Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יצא ליראות פעם את האוטובוס הזה

אם מישהו מעוניין, אז יש שם בסביבה גם מרצדס אספנות קופה כלשהי, למכירה כמובן

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במודעת מכירה של קטנוע באתר יד 2,נתקלתי במשהו מעניין בתמונה.

e1_5_3_13997_20090222190233.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מישהו יודע עם יש איזה אספן ברחובות

היום עברתי ברחובות וראיתי איזה חמש מכוניות בחצר של בית לא הייתה לי מצלמה אבל אני מבטיח לעבור משם שוב ולצלם

היא סוחפת ומושכת אותי לאהבה

כל כוכב שבשמיים אספור למענה

רק אותה אני דמיינתי

ומכל אחת בחרתי לעטוף עוד מתנה

*~*מט!רף לאה2ה*~*

מוקדש למכונית חלומותיי

פורסם
מישהו יודע עם יש איזה אספן ברחובות

היום עברתי ברחובות וראיתי איזה חמש מכוניות בחצר של בית לא הייתה לי מצלמה אבל אני מבטיח לעבור משם שוב ולצלם

יש כמה אספנים ברחובות ורובם לא אוהבים שמצלמים אצלהם בחצר....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ארחיב את זה, ואנסח בצורה אחרת: רוב-רובם של האספנים בכל חלקי הארץ לא אוהבים, כשמצלמים להם בחצר ומפרסמים את זה ללא רשותם וידיעתם! :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברור שאני לא יצלם בלי רשות ניסיתי לראות עם יש מישהו בבית אבל לא הייתה תשובה בכל מקרה השארתי פתק ונראה מה יהיה

היא סוחפת ומושכת אותי לאהבה

כל כוכב שבשמיים אספור למענה

רק אותה אני דמיינתי

ומכל אחת בחרתי לעטוף עוד מתנה

*~*מט!רף לאה2ה*~*

מוקדש למכונית חלומותיי

פורסם

למי שהסיפור של הלמברטה מגן הילדים עושה לו את זה, והוא רוצה גם:

אומנם זאת לא למברטה, ואפילו לא אופנוע, אלא מכוניות...

הראשונה היא פולקסווגן דאבל קבינה, והשני סאאב חלומית (לפחות בעיני).

ובלי אופנוע אי אפשר להיות פטור, אז יש גם תמונה של סירה קבורה, אי שם בחולות.

Picture 024.jpg

Picture 025.jpg

Picture 026.jpg

Picture 027.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אני לא רואה בינתיים פולקסוואגן, - בינתיים זה פיאט! ומאד נדיר כבר, וחבל שהוא ככה! או, שזה הנומג?

דווקא, לסירה יש פוטנציאל לא מבוטל, למרות, שגם מכוניות לא סופניות, אם ניתן למצוא להן ניירת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא ידעתי שגם פיאט ייצרו דאבל קבינה, כאשר בצד של הנהג ישנה רק דלת אחת (הדלת של הנהג), הייתי משוכנע כי זה שמור לפולקסווגן (וזאת מתוך התעלמות מוחלטת מכך שהמנוע (או לפחות המיקום של המנוע) מלפנים ולא מאחור...

פורסם

זה פיאט 238... בבקשה:

לטעמי- אוטו מאד חביב, וכאמור- חבל מאד, שנרכב ככה! לו מישהו היה מרים את הכפפה, והיו לאוטו ניירות- לדעתי, בהחלט פרוייקט ניתן ליישום! ולגן אפשר לתרום איזה יונדאי H100 מושבת, אולי עוד 30 שנה איזה מישהו גם ירצה לשכם אותו, לכו תדעו?

roulax_1132076255_prima_ambulanza.jpg

Fiat-238-1969-1.jpg

Interieur%20Fiat%20e.jpg

פורסם

שלום וחג שמח.

לא פוציוואגן ולא נעלים.

הרכב הוא פיאט 238 היתה פופולרית מאוד נוחה להעמסה ופריקה אבל מבחינה טכנית כישלון חרוץ.

המנוע היה של פיאט 124 הגיר של פיאט פרימולה וזו אחת המכוניות הראשונות שהמנוע והגיר היו מורכבים כמו כול המכוניות היום לרוחב.

אגב זו המכונית הראשונה שהמצמד היה מופעל בעזרת דחיף שעובר את כול הגיר המשאתב מצמד היתה המכסה האחורי של הגיר והמצמד היה הפוך כמו בה VW של היום ביקיצור אותו פטנט חרה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הלכתי לחפש בגוגל תמונה של אחד כזה...

לא מצאתי פיאט 238 פיק אפ בכלל.

לעומת זאת, כן מצאתי תמונות של פיאט 238 בכל התצורות האחרות של הטרנספורטר (כולל קמפינג).

מעניין משהו...

פורסם

כן, גם אני לא מצאתי- אולי זה אילתור מקומי? או, שזה משהו, שסופק רק לשוק המקומי, לכו תדעו- כי נראה די מקורי, או שאני טועה, אתה ראית אותו יותר מקרוב! יש שם עם מי לדבר, ניירות, משהו?:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...