? אני רוצה למנוע מראש את כל השיפשופים והדברים האלה על סמך ניסיון של אחרים רק שלא הבנתי בדיוק איפה שמת את המדבקה.

גם נראה לי מוזר שמדבקה דקה כלכך יכולה לעמוד בחום המנוע ולהגן על הקרבון של הכונס כמו שאתה אומר

אין לי כוח לפרק ולצלם, אני אנסה להסביר. תחשוב שהראם איר ממוקם כבר בתא המנוע. החלק שלו שהכי קרוב למנוע עצמו זה החלק התחתון של הקופסה משמאל. אצלי החלק ממש נוגע במנוע עצמו, אצלך אולי לא (אני יודע שהמנוע ממוקם טיפה שונה בסקסו לעומת ה-106 בגלל תא מנוע טיפה שונה בצורתו).

המדבקה אמורה לעמוד בעומסים גדולים - זו מדבקת תיקון פנצ'ר לאופניים. היא עשויה מחומר חזק מאוד ועד היום נשארה שלמה (אני יודע כי פירקתי את הראם איר בשביל לנקות את הפילטר לא מזמן).

אה - ולהגן על הקרבון של הראם איר? קרבון? הצחקת את סימוטה. זה פלסטיק... אם זה היה קרבון לא היה צריך מדבקה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היום בשעה טובה הצלחנו לפרק את הצנרת של הפילטר הישן (בלי קליפסים ובלי כלום רק בכוח) והזזתי את הכוסית של הנוזל הגה כוח. ואז הגיע המכה האחרונה, המצבר מפריע!

אז נראה מה אפשר לעשות בנידון.

in the face

with a chair

פורסם
היום בשעה טובה הצלחנו לפרק את הצנרת של הפילטר הישן (בלי קליפסים ובלי כלום רק בכוח) והזזתי את הכוסית של הנוזל הגה כוח. ואז הגיע המכה האחרונה, המצבר מפריע!

אז נראה מה אפשר לעשות בנידון.

רק תעשה לי (ולעצמך) טובה. לא בכח.

אני מהתסכול יצאתי בנזק בעלות של שני מצברים.

יש מצברים בכל המידות שאתה רק צריך ועדיף להחליף למצבר קצר יותר ונמוך יותר מאשר לנסות "להנדס" מקום.

פורסם

אל תדאג, הכל תחת שליטה. הכוח הופעל רק בפרוק של הצנרת הישנה כי היא היתה תפוסה חזק אפילו ששיחררנו את הבנדים. על הראם אייר אני שומר יותר מעל עצמי.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...