Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום המאושר בחיי!!!!!!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה אדם שיחקת אותה, אבל הבנתי כבר מהרגע הראשון שרצינות ועניין הם ערך חזק אצלך, סחטיין והכי חשוב שאתה נהנה, אני מתאר לעצמי איזה חיוך כבש את פניך :lol:

רון, שלא האמין לחזאים ובטפשות החליט שהיום זה יום טוב לשטוף את האוטו :evil:

L'amour Toujours

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב .

יאללה תגיע למפגש שנראה אותה !

עכשיו רק נשאר להשתיל 1.7 , 16 שסתומים , מגדש ( כבר עשו את זה... ) , קפיצי הנמכה ( או שתחתוך..... ) , ברקסים יותר גדולים , צבע פנינה ( שמתחלף לפי הזוית , יש לי מקום בשבילך ) , הגה ספורט 35 ס"מ , דוושות , באקטים , צנרת 2.5 אינץ' , דוד FREE FLOW , קוויק שיפט , "רול באר" , סטראט ברייס , גם תחתון.... וזהו נראה לי .

:shock::shock::shock::shock::shock:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טוב תודה רבההה לכווולם!!

גרמתם לי לה- :oops: ... :wink:

יש תמונות!!!!!

בקרוב אני אעלה את התמונות של המדוברת, ושל אחותה החורגת והצעירה מאוד (יש לציין) הקליאו..

יש למה לחכות.. :p

פורסם

סיבוב על מי?? לך תוכיח שאין לך אחות... :lol:

בכל מקרה - המון המון מזל טוב.בהצלחה ונתראה ביום שישי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
זה לא נשמע כמו מכונית פצצתית במיוחד (אלפאיסטים אל תקפצו עליי כי אני לא מכיר את האוטו)

זה לא אוטו!

סוד זה אבקת כביסה, שנתנה יופי של פייט למובילות הקטגוריה, עד שאריאל אולטרה השתלטו על אלפא, והצליחו להוריד גם כתמים של חלודה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אפשר לדעת סופסופ מה זה אלפא סוד!???!?!?!

זה לא נשמע כמו מכונית פצצתית במיוחד (אלפאיסטים אל תקפצו עליי כי אני לא מכיר את האוטו)

שששששששששששששששששששששששש...........!!!!!

זה סוד!

:lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...