Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום לחברי הפורום.

יש לי באוטו (כמו בכמעט כל הרכבים היחסית חדשים) את הנורה שמאירה כאשר הנהג לא חגור .

אצלי בנורה הזאת לא נדלקת כלל. מתחת למושבים קיים החישן והכל מחובר כראוי.

בנוסף לזה ידוע לי שאנשים לפעמים מנתקים את האופציה הזאת בגלל הרעש שזה עושה.

רציתי לדעת מאיפה מנתקים (כי אני רוצה לחבר) אולי קיים פיוז כלשהו או משהו.

הייתי מעוניין גם לדעת איך נקראת המערכת הזאת באנגלית, כדי לחפש על קופסאת הפיוזים.

תודה מראש לעוזרים

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אולי רמת האיבזור שלך לא כוללת את הפונקציה הזו, והנורה לא צריכה להידלק.

לוח שעונים משותף לכל ליין הדגמים, ויתכן שהיו דגמים, שמצויידים בהתראה זו, והיו כאלו, שלא.

גם אצלי באוטו (רנו קנגו) יש את הנורה הזו, היא לא נדלקת אף פעם, כי שאר מרכיבי המערכת לא קיימים.

תבדוק עם בעלי מכוניות זהות משלך, האם ההתראה הזו קיימת אצלם.

בכל מקרה, מה שמפעיל את הנורה, זה מפסק בתוך אבזם חדורת בטיחות.

לגבי כיסא נהג אין שום חיישנים נוספים.

המערכת נקראת פשוט SAFETY BELT WARNING LIGHT או SEAT BELT WARNING LIGHT

פורסם

הרכב שלי זה יונדאי סונטה שנת 00' , עד כמה שידוע לי זה הדגם הכי מפואר , מנוע 2500. (מנהלים)

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

למושב הנהג אין חיישן נוכחות כי הרי הרכב לא יסע ללא נהג ולכן יתכן כי גשרו את המתג שנמצא בתוך חגורת הבטיחות או שהמתג פשוט אינו תקין.

אתר מתחת למושב הנהג את המחבר החשמלי שיוצא מאבזם החגורה ובצע בדיקה פשוטה עם רב מודד למתג אם הוא תקין.

פורסם

אוקיי אני מוכן לנסות את הבדיקה ויש לי גם רב מודד, אך איך אמור להראות התופסן של החגורה כאשר כן יש אופציה כזו?

אמור להיות חוט חשמלי כולשהו או משהו?

ברכב שלי יש מחבר חשמלי כלשהו שנמצא גם במושב הנהג וגם במושב הנוסע ליד, לאחר בדיקה מעמיקה מתברר שהחוט שלו הולך לגב המושב , מזה יכול להיות?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...