Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי פונטו ספייס 2002, ואני נוסע בקרוב לנסיעה של חודש לחו"ל.

הבנתי שע"מ למנוע בעיה של חיסול המצבר, עלי לדאוג למישהו שיתניע, או לחילופין לנתק את המצבר.

א. האם ניתוק המצבר זה פתרון טוב לבעיה זו?

ב. אם זה פתרון טוב, מה הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת.

בברכה,

סקיי

פורסם

חודש זה כלום אים זה היה יותר היה עדיף לך לנתק את המצבר על ידי ניתוק ההדק החיובי שלו....לחודש אחד אתה לא צריך לנתק כלום וגם אים לא תמצא מישהו שיניע אותו בתקופה הזאתי לא יקרה כלום..

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

מקובל לנתק את המצבר ברכבים ישנים, כדי למנוע התרוקנות המצבר עקב זליגות חשמליות.

חשוב להדגיש, שניתוק המצבר גורם לאיפוס שעון, נעלה מרכזית וכו'.

וברכבים מסוימים אף מנתק מערכת אזעקה ומאפס סיפקה אחרונה במד המרחק.

במקרה שלך, הפעולה מיותרת לגמרי.

טיסה נעימה

פורסם

אוקיי, תודה על התגובות.

אז אני מבין שרצוי שאנתק את המצבר, השאלה שלי היא: האם את המינוס או את הפלוס ומדוע?

וכן האם אדם לא טכני כמוני יוכל בקלות לנתק, והאם צריך איזה שהם כלים ייעודיים

בברכה ותודה מראש,

סקיי

פורסם

כשאני טסתי לתאילנד גם לחודש ניתקתי ברכב(307 שנת 05') את הפלוס ועטפתי אותו בבד גם כדי שלא יגע בחלק מתכתי וגם כדי שלא יחליד, הדבר היחידי שהתאפס זה הנתונים של המחשב דרך וזהו ! כשחזרתי חיברתי והניע כאילו כלום, רק מה לא נעלתי עם הנעילה מרכזית אלה פתחתי את המכסה מנוע, נעלתי את הרכב ואז ניתקתי ככה כשחזרתי פתחתי את הרכב עם מפתח ופתחתי מכסה מנוע וחיברתי חזרה.

סע לשלום ותהנה.

פורסם
אוקיי, תודה על התגובות.

אז אני מבין שרצוי שאנתק את המצבר, השאלה שלי היא: האם את המינוס או את הפלוס ומדוע?

וכן האם אדם לא טכני כמוני יוכל בקלות לנתק, והאם צריך איזה שהם כלים ייעודיים

בברכה ותודה מראש,

סקיי

תוכל לנתק את הנעל כבל בקלות עם מפתח ולא נדרשת לפעולה זו ידע או נסיון ולנתק רק מינוס, למה? בצע חיפוש.

פורסם

היי שוב תודה על התגובה המועילה.

צירפתי תמונה של המצבר, על מנת שלא אעשה פדיחות.

אם אני מבין נכון, ע"מ לנתק עלי להבריג החוצה את האום המסומן בחץ אדום?

תודה ושבוע טוב,

סקיי

bat.jpg

• תוכן חדש...